Huippukokit aikovat tehdä Helsingin parhaat kebabit: Döner Harju avaa Fleminginkadulle

Kaupungin kebab-kenttä kohisee: Fleminginkadulle aukeavassa Döner Harjussa aiotaan tehdä Helsingin parhaat kebabit.

Jari Lönnberg ja Reima Mäenpää, döner-lähettiläät Fleminginkadulla.

14.1.2014 16:44 | Päivitetty 14.1.2014 17:04

Kaupungin kebab-kenttä kohisee: Fleminginkadulle aukeavassa Döner Harjussa aiotaan tehdä Helsingin laadukkaimmat kebabit.

Rahkeita on, sillä Döner Harjua pyörittävät Jari Lönnberg ja Reima Mäenpää, jotka ovat työskennelleet muun muassa Savoyssa ja Ateljé Finnessä. Keittiöstä löytyy vanhoja työkavereita, kertoo Lönnberg.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat