Jokainen peruuntunut kyyti on liikaa

26.8. 2:00

Erityislasten äitien, Noora Koposen ja Riikka Kivekkään, mielipidekirjoitus (HS 23.8.) Kela-taksimatkoista ei ollut mieltä ylentävää luettavaa. Kuntoutukseen on päästävä ajoissa, eikä turhaan pidä lisätä vanhempien ja hoitohenkilökunnan kuormitusta. Vaikka suurin osa välittämistämme Kela-taksikyydeistä menee niin kuin pitääkin, jokainen peruuntuminen tai tunnin odottelu on liikaa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme palautteen sekä toiminnan seurannan pohjalta. Koulutamme työntekijöitämme, parannamme järjestelmiemme sujuvuutta ja toimintatapojamme. Laadunvalvonta käy läpi epäonnistuneita matkoja sekä sanktioi tarvittaessa. Palautetta toiminnastamme voi lähettää myös lahikyyti.fi-sivuillamme olevan palautelomakkeen kautta. Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa.

Kalle Ruikka

hankejohtaja, Suomen Lähilogistiikka oy

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita HS:n toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide