Luksusta vähän päälle eurolla: Testissä macaron-leivokset - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi

Luksusta vähän päälle eurolla: Testissä macaron-leivokset

Ranskalaisherkku macaron on saanut vakiopaikan helsinkiläiskahviloiden vitriineissä. Maistoimme kuutta leivosta.

Tilaajille

Ylärivissä vasemmalta oikealle Stockan Herkun, Patisserie Teemu & Markuksen ja PetriS Chocolate Roomin macaronit, alarivissä Pirkan, Chjokon ja Gagun. Toimittajan suosikki oli Gagun macaron.

Julkaistu: 21.2.2015 9:00

Ranskalaisherkku macaron on saanut vakiopaikan helsinkiläiskahviloiden vitriineissä. Maistoimme kuutta leivosta.

Leivoksen söpö ja viaton ulkonäkö hämää.

”Macaron on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan törkeän vaikea tehdä”, paljastaa kokki Markus Hurskainen Patisserie Teemu & Markuksesta.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat