Ikäihmisille ei ole televisiossa juuri mitään katsottavaa - Mielipide | HS.fi

Ikäihmisille ei ole televisiossa juuri mitään katsottavaa

En enää halua nähdä ulkomaisia tv-formaatteja.

7.11.2021 2:00 | Päivitetty 7.11.2021 12:19

Olen 82-vuotias, täysjärkinen ja sosiaalinen naisihminen. Olen täysin pettynyt television ohjelmiin. Mitä voin katsoa? Sieltä ei löydy minulle mitään katsottavaa.

Ei todellakaan Kauniita ja rohkeita, ei Emmerdalea, ei Kaappausta keittiössä, ei Toisenlaisia teiniäitejä, ei Hauskoja kotivideoita, ei Big Brother Suomea, ei Remppaa vai muuttoa, ei Yökylässä Maria Veitolaa, ei Penkinlämmittäjiä, ei Ensitreffejä alttarilla, ei Suomen huutokauppakeisaria, ei Elämääni koirana, ei Possea, ei Masked Singer Suomea. Ja niin edelleen. Millainen on meidän suomalaisten huumorintaju ja tyylitaju?

Voisiko näiden tylsien, niin sanottujen perheohjelmien ohella näyttää kunnollista viihdettä? En enää halua nähdä ulkomaisia tv-formaatteja. Ykköseltä nyt tulee joitakin asiaohjelmia, niitä katselen, mutta kaipaan hyviä jännäreitä, niitä saksankielisiä, joita ennen tuli, ja jotain ihan uutta ja mukavaa.

Kun aamulla luon katseeni päivän televisio-ohjelmiin, niin eipä sieltä juuri löydy mitään mielenkiintoa herättävää. Jään odottamaan, mitä tuleman pitää! Hyviä musiikkiohjelmia kaipaan eniten, ja joitakin visailuja, myös musiikin alalta.

Leena Salmela

Kiikala, Salo

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, jotka HS:n toimitus on valinnut ja toimittanut. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide