Testasimme: Sour cream & onion -sipseistä saa herkullisen jauhelihavuoan - Nyt.fi | HS.fi

Testasimme: Sour cream & onion -sipseistä saa herkullisen jauhelihavuoan

Ruokabloggaaja ja ravintolakokki Hanna Pilli-Sihvolalla on kädessään vihreä tuubi, jonka kyljessä on kuva pallopäisestä, viiksekkäästä tyypistä. Tuubin sisällä on sour cream & onion -sipsejä, joista pitäisi kohta tehdä oikeaa ruokaa.

Nytin kokeilevassa keittiössä käytettiin Pringles-sipsejä jauhelihavuoan ainesosina.

9.12.2014 15:17 | Päivitetty 10.12.2014 15:52

Ruokabloggaaja ja ravintolakokki Hanna Pilli-Sihvolalla on kädessään vihreä tuubi, jonka kyljessä on kuva pallopäisestä, viiksekkäästä tyypistä.

Tuubin sisällä on sour cream & onion -sipsejä, joista pitäisi kohta tehdä oikeaa ruokaa.

Aluksi suunnitelmissa oli valmistaa perunalastu-kalaburgereita, mutta lopulta päädyttiin taco-henkiseen jauhelihavuokaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat