Valmistumista juhlitaan kunnolla

Opiskelija voi halutessaan osallistua valmistuvien juhlaan.

Maistereita Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan promootioaktissa.

Helsingin Sanomissa kerrottiin (19.4.) Helsingin yliopistosta valmistumisesta masentavana kokemuksena. Jutussa ei tuotu esiin opiskelijoiden mahdollisuutta halutessaan osallistua valmistuvien juhlaan.

Kasvatustieteellinen tiedekunta järjestää kaksi kertaa vuodessa, joulu- ja kesäkuussa, juhlavan valmistujaisjuhlan kandidaatin- ja maisterintutkinnon suorittaneille. Juhlatilaisuuteen yliopiston päärakennuksessa sisältyy puheita, musiikkiesityksiä, opettajiksi valmistuvien yhteinen Comeniuksen vala, kaikkien valmistuneiden kukitus sekä maljan nosto. Tilaisuus on avoin myös valmistuneen lähipiirille.

Jos haluaa juhlia todella juhlallisesti, voi osallistua promootioon.

Valmistuneiden juhlatilaisuudet ovat monelle tärkeä tapahtuma. Niin myös meille henkilökunnan jäsenille, jotka iloitsemme yhdessä opiskelijoiden ja heidän lähipiirinsä kanssa suuren etapin saavuttamisesta.

Anu Laine

varadekaani

Seija Kairavuori

kandiohjelman johtaja

Katriina Maaranen

maisteriohjelman johtaja

Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, joita HS:n toimitus valikoi ja toimittaa. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide