Hans Välimäen taistelu kolmannesta Michelin-tähdestä päätyi maalitolppaan: "Henkisesti ja fyysisesti raskas laji"

Kolmas Michelin-tähti on kokille kuin Stanley cupin voitto jääkiekkoilijalle. Kolmas tähti tekee ravintolasta joka kokin unelman: turistikohteen, jonne lennetään maapallon toiselta puolelta suihkukoneella. Sitä on metsästänyt myös Hans Välimäki.

Hans Välimäki jahtasi pitkään kolmea Michelin-tähteä.

Kokki Hans Välimäki oli jahdannut pitkään kolmatta Michelin-tähteä. Kolmas Michelin-tähti on kokille kuin Stanley cupin voitto jääkiekkoilijalle.

Tällä kertaa Välimäki kuitenkin taisteli putoamista vastaan.

Oli marraskuun alku 2006. Suomen ainoa kahden Michelin-tähden ravintola Chez Dominique oli pari päivää aikaisemmin aloittanut uusissa, isommissa tiloissa Rikhardinkadulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat