HSL:n matkakorttia voi ladata kirjastojen tietokoneilla - Mielipide | HS.fi

HSL:n matkakorttia voi ladata kirjastojen tietokoneilla

Erillisiä matkakorttien latauspalvelupisteitä ei ole suunnitteilla.

3.2. 2:00

Kiitos Mirja Arajärvelle ehdotuksesta (HS Mielipide 23.1.) perustaa Helsingin kirjastoihin Helsingin seudun liikenteen (HSL) matkakorttien latauspisteitä.

Kirjastot ovat Helsingissä hyvin saavutettavia ja tarjoavat monenlaisia lähi- ja verkkopalveluja. Myös HSL:n matkakortin lataus on jo nyt mahdollista kirjastojen tietokoneilla, joten erillisiä matkakorttien latauspalvelupisteitä ei ole suunnitteilla. Kirjastot ja kirjaston kumppanit kuten Enter ry:n vapaaehtoiset auttavat kaikkia asiakkaita mielellään palvelujen käytössä.

Nyt pääkaupunkiseudun koronavirusrajoitusten aikana kirjastot palvelevat rajoitetusti, joten vain välttämättömien asioiden pikainen hoitaminen on mahdollista. Toivomme, että mahdollisimman pian voimme taas toivottaa kaikki tervetulleiksi kirjastoon ja että HSL ja muutkin digitaalisten palvelujen tarjoajat tulevat itse mukaan kirjastoissa järjestettäviin neuvontatilaisuuksiin, jollaisia olemme viime vuosina järjestäneet esimerkiksi pankkien kanssa.

Nyt tukea on parhaiten saatavilla Helsingin kaupungin etädigitukiverkoston kautta. Tukipyynnön voi tehdä puhelimitse numeroon 09 310 11 111 (Helsinki-info) tai verkkolomakkeella osoitteessa digituki.hel.fi.

Katri Vänttinen

kirjastopalvelujen johtaja, Helsinki

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita HS:n toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide