Perhejuhlan voi pitää kaupungin lähipuistossa - Mielipide | HS.fi
Mielipide|Lukijan mielipide

Perhejuhlan voi pitää kaupungin lähipuistossa

Julkaistu: 23.5. 2:00

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset hankaloittavat kevään ja kesän tärkeiden juhlien viettoa. Monissa perheissä surraan lakkiaisten, valmistujaisten sekä rippijuhlien peruuntumista tai siirtymistä, varsinkin jos perheellä ei ole omaa pihaa, jossa juhlat voisi turvallisesti järjestää. Tämä koskee erityisesti meitä kaupunkilaisia kerrostaloasujia.

Mutta kaupunki on täynnä mainioita juhlapaikkoja, kun vain päätämme niin. Olen itse järjestänyt yhden lapseni kastejuhlan, toisen kaverisynttärit sekä kolmannen hääjuhlan vihkimisineen Helsingissä lähipuistoissa. Kastejuhliin kysyin puisto-osaston lupaa. Vastaus oli, että puistot ovat helsinkiläisten yhteistä omaisuutta ja niitä saa vapaasti käyttää, kunhan ei aiheuta häiriötä eikä sotkua. Muutkin juhlat järjestin tätä ohjetta noudattaen.

Kaikki juhlat ovat onnistuneet yli odotusten ja jättäneet ihania muistoja, jotka palaavat mieleen puistoissa kulkiessa ja tekevät niistä erityisen. Ottakaa hyvät ihmiset rohkeasti puistot käyttöön ja tehkää juhlapäivästä ikimuistoinen.

Pilvikki Absetz

Helsinki

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita HS:n toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Luetuimmat - Mielipide

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat