Viisi ruokaa, joita pitää syödä Kaartinkaupungissa - Nyt.fi | HS.fi

Viisi ruokaa, joita pitää syödä Kaartinkaupungissa

Kaartinkaupungissa kannattaa maistaa ainakin kala-äyriäiskeittoa, mansikka-vuohenjuustopizzaa ja lihapiirakkaa.

Skifferin Soignon-pizza.

20.11.2014 9:13

Savoyn vorschmack (19,50 e / 26,50 e, take away 28 e)Legendaarisen lihaherkun valmistus kestää kolme päivää: Lammas ja nauta ruskistetaan uunissa, jäähdytetään ja jauhetaan. Sitten liha pannaan pataan rasvasillin, sipuleiden ja liemen kera pariksi päiväksi. Voi ostaa myös kotiin puolen kilon purkissa, josta riittää 4–6:lle.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat