Jaajo Linnonmaa puhuu niin rumia kuin voi, ja siksi hän on pian Suomen suurin tähti

Jaajo Linnonmaa on Suomen suosituimpia esiintyjiä. Mutta mikä on hänen suosionsa salaisuus?

Maantienharmaa takkutukka ja muikistelevat kasvot pilkottavat mustan pipon alta.

Kikkelivitsit ja naurunröhötys raikavat.

Jaajo Linnonmaa on suomalaisille erittäin tuttu ääni ja naama.

Vuodesta 2006 lähtien Linnonmaa on juontanut Aamulypsyä, suosittua arkiaamuista radioshow’ta, jossa Linnonmaa ja juontajakollegat Anni Hautala ja Juha Perälä heittävät läppää ja kertovat kummallisia sattumuksia omista ja muiden elämästä. Parhaimmillaan show tavoittaa puoli miljoonaa kuulijaa. Yhden välivuoden ohjelmasta pitänyt Linnonmaa on palkittu viisi kertaa vuoden parhaana radiojuontajana.

Hän on radiopersoona, joka tahkoaa mainosrahaa.

Tammikuusta lähtien Linnonmaa on myös juontanut Nelosen Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa. Ensilähetys tavoitti 1 231 000 katsojaa, siis enemmän kuin Ylen instituutio puoli yhdeksän uutiset.

Ohjelmaa tituleerataan maailman suosituimmaksi visailuohjelmaksi, mutta formaatti on saanut ihan oman nosteensa Linnonmaan suosiosta: MTV3 joutui myöhäistämään samaan aikaan lähetettävän Saturday Night Liven esitysaikaa tunnilla, koska se ei pärjännyt ”Jaajo-efektille”.

Tammikuussa Kauppalehti listasi Linnonmaan Suomen tärkeimpien mediavaikuttajien joukkoon. Keskiviikkona Aku Ankan Mielitkö miljoonikoksi? -tarinassa seikkaili muuan Kaapo Hillonmaa.

Viimeistään viime vuoden aikana hän on kavunnut suomalaisten superviihdyttäjien sarjaan.

Miten Linnonmaasta on tullut niin suosittu?

On aloitettava alusta:

Jaajo Linnonmaa, syntymänimeltään Jari Linnonmaa, 37, syntyi Helsingissä ja vietti lapsuutensa Kulosaaressa. Haastatteluissa Linnonmaa on kertonut, että löysi ainoana lapsena ikäistänsä seuraa kerrostalon pihamaalta.

Kun ärrävikainen Linnonmaa yritti lausua omaa nimeään, ”Jari” vääntyi ”Jaajoksi”.

Nimi oli, enää tarvittiin vain tarina.

Se alkoi 1990-luvun lopulla television myöhäisohjelmista, niistä joissa oli vähän ronskimpi meno ja amatöörit pääsivät kokeilemaan taitojaan. Sub-tv:n Räsypokka-ohjelmassa neljä tavallista suomalaista pelasi räsypokkaa Linnonmaan johdolla.

Se kiinnosti, joten Räsypokan spinoffina syntyi vuonna 2003 sarja Jaajon Jacuzzi (viralliselta nimeltään Jaajon Jacuzzi: Räsypokan jälkeen). Siinä Linnonmaa haastatteli aikansa julkkiksia Mariahista Marco Bjurströmiin reteästi porealtaassa.

Seuraavana vuonna Linnonmaa jo kiersi Suomen yökerhoja MTV3:n Pulssi-ohjelmassa. Livelähetyksissä järjestettiin erilaisia kilpailuja ja haastateltiin enemmän tai vähemmän humaltuneita bilettäjiä.

Linnonmaan ulkonäkö tai imago eivät ole juuri näistä ajoista muuttuneet: Youtubesta löytyvässä klipissä Adventurer Jaajo selvästi jonkinlaisilla bilejatkoilla oleva, humaltunut Linnonmaa kehottaa katsojia äänestämään hänet eduskuntaan samalla kun vierellä naishenkilö heiluttaa takamustaan. Mieleen tulevat Jackassin jätkät ja ördäävät rockbändit.

Linnonmaan huumori ei todellakaan ole poliittisesti korrektia, sen todistaa jo sekin, että Hommaforumilla Linnonmaata pidetään jonkinasteisena sankarina.

Samoilta ajoilta peräisin olevilla nettisivuillaan Linnonmaa purkaa harmitustaan Hymypoika-elokuvan (2004) suhteen.

Hymypoika lähti Linnonmaan ideasta ja hänet nimetään myös tekijätiedoissa. Sen aikaisissa haastatteluissa Linnonmaa kertoi tarinan perustuvan ”urbaanilegendaan” kulosaarelaisesta poikaporukasta, joka videoi seksielämäänsä kumppaneiltaan salaa.

Linnonmaan mielessä elokuvasta piti tulla ”oodi iloiselle ja humoristiselle teinipiparinmetsästykselle”, mutta siitä tulikin harmiksi ”jotain ihan muuta”. Sattumoisin Linnonmaa vietti itse nuoruutensa kulosaarelaispiireissä.

Netin keskustelupalstoilla Linnonmaalla on voitokkaan pelimiehen imago, jota Hymypoika-legenda ei ainakaan himmennä.

Television yöohjelmien jälkeen Linnonmaa esiintyi muun muassa takavuosien suosikkiseikkailurealityn julkkisversiossa V.I.P Seikkailussa (2004) ennen kuin päätyi radioon ja tähdeksi.

Vuosia ääni kuului suomalaisten arkeen mutta kasvot pysyivät enimmäkseen piilossa.

Sitten tuli Luokkakokous (2015) ja muutti kaiken.

Taneli Mustosen ohjaaman tanskalaiskomedian suomiversiossa kolme keski-ikää lähestyvää kaverusta (Linnonmaa, näyttelijä Aku Hirviniemi ja standup-koomikko Sami Hedberg) osallistuu yhdessä luokkakokoukseen ja rällää viikonlopun kylpylähotellissa.

Luokkakokous oli vuoden 2015 katsotuin suomalainen elokuva: yli 500 000 katsojaa. Se on aivan poikkeuksellinen määrä, joka hätyyttää esimerkiksi Uuno Turhapurojen kansansuosiota.

Tästä kiitos kuuluu etupäässä kahdelle taholle: elokuvakriitikoille, jotka totesivat elokuvan rasvaiseksi, pissakakka- ja raiskaushuumorilla ratsastavaksi alimman yhteisen nimittäjän viihteeksi, mikä toi elokuvalle paljon julkisuutta.

Lisäksi kolmella päätähdellä oli valmiit fanikannat eli elokuvalla oli jo ennen valmistumistaan takuuvarma yleisö.

Jaajo Linnonmaalla on elokuvassa tarkkaan mietitty rooli, joka tukee hänelle vuosia rakentunutta bilehileimagoa: Elokuvassa Linnonmaan hahmo on rokkitähti ja rempseä panomies, sellainen paras kaveri, joka jokaisella lihaa syövällä ja urheilua katsovalla heteromiehellä pitäisi olla, viestittävät elokuvantekijät. Sellainen, jolle ulkonäöllä koreilu ei ole pääasia.

Linnonmaan hahmo opettaa kaverillekin, miten naisia saa: bongaa baarin hiljaisin tyttö, tee sille ”kaikki törkeimmät temput”, odota, että sana leviää.

Käsikirjoitus syntyi yhteistyössä ohjaaja-Mustosen ja läpänheittäjinä tunnettujen päänäyttelijöiden kanssa, joten oletettavasti monet hahmon jutut, kuten ”pillusynonyymit” ”nahkakatiska” tai ”alapöllö”, ovat Linnonmaan omia aivoituksia.

Luokkakokous kirkasti Linnonmaan tähteä entisestään ja jatko-osaa kuvataan paraikaa. Seuraava haaste oli jo edessä:

Vetoaisiko ”puolta Suomea paljaalla vedellyttä” (kuten Linnonmaan hahmo itseään elokuvassa kuvaa) rokkikukkoa esittänyt radioääni myös konservatiivisimpiin tv-katsojiin, lapsiperheisiin?

Haluatko miljonääriksi? -visailujuontajan tehtävää varten Jaajo-tavaramerkkejä karsittiin: liian hurtti alapäähuumori ja se iänikuinen pipo saivat mennä, tilalle tulivat musta pikkutakki ja selkeä artikulaatio.

Haluatko miljonääriksi? muistetaan Suomessa ennen kaikkea ensimmäisestä juontajastaan Lasse Lehtisestä (1999–2005), joka herutti jokaista vastausta: ”Lukitaanko vastaus? Oletko aivan varma, että haluat lukita tämän vastauksen?”

Linnonmaan tyyli on päinvastainen. Hän on tsemppari, joka laittaa vastauksen nopeasti purkkiin, kuittailee sopivasti (”Mitä äijänkäppyrä!”) ja muistaa flirttailla avoimesti jos yleisössä tai kilautuksen päässä on sopivia naisia.

Tyyli puri katsojiin. Ehkä siksi tuotantoyhtiö ja kanava ajattelevat, että nyt ei voi pelata liikaa varman päälle. Toistuvista pyynnöistä huolimatta Jaajo Linnonmaa ei suostunut antamaan haastattelua tätä juttua varten.

Kun ei sano mitään, ei voi möläyttää mitään.

Jaajo-imagonrakennus on jatkuvaa tasapainottelua loukkaavan ja tervehenkisen välimaastossa.

Viime vuonna Aamulypsyn studiossa vieraili kahdesti alaston säätyttö, jonka vartaloa ja sen karvattomuutta trio kommentoi. Vierailusta tehtiin myös verkkoon video, jota katsottiin myös ulkomailla.

Välillä lähtee käsistä. Aamulypsystä on tehty useita kanteluita Julkisen sanan neuvostolle, joka valvoo hyvää journalistista tapaa. Ohjelma on saanut langettavan päätöksen esimerkiksi piilomainonnasta.

Viime keväänä Linnonmaa kumppaneineen heitti hurttia vitsiä Auschwitzin keskitysleiristä, jota muun muassa kuvailtiin kylpyläksi ja käsiin tatuoituja keskitysleirinumeroita kutsuttiin lottonumeroiksi.

JSN perusteli päätöstään:

Tässä radio-ohjelmassa mentiin --- liian pitkälle ja loukattiin ihmisarvoa. Toimittajat käsittelivät ohjelmassa juutalaisten joukkomurhaa ja kokemuksia keskitysleirillä erittäin halventavasti. Tapahtuneista julmuuksista tehtiin puujalkavitsejä. Neuvosto ei pidä tällaista journalismia suotavana edes harmittomaksi tarkoitetussa ja yleisön sellaiseksi mieltämässä viihteellisessä ajankohtaisohjelmassa.

Toisaalta Aamulypsyn poliittisen korrektiuden kaikia rajoja koetteleva henki on sen suosion salaisuus. Aamulypsyn voimatasapainossa miesjuontajat nauravat yleensä naisjuontajalle, jonka roolina on monesti esittää hölmöä.

Porukan keskinäinen luottamus on suosion salaisuus. Vai moniko työyhteisö kestäisi huumoria, jollaista Linnonmaa jakoi Instagram-tilillään tämän kuvan muodossa:

@annihautala hamppupaita kutistui pesussa!

Kuva, jonka Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2) julkaisi

Vitsinä oli ehkä, että nainen näytti hieman Linnonmaan kollegalta Hautalalta, jonka nimellä päivitys myös alkoi. Osa kommentoijista tunnisti, ettei kyseessä ollut Hautala, osa ei. Osa taas kertoi, että juuri tällainen huumori on syy kuunnella koko ohjelmaa.

Linnonmaan Instagram on muutenkin imagon mukainen:

Meno on kaukana poliittisesta korrektiudesta, jota moni nykyisin vaatii.

Monia suomalaisia sanomisten vahtaaminen myös ärsyttää: heille Linnonmaa on todellinen arjen sankari, joka antaa tilaa puhua asioista sanoilla, jotka todella kertovat, mistä on kyse.

Tarvitseeko maailmaa aina kaunistella?

Vastapainona rasvaisille jutuille Linnonmaa antaa iltapäivä- ja naistenlehdille haastatteluja, joissa hän kertoo tekevänsä taustatyöt aina äärimmäisen tunnollisesti, iloitsee perhe-elämästä ja kehuu vuolaasti vaimoaan; Linnonmaasta tuli vastikään kaksosten isä.

Me Naisten haastattelussa Linnonmaa muun muassa kertoo krapulatyöaamujen olevan ohi ja sanoo:

”En unelmoi isommasta talosta tai hienommasta autosta, vaan siitä, että perheessä kaikki pysyisivät terveinä.”

Kun Linnonmaan läheisiltä kysyy, millainen hän on, he kertovat yleensä todella mukavasta miehestä. Usein mainittu tunnollisuus kielii siitä, että Linnonmaan törkeilylinja on tarkkaan mietitty.

Kun kysyimme tavallisilta helsinkiläisiltä, miksi Jaajo on hauska, yksi vastasi:

”Se heittää läppää, mitä muut ei kehtaisi.”

Kuin todisteena Jaajo Linnonmaa lauloi torstaina radiolähetyksen lopuksi Porilaisten marssin lapsuudestaan tutuilla sanoituksilla:

”Tulkaa karvakullin taa, kun paskakuski Kustaa laski munan päältä, nahka luisti, vittu on vielä voimissaan, kun kyrpä seisoo rintamalla luoti rinnassaan!”

Korjaus 23.3. 11.16: Luokkakokous-elokuvan ohjaaja on Taneli Mustonen, ei Taneli Heinonen.

Nelonen, Nelosen radiot, Aku Ankka, Helsingin Sanomat, Me Naiset ja Nyt.fi ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

HS Digistä löydät Hesarin juttuarkiston helmet
Saat tilaajana kokeilla HS Digiä maksutta
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Televisio
 • Radio
 • Kotimaa
Nyt.fi luetuimmat
 1. 1

  Retkeilevä japanilaissiili on yli 100 000 seuraajallaan internetin uusi suosikki, ja erittäin hyvästä syystä

 2. 2

  Tätä on seksuaalinen häirintä, ja tämän sille voi tehdä – Kaikki, mitä asiasta pitää tietää

 3. 3

  Karjala kuuluisi Suomeen, jos Mannerheim olisi uinut ja saunonut enemmän – näin vihjailee merikylpylän mainos Financial Timesin sivuilla

 4. 4

  Uudessa Star Trekissä käydään sotaan kulttuurien sulauttamista vastaan – Tällainen on hehkutettu ja synkkä Star Trek: Discovery, joka uudistaa vanhan sarjan

 5. 5

  ”Ruokasuhdettani eivät trendit heiluta”, sanoo keittoruuista pitävä tanssija-koreografi Jorma Uotinen

 6. 6

  Internet ei saa tästä tarpeekseen: saman kuvan Instagramissa aivan eri kuvateksteillä jakavat pariskunnat

 7. 7

  Gladiaattorit, Napakymppi, Onnenpyörä... Televisio on juuri nyt täynnä 1990-luvun ohjelmia – Soitimme televisiopomoille ja kysyimme, miksi

 8. 8

  Naisten kohtaamasta vihapuheesta on tullut niin normaalia, että poliisikaan ei tunnista normaalin nettikeskustelun rajaa – Siksi Suomessa tehtiin sarjakuva, joka tarjoaa uhreille selviytymiskeinoja

 9. 9

  Pikatestasimme villiruokaa designkaupan nurkassa tarjoavan kahvila Wildin

 10. 10

  Arviossa näyttelijä Ville Haapasalon ravintola, jonka lihavartaat loistivat, mutta ei kaikki suinkaan auvoista ollut

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Tätä on seksuaalinen häirintä, ja tämän sille voi tehdä – Kaikki, mitä asiasta pitää tietää

 2. 2

  Internet ei saa tästä tarpeekseen: saman kuvan Instagramissa aivan eri kuvateksteillä jakavat pariskunnat

 3. 3

  Naisten kohtaamasta vihapuheesta on tullut niin normaalia, että poliisikaan ei tunnista normaalin nettikeskustelun rajaa – Siksi Suomessa tehtiin sarjakuva, joka tarjoaa uhreille selviytymiskeinoja

 4. 4

  Uudessa Star Trekissä käydään sotaan kulttuurien sulauttamista vastaan – Tällainen on hehkutettu ja synkkä Star Trek: Discovery, joka uudistaa vanhan sarjan

 5. 5

  Amerikkalaisnäyttelijä kehotti kaikkia seksuaalista häirintää kokeneita jakamaan kokemuksensa – Some täyttyi sadoistatuhansista ”Minä myös” -viesteistä

 6. 6

  Näin voit juhlia ilman krapulaa, ehkä – Kaikissa maailmankolkissa bilettänyt Madventures-kaksikko jakaa vinkkinsä uutuuskirjassa

 7. 7

  Karjala kuuluisi Suomeen, jos Mannerheim olisi uinut ja saunonut enemmän – näin vihjailee merikylpylän mainos Financial Timesin sivuilla

 8. 8

  Gladiaattorit, Napakymppi, Onnenpyörä... Televisio on juuri nyt täynnä 1990-luvun ohjelmia – Soitimme televisiopomoille ja kysyimme, miksi

 9. 9

  Matti Vanhasen vaalivideolla ajetaan väärällä kaistalla ja pysäköidään kevyen liikenteen väylälle – Soitimme ja kysyimme, miksi ihmeessä

 10. 10

  Internet ei saa tästä tarpeekseen: täydellisesti toistensa sisään sujahtavat asiat -porno

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Koko some kuohuu, sillä Pressiklubin juontaja Sanna Ukkolalle ehdotettiin erikeeperiä päähän, tämä kanteli ehdottajan pomolle ja myrsky oli valmis – tästä on kyse

 2. 2

  Ei, liian seksikkäitä naisia syyllistänyt muotisuunnittelija Donna Karan, raiskatuksi joutuminen ei edelleenkään ole naisten oma syy, kuten tämä nerokas miesanalogia osoittaa

 3. 3

  Tätä on seksuaalinen häirintä, ja tämän sille voi tehdä – Kaikki, mitä asiasta pitää tietää

 4. 4

  Kaikki alkoi yksinäisten miesten masturbointilakosta, mutta jotenkin hyvätkin ideat näyttävät lopulta johtavan natsien kanssa marssimiseen – tätä on Proud Boys

 5. 5

  Arnold Schwarzenegger tunnustaa jekuttaneensa vihamiehensä Sylvester Stallonen tähdittämään elokuvaa, jota Syltty pitää nyt koko aurinkokunnan surkeimpana

 6. 6

  Australiassa bongattiin järjettömän bodattu kenguru, joka näyttää ihan Vladimir Putinilta – Ja kyllä, yhtäläisyys paidatta kalastavaan presidenttiin on ilmeinen

 7. 7

  Naisten kohtaamasta vihapuheesta on tullut niin normaalia, että poliisikaan ei tunnista normaalin nettikeskustelun rajaa – Siksi Suomessa tehtiin sarjakuva, joka tarjoaa uhreille selviytymiskeinoja

 8. 8

  Amerikkalaisnäyttelijä kehotti kaikkia seksuaalista häirintää kokeneita jakamaan kokemuksensa – Some täyttyi sadoistatuhansista ”Minä myös” -viesteistä

 9. 9

  Matti Vanhasen vaalivideolla ajetaan väärällä kaistalla ja pysäköidään kevyen liikenteen väylälle – Soitimme ja kysyimme, miksi ihmeessä

 10. 10

  Anteeksi punaviherkupla, mutta Sampo Terho on oikeassa: Lenininpuiston nimi pitää vaihtaa, koska Amerikassakin vedetään rasistien patsaat mutaan

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 1. 1

  Stalinin alkuperäiset dokumentit lopettavat turhan arvuuttelun – nyt tiedetään luotettavasti, mitä Moskova suunnitteli Suomen varalle

 2. 2

  Pienet synttärit riistäytyivät täysin käsistä Helsingin Käpylässä – 40 kuokkavierasta, pahoinpitely ja varastelua

 3. 3

  Kuura Maula ei kutsu lastaan pojaksi, Maisa Leppänen antoi poikansa pukeutua mekkoon – Näin toimii vanhempi, joka haluaa kasvattaa lapsensa feministisesti

  Tilaajille
 4. 4

  19-vuotias mies sai elinkautisen tyttöystävänsä teippimurhasta – Oikeus: raaka, julma ja vakaasti harkittu teko

 5. 5

  Aleksis Salusjärvi oli lukiossa, kun nainen kavahti häntä ensi kerran bussipysäkillä – #MeToo-kampanja herätti miehet kertomaan, miltä tuntuu, kun nainen pelkää

 6. 6

  Mikko Andelin, 41, nukkui kuukausikaupalla vain kolme tuntia yössä – sitten järvenpääläislääkäri puuttui asiaan ja tarjosi lääkkeetöntä hoitoa

  Tilaajille
 7. 7

  ”Kaikki alalla olevat tietävät sen ringin” – Suomen elokuva-alalta kerätyssä kymmenien ahdistelukertomusten aineistossa muutama nimi toistuu

 8. 8

  Retkeilevä japanilaissiili on yli 100 000 seuraajallaan internetin uusi suosikki, ja erittäin hyvästä syystä

 9. 9

  Lapsen vanhemmat eroavat todennäköisemmin, jos äiti on vähän koulutettu – tutkimuksessa seurattiin yli 64 000 suomalaislapsen elämää

 10. 10

  Kuokkavieraat varastivat useilta ihmisiltä omaisuutta juhlissa Suomenlinnassa – tallentuivat vieraiden ottamille videoille

 11. Näytä lisää
 1. 1

  ”Kaikki alalla olevat tietävät sen ringin” – Suomen elokuva-alalta kerätyssä kymmenien ahdistelukertomusten aineistossa muutama nimi toistuu

 2. 2

  Aleksis Salusjärvi oli lukiossa, kun nainen kavahti häntä ensi kerran bussipysäkillä – #MeToo-kampanja herätti miehet kertomaan, miltä tuntuu, kun nainen pelkää

 3. 3

  Sairaanhoitaja Paula Vuotila, 61, eli 30 vuotta ”koulutetun eliittielämää” – sitten hän ajautui asumaan rappukäytävissä

 4. 4

  Kuura Maula ei kutsu lastaan pojaksi, Maisa Leppänen antoi poikansa pukeutua mekkoon – Näin toimii vanhempi, joka haluaa kasvattaa lapsensa feministisesti

  Tilaajille
 5. 5

  Autokoulunopettaja näytti, miten vaihteita vaihdetaan – Miksi tuntuu paremmalta olla hiljaa ahdistelusta?

 6. 6

  Mikko Andelin, 41, nukkui kuukausikaupalla vain kolme tuntia yössä – sitten järvenpääläislääkäri puuttui asiaan ja tarjosi lääkkeetöntä hoitoa

  Tilaajille
 7. 7

  Tätä on seksuaalinen häirintä, ja tämän sille voi tehdä – Kaikki, mitä asiasta pitää tietää

 8. 8

  Taloyhtiöriita sai uskomattomat mittasuhteet Helsingin Kruununhaassa: oikeudenkäyntikulut jo 50 000 euroa – eikä loppua vielä näy

 9. 9

  Myös monet työssä käyvät välttelevät työntekoa

 10. 10

  Sote-ratkaisu horjuu jälleen – asiantuntijat laidasta laitaan varoittavat viemästä tuoreinta versiota eteenpäin

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Ossi Nyman ei tee töitä ja sanoo, että työvoimatoimisto on ihmisoikeusloukkaus – näin ”ideologisesti työtön” taktikoi itselleen yhteiskunnan tuet

  Tilaajille
 2. 2

  ”Äiti soittaa”, vilkutti puhelin kuolleen pojan vieressä – oppilas Niina Sassi, poliisi Timo Leppälä ja muut Jokelan koulusurman kokeneet kertovat nyt, millaiset jäljet tragedia jätti

  Tilaajille
 3. 3

  Sairaanhoitaja Paula Vuotila, 61, eli 30 vuotta ”koulutetun eliittielämää” – sitten hän ajautui asumaan rappukäytävissä

 4. 4

  ”Sinun hiljaisuutesi on valanut sementtiin itätytön stereotypian, ja se myy lisää poikamiesmatkoja”, kirjoittaa kirjailija Sofi Oksanen avoimessa kirjeessään Melania Trumpille

 5. 5

  ”Kaikki alalla olevat tietävät sen ringin” – Suomen elokuva-alalta kerätyssä kymmenien ahdistelukertomusten aineistossa muutama nimi toistuu

 6. 6

  Kirjailija kertoi olevansa ”ideologisesti” työtön ja kikkailevansa tukia – TE-toimisto katkaisee tuet ja aloittaa poikkeuksellisen selvityksen

 7. 7

  Kiusaajat voittivat Niklas Herlinin

  Tilaajille
 8. 8

  Trumpin lähipiiri pelkää presidentin olevan ”hajoamassa” – avustajat yrittävät pitää presidentin aisoissa, kun hän saapuu toimistolle kiihdyksissään

 9. 9

  Aleksis Salusjärvi oli lukiossa, kun nainen kavahti häntä ensi kerran bussipysäkillä – #MeToo-kampanja herätti miehet kertomaan, miltä tuntuu, kun nainen pelkää

 10. 10

  Teollisuuden ja median suuromistaja Niklas Herlin on kuollut

 11. Näytä lisää