Näistä aineksista syntyy Nytin burgeritestin voittaja

Kysyimme lukijoilta, missä on Helsingin paras hampurilainen ja löysimme sen. Kämpin keittiöpäällikkö Juuse Mikkonen paljastaa, mistä aineksista voittajahampurilainen syntyy.

Hampurilaistestin voittajaburgerin ainesosat Kämpin hopeatarjottimella.

27.2.2015 6:30 | Päivitetty 27.2.2015 12:56

Kämpin keittiöpäällikkö Juuse Mikkonen paljastaa, mistä aineksista voittajahampurilainen Kämp Burger syntyy.

Juuse Mikkonen aloitti nykyisessä työpaikassaan Kämp Brasserien keittiöpäällikkönä syyskuun puolivälissä. Yksi hänen työtehtävistään oli talon hampurilaisen uudistaminen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat