Tekninen häiriö lajittelukoneessa viivästytti postinjakelua

14.8. 2:00

Timo Teräsvuori kirjoitti (HS Mielipide 12.8.) postikortin viivästymisestä ja Postin tekemästä osoiteselvityksestä, vaikka osoitetieto oli ollut oikea.

Lajittelukoneen tekninen häiriö Helsingin postikeskuksessa viivästytti joidenkin lähetysten koneellista lajittelua alkukesän aikana. Nämä lähetykset eivät menneet lajittelussa läpi normaalilla tavalla, ja varmistimme niiden digitaalisia osoitetietoja ennen kuin ne lähtivät jakeluun. Häiriö rajautui muutamille postinumeroalueille Helsingissä.

Teräsvuori kysyi myös, mikä auttaa postia kulkemaan paremmin perille. Oikea osoitetieto lähetyksessä sekä selkeä osoitemerkintä esimerkiksi postilaatikossa ja -luukussa ovat kyllä paras apu.

Teemme kaikkemme hyvän laadun ylläpitämiseksi. Jokainen lähetys on tärkeä ja jokainen yksittäinen viive on ymmärrettävästi harmittava asia.

Kai Taam

aluepäällikkö, Posti

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, jotka HS:n toimitus on valinnut ja toimittanut. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide