Långvik toimii aidosti suomalaisena

17.9. 2:00

Helsingin Sanomat julkaisi 5.9. kirjoituksen ”Suomi suojasi oligarkkeja pakotteilta”. On syytä täydentää, että sijoittajakonsortiomme osti rajusti tappiollisen liiketoiminnan, jonka velaton kauppahinta oli yli puoli miljoonaa euroa. Lisäksi ostajalle siirtyi kaupassa lähes kahden miljoonan euron investointivelvoite. Näistä lähtökohdista euron nimellinen kauppahinta ei ole suinkaan poikkeuksellinen.

On tärkeää selventää, että kauppa koski vain hotelli- ja kokoustoimintaa, ei suinkaan itse kiinteistöä. Lisäksi on varmistettu, että kiinteistöyhtiölle tai sen omistajalle ei kanavoidu mitään rahavirtoja pakotteiden vallitessa.

Olemme hotelli- ja kokousyhtiönä jo pitkään toimineet aktiivisesti sen puolesta, että myös kiinteistön omistus siirtyisi uudelle luotettavalle taholle. Tällä välin ponnistelemme sen eteen, että osaava tiimimme saisi työrauhan ja mahdollisuuden keskittyä tuottamaan hyviä kokemuksia asiakkaillemme.

Martti Ahto

Helsinki

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, jotka HS:n toimitus on valinnut ja toimittanut. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide