Todelliset terroristit ovat Kremlissä

14.6. 2:00

Turkin mahtimies presidentti Recep Tayyip Erdoğan (joka kulisseissa kaveeraa presidentti Vladimir Putinin kanssa) on lausunnoissaan antanut ymmärtää Suomen ja Ruotsin olevan terroristijärjestöjä tukevia valtioita, koska ne tarjoavat suojapaikan kurdeille. Absurdimpaa vihjailua on vaikea kuvitella.

Maailma näkee, että tämän päivän todelliset terroristit ovat Kremlissä. Jos koulujen, sairaaloiden ja kerrostalojen järjestelmälliset pommitukset tai siviilien raa’at raiskaukset ja murhat eivät edusta terrorismia, niin mikä sitten? Erdoğanin uhkapelin panoksena on toisten maiden turvallisuus. Tälle farssille on tultava loppu. Jos välttämätön tarve vaatii, yksi ratkaisu olisi houkutella kurditaustaiset ”epäillyt” taloudellisten kannustimien avulla toisiin maahanmuuttajamyönteisiin maihin.

John Gage

Kerava

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, jotka HS:n toimitus on valinnut ja toimittanut. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide