Tällainen on Richard McCormickin uusi lihaton ravintola, johon jonotettiin läpi kesän: viiniä vesilasista, raakoja kasviksia, palvelu loistavaa
Holiday ei ylety kulinaarisiin elämyksiin, mutta sen tunnelma on trendikkään rento ja osterit maistuvia. Yhtään liharuokaa listalta ei löydy.
Katajanokalla sijaitsevasta Holiday-ravintolasta saa poke-kulhoja, trendikkäitä kuin mitkä.Kuva: Mika Ranta HS
Jouni K. Kemppainen HS
15.9.2016 16:47 | Päivitetty 15.9.2016 16:48
Holiday Bar
★★★
Missä? Kanavaranta 7, holiday-bar.fi, p. 050 438 7827.
Koska? Ti–pe klo 16–2, la 12–2 (keittiö avoinna 23:een).
Paljonko? Alkuruuat 7–16 e, pääruuat 18–26 e, jälkiruuat 6 e.
Holiday Bar on ollut yksi kesän vetävimmistä ravintolailmiöistä Helsingissä.
Artikkeliin liittyviä aiheita