Kiitos kaupungille Dallapén konsertista

Kansalaistorilla oli ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan vanhasta iskelmämusiikista.

Keskiviikkona 10.5. vietettiin valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Helsingin kaupunki tarjosi iltapäivällä Kansalaistorilla ilmaisen musiikkitapahtuman, jossa sai tanssia Dallapé-orkesterin tahdissa. Oli ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan vanhasta iskelmämusiikista. Luulen, että yleisömenestys oli ollut vielä parempi, jos informaatio olisi ollut näkyvämpää.

Mutta ovatko kulttuurin määrärahat niin tiukalla, että orkesterin esiintymiseen ei löytynyt muuta paikkaa kuin tuulinen tori kirjaston nurkassa? Soittajat olisivat ansainneet lavan, jotta yleisö olisi nähnyt heidät paremmin. Myös hyvin tanssivat parit olisivat ansainneet rajatun kehän itselleen. Äänentoisto keikalla oli hyvä. Toivottavasti saamme nauttia uusinnasta ensi vuonna näillä parannuksilla.

Harri Lauronen

seniori, Jätkäsaari, Helsinki

Lukijan mielipiteet ovat HS:n lukijoiden kirjoittamia puheenvuoroja, jotka HS:n toimitus on valinnut ja toimittanut. Voit jättää mielipidekirjoituksen tai tutustua kirjoitusten periaatteisiin osoitteessa www.hs.fi/kirjoitamielipidekirjoitus/.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Mielipide