Pikatesti: Kansainvälisessä Loung3ssa ruoka on tehty jaettavaksi - Nyt.fi | HS.fi

Pikatesti: Kansainvälisessä Loung3ssa ruoka on tehty jaettavaksi

Kallion Kolmannelle linjalle avatun Loung3n keskiössä ovat tapastyyppiset annokset.

Ravintola Loung3n sisustus on miellyttävän minimalistinen.

15.8.2015 9:35 | Päivitetty 17.8.2015 14:15

Missä? Kolmas linja 18Koska? Ti–la klo 11–23 (keittiö sulkeutuu klo 22)Paljonko? Kolmen alkupalan lounas salaattipöydällä 10 e

Kallion Kolmannella linjalla viime keväänä ravintola Kolmos3n avanneet Ryan Lumb, Santeri Harju, keittiömestari Jani Utriainen ja ravintolapäällikkö Juho-Matti Seppänen laajensivat kesäkuussa toimintaansa uudella Loung3 ravintolallaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat