Klassikkoarvio: Rivolissa ruoka on aina joko hyvää tai ensiluokkaista - Nyt.fi | HS.fi

Klassikkoarvio: Rivolissa ruoka on aina joko hyvää tai ensiluokkaista

Ragni Rissasen 52-vuotias ravintola on vanhakantaisessa laadukkuudessaan kauniiksi hiottu helmi Helsingin ravintolamaailmassa.

Ravintola Rivolin kasarihenkinen sisustus tuntuu vanhanaikaiselta, mutta on perinteitä, joista kannattaa pitää kiinni.

13.6.2014 7:15

Ragni Rissasen 52-vuotias ravintola on vanhakantaisessa laadukkuudessaan kauniiksi hiottu helmi Helsingin ravintolamaailmassa.

RIVOLI ****Missä? Albertinkatu 38, p. 09 643 455, rivolirestaurants.fiKoska? Ma 11–23, ti–pe 11–24, la 17–24Paljonko? Alkuruuat 5,20 e–23,60 e, pääruuat 24,70 e–33,20 e

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat