Aamiaistesti: Kokeilimme viiden helsinkiläishotellin aamiaisia, tällaisia ne olivat - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi

Aamiaistesti: Kokeilimme viiden helsinkiläishotellin aamiaisia, tällaisia ne olivat

Hotelliaamiainen on luksusta, josta nauttiakseen ei tarvitse reissata. Testissä viiden helsinkiläishotellin aamupalat, jotka vetoavat myös paikallisiin – vaikka arkiaamuina.

Kämpistä saa pannukakkuja. Kuva: Kaisa Rautaheimo HS

Julkaistu: 26.2.2016 9:02, Päivitetty 26.2.2016 16:09

Klaus K: Ahdas mutta laadukas

Klaus K:n hotelliaamiainen houkuttelee hotellivieraiden lisäksi bisnesväkeä aamupalalle. Tarjolla on perinteisten hedelmien ja kahvin lisäksi erikoisuuksia, kuten hevospossumakkaraa ja savumuikkua. Kuva: Kaisa Rautaheimo HS

Hieman ahdasta. Syöjiä on paljon, ja vastaanoton viereisestä salista on tiistaiaamuna vaikea löytää vapaata pöytää.

Aamiaissalin pieni koko on yksi syy, toinen on paikan suosio. Klaus K:n aamupalalla on hyvä maine, mikä houkuttelee hotelliasiakkaiden lisäksi tavallisia helsinkiläisiä. Testiaamuna syömässä on turistien lisäksi erityisesti bisnesväkeä. Kahvin siemailun ohessa neuvotellaan liikeasioista.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat