33,5 tuntia kokouksia viikossa ja 17 syyllisyyden kokemusta

Kaikenkattavat kokemusympäristöt neuvovat työssä ja vapaalla.

23.9. 2:00 | Päivitetty 23.9. 10:25

”Hei, tässä Microsoft Viva, kaikenkattava työntekijän kokemusympäristö, jonka avulla ihmiset ja tiimit voivat antaa parastaan missä tahansa. Ota kaikki irti tästä päivästä!”

”Viva tarjoaa sähköpostitse yksilöllisiä suosituksia, joiden avulla voit työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Saat merkityksellisiä tietoja, joiden avulla voit kehittää parempia työskentelytapoja, kuten toteuttaa työtovereille tekemäsi sitoumukset ja rauhoittaa keskeytyksetön henkilökohtainen työaika päivän aikana.”

”Tällaisia ovat toimintamallisi olleet neljän viime viikon aikana. Kokouksiin käytetyt tuntisi ovat lisääntyneet 17,5 tunnista 33,5 tuntiin viikossa.”

”Lähetit 171 ja luit 2 031 sähköpostia. Järjestit tai osallistuit 152 kokoukseen. Lähetit useita kalenterikutsuja työtovereillesi viime hetkellä. Vastasit alustavasti seitsemään kokouspyyntöön.”

”Olet liittynyt usein myöhässä kokouksiin. Harkitse kokousten lyhentämistä tai aloitusaikojen viivästyttämistä.”

”Neljässä viikossa käytit virallisen työajan ulkopuolella työsovelluksia 27 päivänä. Muista että hiljainen aika on tärkeää, sillä se tarjoaa tilaisuuden palautua.”

”Hei, tässä omatuntosi, kaikenkattava kokemusympäristö, jonka avulla ihminen voi antaa parastaan missä tahansa.”

”Omatunto tarjoaa yksilöllisiä suosituksia, joiden avulla voit elää mahdollisimman hyvin. Saat merkityksellisiä vinkkejä, joiden avulla voit kehittää parempia elintapoja, kuten toteuttaa perheellesi tekemäsi sitoumukset, yhdistää työ ja vapaa-aika sekä rauhoittaa keskeytyksetön henkilökohtainen kotiaika päivän aikana.”

”Tällaisia ovat toimintamallisi olleet neljän viime viikon aikana. Kotona henkisesti läsnä vietetyt tuntisi ovat vähentyneet 33,5 tunnista 17,5 tuntiin viikossa.”

”Jätit väliin useita perheen yhteisiä aterioita, ja unohdit kolme sovittua menoa. Ruutuaikaa kertyi vapaalla ollessasi 112 tuntia, ja keskustelua lastesi kanssa kuusi tuntia.”

Koit syyllisyyttä 17 kertaa.

”Koit syyllisyyttä 17 kertaa ja riittämättömyyttä 19 kertaa.Jäit askeltavoitteestasi 147 058 askelta. Kaiken liikunnan määrä oli keskiarvon alapuolella.”

”Et mennyt kertaakaan nukkumaan ajoissa. Ostit eineksiä kahdeksan kertaa. Aioit tehdä pihatöitä viisi kertaa.”

”Olet tullut usein myöhässä kotiin. Harkitse normaalin mittaisten työpäivien tekemistä välillä. Muista että kotiaika on tärkeää, sillä se tarjoaa tilaisuuden palautua.”

”Ota kaikki irti tästäkin päivästä!”

Kirjoittaja on HS:n toimituspäällikkö.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide