Miten ravintolassa käyminen muuttuu, kun tekee ruokaa työkseen? ”Olen suht ymmärtäväinen, jos jotain menee pieleen” - Nyt.fi | HS.fi

Miten ravintolassa käyminen muuttuu, kun tekee ruokaa työkseen? ”Olen suht ymmärtäväinen, jos jotain menee pieleen”

Moni ravintola-alan ammattilainen käy paikoissa, jotka edustavat eri tyyliä kuin oma ravintola.

Kokit Kari Aihinen (vas.), Antto Melasniemi, Ari Ruoho ja Tommi Tuominen kertovat, miten suhtautuvat ravintolassa käymiseen.­

18.3.2016 9:14

Kun yhdeksän kokkia listasi Helsingin suosikkipaikkojaan Nytille, mainintoja sai yli 40 eri ravintolaa ja anniskeluliikettä. Niistä kolme nousi täpärästi suosituimmaksi kukin kolmella maininnalla: Ask, Farang ja Basbas. Koko lista löytyy tästä jutusta.

Suhtautuminen ravintolassa käymiseen muuttuu, kun laittaa työkseen ruokaa muille, kokit kertovat.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat