Paulig ei päättänyt Vuosaaren tontin asumismuodosta

Paulig ei ole päättänyt, millaisia taloja maa-alueelle rakennetaan.

22.9. 2:00

Helsingin Sanomat totesi pääkirjoituksessaan (21.9.), että Paulig ei olisi toiminut arvojensa mukaisesti sopiessaan Vuosaaren keskustaan rakennettavasta asuintalosta. Toisin kuin kirjoituksessa väitettiin, Paulig ei ole päättänyt, millaisia taloja maa-alueelle rakennetaan.

Paulig siirsi vuonna 2018 tehdyssä sopimuksessa YIT:lle Helsingin kaupungin asettaman velvoitteen rakentaa tontille välimuodon asuntoja, esimerkiksi tuettuja omistusasuntoja. Alueen toteuttajana YIT päätti, millaisia asuntoja tontille rakennetaan eikä noudattanut kaupungin velvoitetta, vaan päätti maksaa siitä aiheutuneen sopimussakon. Paulig ei ole kirjoituksessa mainitun talon rakennuttaja tai maanomistaja.

Pääkonttorimme ja kahvipaahtimomme sijaitsevat Vuosaaressa ja olemme olleet alueella pitkään vastuullinen toimija ja aktiivinen alueen kehittäjä.

Sarah Tähkälä

lakiasianjohtaja, Paulig

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, jotka HS:n toimitus on valinnut ja toimittanut. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide