Etelä-Helsinkiin avataan uusi ravintola, joka panostaa perinteiseen ruokaan ja viineihin - Nyt.fi | HS.fi

Etelä-Helsinkiin avataan uusi ravintola, joka panostaa perinteiseen ruokaan ja viineihin

Korkeavuorenkadun ja Pienen Roobertinkadun kulmaan Helsingin keskustaan avataan keväällä uusi ruokaravintola.

Ravintola Vinkel avataan Pienen Roobertinkadun ja Korkeavuorenkadun kulmaan, jossa toimi ennen antiikkikauppa.

23.12.2015 14:44 | Päivitetty 23.12.2015 14:48

Korkeavuorenkadun ja Pienen Roobertinkadun kulmaan Etelä-Helsinkiin avataan keväällä uusi ruokaravintola.

Ravintola Vinkelin takana ovat Antti Uusitalo, Olli Marttila, Matti Vesikkala ja Juhani Salo. Kolmella ensiksi mainitulla on vuosien tausta ravintola Savoyssa. Uusitalo toimi Savoyssa sommelierina eli viiniasiantuntijana.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat