Nyt.fiJazzbrunssilla musiikki teki ruoastakin maukkaampaaKoko Jazz Clubilla oli sunnuntaina sopivasti Jazzbrunssi, jossa Sointi Jazz Orchestra esitti kapellimestarinsa Rasmus Soinin sävellyksiä ja sovituksia.FacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiJaaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiTallennaTilaajilleKatri Kallionpää HS28.10.2014 8:23Musiikki voi vaikuttaa siihen, miten ihminen aistii eri makuja, kertoo Oxfordin yliopiston professori Charles Spence.Hän kuvaa tuoreessa kirjassaan The Perfect Meal miten eri instrumentit, harmoniat ja musiikin tempo vahvistavat erilaisia makuelämyksiä.Testatataanpa.Lue lisää kirjoittajaltaKatri Kallionpää HS Artikkeliin liittyviä aiheitaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiJaaFacebookTwitterSähköpostiKopioi linkkiTallenna