Muistot    |   Muistot

Ralf Westerback

Toimitusjohtaja Ralf Westerback kuoli 23. lokakuuta 2006 syntymäkaupungissaan Helsingissä. Hän oli 83-vuotias, syntynyt 1923. Ralf Westerback teki elämäntyönsä isoisänsä perustaman Westerbackin kultasepänliikkeen myyntipäällikkönä ja sen jälkeen kiinteistöalalla oman isännöitsijätoimiston johtajana ja Vallilassa toimivan Pommisuoja Oy:n toimitusjohtajana.

Tilaajille
Toimitusjohtaja Ralf Westerback k. 23.10.2006

Toimitusjohtaja Ralf Westerback kuoli 23. lokakuuta 2006 syntymäkaupungissaan Helsingissä. Hän oli 83-vuotias, syntynyt 1923.

Ralf Westerback teki elämäntyönsä isoisänsä perustaman Westerbackin kultasepänliikkeen myyntipäällikkönä ja sen jälkeen kiinteistöalalla oman isännöitsijätoimiston johtajana ja Vallilassa toimivan Pommisuoja Oy:n toimitusjohtajana.

Westerback kirjoitti ylioppilaaksi 1941 ja osallistui sen jälkeen jatkosotaan rannikkotykistössä luutnanttina. Sodan jälkeen hän aloitti juridiikan opinnot Helsingin yliopistossa siirtyen kuitenkin pian Hufvudstadsbladetin toimittajaksi ja 1948 Suomen Autoklubin toimitussihteeriksi.

Vuonna 1951 Ralf Westerback aloitti Westerbackin kultasepänliikkeen myyntipäällikkönä, jossa hän työskenteli 32 vuotta.

Hän toimi myös Timanttiyhdistyksen puheenjohtajana ja Euroopan timanttineuvoston hallituksessa.

Westerbackin mieliharrastus oli  tennis.  Hän edusti LTC-33-seuraa ja oli nuorempana A-luokan pelaaja. Seniori-iässäkin hän saavutti useita Suomen mestaruuksia. Viimeinen mestaruus tuli kahdeksankymppisten nelinpelissä tämän vuoden elokuussa.

Westerback toimi myös Tennisliiton hallituksessa.

Kaikissa toimissaan Westerbackilla oli suuri apu paitsi kielitaidostaan myös miellyttävästä olemuksestaan.

 

Yrjö M. Lehtonen
Kirjoittaja on Ralf Westerbackin harrastustoveri.