Ruokakurssit pullistelevat osanottajia – testasimme sushikokin opit - Nyt.fi | HS.fi

Ruokakurssit pullistelevat osanottajia – testasimme sushikokin opit

Jokainen haluaa nyt tietää, mitä suuhunsa panee. Siitä kertoo myös ruuanlaittokurssien kasvanut suosio. Testasimme, mitä helsinkiläisravintolan sushikurssista saa irti.

Yamato Yoshida näyttää, miten nigiripötkylöitä pyöritellään.

12.3.2015 11:39

Jokainen haluaa nyt tietää, mitä suuhunsa panee. Siitä kertoo myös ruuanlaittokurssien kasvanut suosio. Testasimme, mitä helsinkiläisravintolan sushikurssista saa irti.

Töölöntorin kupeessa, italialaisen Mamma Rosan ja japanilaisen Tokyo 55:n välissä on ovi, jonka yläpuolella lukee punaisin kirjaimin Sushi Academy. On helmikuinen lauantai, kello on kymmentä vaille yksi. Oven eteen alkaa kerääntyä ihmisiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat