Tapahtumiin tarvitaan alue, jossa ei ole anniskelua

Voisiko minun kaltaisilleni ilonpilaajille ja tosikoille olla oma anniskelusta vapaa ja savuton alue, missä me voisimme keskittyä musiikin kuunteluun?

5.8. 2:00

Olin vastikään Tampereella loppuunmyydyllä Ratinan stadionilla Hassisen koneen konsertissa. Lämppäreinä olivat Dumari & spuget & blosarit sekä Litku Klemetti. Itselleni tämä oli ensimmäinen tämän kokoluokan konsertti sitten nuoruuden festareiden kultaisella 90-luvulla. Musiikki olikin kaikin puolin erinomaista, jokainen artisti esiintyi antaumuksella ja ammattitaidolla.

Musiikista nauttiminen ei kuitenkaan kaikilla ollut selvästikään se pääasia, vaikka hauskaa tuntuikin olevan, kun viiniä myytiin mukaan pulloittain ja lonkeroa ja kaljaa kannettiin tölkkikaupalla pahvilaatikoissa.

Minulla olisikin pieni toive. Kun erillisiä anniskelualueita ei ole, voisiko minun kaltaisilleni ilonpilaajille ja tosikoille olla oma anniskelusta vapaa ja savuton alue, missä me voisimme keskittyä musiikin kuunteluun? Enkä tarkoita jotain pientä nurkkausta perimmäisessä katsomossa vaan kentällä, lavan läheisyydessä. Ymmärrän kyllä, että alkoholinmyynti on se, jolla katteet tehdään, mutta väliajoilla voisi olla myynnissä vaikkapa alkoholittomia juomia ja jotain pientä purtavaa, niin ei järjestäjä aivan konkurssiin meidän takiamme joutuisi.

Veera Minkin

Helsinki

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita HS:n toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide