Miltä tuntuu syödä eläin, jonka on kasvattanut ja tappanut omin käsin? - Mielipide | HS.fi

Miltä tuntuu syödä eläin, jonka on kasvattanut ja tappanut omin käsin?

Sain tarpeellisen muistutuksen siitä, mitä eläimille tapahtuu ennen kuin ne päätyvät ruoaksi, kirjoittaa HS:n Sanna Maskulin kolumnissaan.

6.7.2020 2:00 | Päivitetty 6.7.2020 6:56

Ystäväni teki sen, mistä niin moni haaveilee. Hän muutti maalle. Kasvimaan lisäksi vanhalle maatilalle tuli eläimiä, muun muassa komea kukko ja kanoja.

Kanat myynyt naapuri tarjosi myös kukkopoikia, ja nyt pihalla tepastelee kolmisenkymmentä ruskeankirjavaa pikkukukkoa. Ne saavat laiduntaa vapaasti ja syödä rehun lisäksi ruohoa, hyönteisiä ja muuta syötäväksi kelpuuttamaansa. Kastemadot ovat niiden erityisherkkua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide