Tällainen on Richard McCormickin uusi lihaton ravintola, johon jonotettiin läpi kesän: viiniä vesilasista, raakoja kasviksia, palvelu loistavaa - Nyt.fi | HS.fi

Tällainen on Richard McCormickin uusi lihaton ravintola, johon jonotettiin läpi kesän: viiniä vesilasista, raakoja kasviksia, palvelu loistavaa

Holiday ei ylety kulinaarisiin elämyksiin, mutta sen tunnelma on trendikkään rento ja osterit maistuvia. Yhtään liharuokaa listalta ei löydy.

Katajanokalla sijaitsevasta Holiday-ravintolasta saa poke-kulhoja, trendikkäitä kuin mitkä.­

15.9.2016 16:47 | Päivitetty 15.9.2016 16:48

Holiday Bar

★★★

Missä? Kanavaranta 7, holiday-bar.fi, p. 050 438 7827.

Koska? Ti–pe klo 16–2, la 12–2 (keittiö avoinna 23:een).

Paljonko? Alkuruuat 7–16 e, pääruuat 18–26 e, jälkiruuat 6 e.

Holiday Bar on ollut yksi kesän vetävimmistä ravintolailmiöistä Helsingissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat