Tässä 27 hyvää ravintolaa pääkaupunkiseudun kauppa- ja ostoskeskuksissa

Nyt selviää, mitä kannattaa syödä ja missä. Tässä valikoima käymisen arvoisia ravintoloita pääkaupunkiseudun kauppa- ja ostoskeskuksissa.

Nyt selviää, mitä kannattaa syödä ja missä. Tässä valikoima käymisen arvoisia ravintoloita pääkaupunkiseudun kauppa- ja ostoskeskuksissa.

Lue myös: Tähtikokit perustavat nyt ruokapaikkoja kauppakeskuksiin –”Olen pähkäillyt vuosia, miksi pikaruuan pitää olla niin huonoa”

FORUM

Mannerheimintie 14–20, forum.fi (Helsinki)

Kippo

Perheyrityksen pyörittämä kahvila tarjoaa pelkkää kasvisruokaa. Valikoimassa on esimerkiksi smoothieita ja täytettyjä leipiä – niin vegaanisena kuin gluteenittomanakin.

Auki ma–pe 10.30–20, la 11–18, su 12–18. cafekippo.fi

Ônam

Vietnamilainen katuruokapaikka, jonka perustajat pitivät aiemmin Unioninkadulla HKI+-pikkukahvilaa. Se tunnettiin mainiosta pho-keitostaan. Ônamissa on entistä laajempi valikoima, joka ulottuu nuudelisalaateista vietnamilaisiin krepseihin.

Auki ma–pe 11–21, la–su 12–18. onam.fiGALLERIA ESPLANAD

Pohjoisesplanadi 33,galleriaesplanad.fi (Helsinki)

Strindberg

Klassikkoravintola jakaantuu useaan eri tilaan. Katutasossa on keskieurooppalaistyylinen kahvila, jossa on pöytiintarjoilu. Toisesta kerroksesta löytyy à la carte -ravintola puistonäkymin, sitä astetta rennompi Backficka sekä olohuonemainen kirjastobaari.

Katutaso auki ma–ti 9–22, ke–la 9–24, su 10–20. Ravintola auki ma–ti 11–22, ke–pe 11–24, la 12–24. strindberg.fiISO OMENA

Piispansilta 1, isoomena.fi (Espoo)

Cabana de Empanadas

Cabaña tarkoittaa majaa tai mökkiä ja empanada piirakkaa tai pasteijaa. Empanadat ovat taikinakuoren sisään leivottuja piiraita, jotka ovat erityisen suosittuja Espanjassa, Portugalissa ja Latinalaisen Amerikan maissa. Niitä saa täältä sekä suolaisilla että makeilla täytteillä. Listalta löytyy esimerkiksi punajuuri-aurajuusto ja kinuski-merisuola.

Auki ma–pe 10–21, la 9–18, su 12–18. cabanaempanadas.com Captain Corvus

Legendaarisen espoolaisen olutravintola Gallows Birdin sisarpubi. Brittihenkisestä paikasta löytyy 18 eri hanajuomaa, muun muassa meillä harvinaisempia real ale -oluita.

Auki ma 12–22, ti–la 12–24, su 12–20. captaincorvus.fi

Siipiweikot

Vuonna 1993 perustettu tamperelainen Siipiweikot mainostaa olleensa Euroopan ensimmäinen hot wings -ravintola. Nyt ketju on viimein laajentanut myös pääkaupunkiseudulle. Siipiä saa jopa sadan kappaleen ämpäreissä ja kastikkeiden tulisuus ulottuu miedosta ”kamikazeen”.

Auki ma–to 11–22, pe–la 11–23, su 12–22. siipiweikot.fi

The Choux Company

Helsingissä toimivan ranskalaisleipomon oma kahvila, josta saa muun muassa tuulihattuja, eclair-leivoksia ja erilaisia suolaisia piirakoita.

Auki ma–pe 9.30–20.30, la 8.30–19.30, su 12–18. thechouxcompany.comITIS

Itäkatu 1–7, itis.fi (Helsinki)

Fafa’s

Falafel-täytteisillä pitaleivillään helsinkiläisten suosikiksi noussut ravintolaketju löytyy nykyään myös Itiksen kauppakeskuksen kyljestä. Myös Kampissa.

Auki ma–la 11–21, su 12–18. fafas.fi

The Lucky Bastard

Ravintoloitsija Kim Heiniön perustama hampurilaisravintola keskittyy gourmet-burgereihin. Kaikki pihveistä, ranskalaisiin ja kastikkeisiin tehdään itse. Paikan purilaisia oli mukana kehittelemässä helsinkiläisten hampurilaisfanien muodostama testiryhmä.

Auki ma–pe 11–21, la 11–19, su 12–18. theluckybastard.fi

Pasta Box

Pastaruokiin erikoistunut ketju, jonka annokset on suunnitellut Hans Välimäki. Vaikka pasta on alun perin italialainen ruokalaji, annoksiin on haettu vaikutteita ympäri maailman. On muun muassa thaihenkinen kanacurry kookoskermakastikkeella ja ravintolan oma versio ramen-keitosta, jossa nuudelin korvaa spagetti.

Auki ma–pe 11–21, la 11–19, su 11–18. pastabox.fi

Saray Baklava

Saray Baklava on Vantaan Hakunilassa toimiva leipomo, joka on erikoistunut turkkilaiseen baklavaan. Se on yleensä suorakulmion muotoinen filotaikinaleivonnainen, joissa ohuen ohuiden taikinakerrosten välissä on esimerkiksi murskattua pistaasipähkinää ja hunajaa tai sokerisiirappia. Parhaimmillaan baklavan koostumus on sekä rapea että kostea. Juomaksi voi tilata muun muassa turkkilaista kahvia ja teetä.

Auki ma–pe 7–20, la–su 10–20. saraybaklava.fiJUMBO

Vantaanportinkatu 3, jumbo.fi (Vantaa)

Hangon Makaronitehdas

Suomen eteläisimmästä kunnasta toimintansa aloittanut ravintolaketju tarjoaa itse valmistettua tuorepastaa. Kahdentoista pastan lista sisältää enimmäkseen tuttuja klassikkoannoksia, kuten pomodoro, pesto, arrabiata, bolognese ja carbonara. Hangon Makaronitehdas toimii myös Isossa Omenassa.

Ma–la 10.30–21, su 11–18. hangonmakaronitehdas.fi

Pizzarium

Laadukkaisiin roomalaistyylisiin palapizzoihin erikoistunut ravintolaketju, jonka perustaja Luca Platania on noussut Suomessa pizzaguruksi ja tehnyt Saku Tuomisen kanssa aiheeseen keskittyvän Pizze-keittokirjan. Täytevaihtoehtoja on lukuisia ja valikoima ulottuu tomaatti-mozzarellapäällysteisestä margheritasta rosmariini-peruna-mozzarellaan. Pizzarium aloitti toimintansa Turun Hansakorttelista ja on sittemmin laajentanut useaan muuhun kauppakeskukseen. Pääkaupunkiseudulla se toimii Jumbon lisäksi Kluuvissa.

Auki ma–la 11–21, su 11–18. pizzarium.fiKAMPPI

Urho Kekkosen katu 1, kamppi.fi (Helsinki)

6K Foodmarket

Kuuden katuruokapuolelta tunnetun toimijan keskittymä kauppakeskuksen pohjakerroksessa. Samasta tilasta saa muun muassa Street Gastron täytettyjä leipiä, Oatzin nyhtökauraruokia, BBQ On Wheelsin hampurilaisia ja Kimchi Wagonin korealaistyylisiä ruokia. Ruoat tilataan ravintoloiden omilta kojuilta, mutta syödään samojen pöytien äärellä. Näin sama seurue voi halutessaan syödä eri ravintoloiden ruokia.

Auki ma–pe 10–21, la 10–22, su 12–19. 6k-foodmarket.fi

Empire Plaza

Keskivertoa tasokkaampi ja puitteiltaan tyylikkäämpi kiinalainen ravintola.

Auki ma–pe 11–23, la 12–23, su 12–22. empireplaza.fi

Kortteli

Joulukuussa avautuva kymmenen ravintolan ja tuhannen asiakaspaikan kokonaisuus. Mukana muun muassa Richard McCormickin ja Anni Kravin kasvispaikka Date+Kale, Michelin-tähdellä palkitun Askin omistajien pohjoismaista keittiötä edustava Jord sekä äyriäisbaari Fisken på Disken.

Aukioloajat eivät ole vielä tiedossa. facebook.com/korttelifi/KLUUVI

Aleksanterinkatu 9, kluuvi.fi (Helsinki)

Ahorita

Tämän taco-ketjun maissitortillat ovat erityisen tuoreita ja hyviä, sillä ne tehdään paikan päällä omalla tortillakoneella. Täytteet edustavat enemmän fuusiokeittiötä kuin autenttista meksikolaista, mutta se ei haittaa, sillä maut toimivat hyvin yhteen.

Auki ma–pe 11–21, la 11–18, su 12–17. ahorita.fi

Belge

S-ketjun pyörittämä belgialainen ravintola tunnetaan simpukoistaan, joita valmistetaan kiireisimpinä aikoina 400 kiloa viikossa.

Auki ma 11–23, ti–to 11–01, pe–la 11–03, su 12–23. raflaamo.fi/fi/helsinki/belgeKONTULAN OSTARI

Kontulankaari 1 (Helsinki)

Helmi Grilli

Perinteikäs kortteliravintola, jonka listalta löytyy pihvien ja purilaisten kaltaisia ronskin täyttäviä ruokia.

Auki ma–to 10.30–21, pe 10.30–22, la 12–22, su 12–20. helmigrilli.comLEHTISAAREN OSTOSKESKUS

Lehtisaarentie 1 (Helsinki)

Maja

Pieni ja kauniin elegantisti sisustettu kahvila-paahtimo, jota pitää suomalais-japanilainen pariskunta. Kahvin lisäksi Majasta saa myös teetä, mehua ja limsaa sekä pieniä leivonnaisia. Paikan päällä paahdettua kahvia voi ostaa myös mukaan.

Auki ke–pe 12–17, la 12.30–17. majacoffee.fi

Old Jerusalem

Lähi-idän ruokiin erikoistunut paikka, jonka ulkonäkö tuo hieman mieleen kebab-pizzerian. Listalla on muun muassa falafeleita ja kanasta tehtyä shawarma-kebabia. Jos ei tiedä mitä ottaisi, voi tilata sulttaanin annoksen, jossa on suunnilleen kaikkea mitä ravintolasta saa: öljyisiä munakoisosuikaleita, raikasta persiljasalaattia, falafel-pyöryköitä, iso keko hummusta, vihreää salaattia, hapankaalia, runsaasti kana-shawarmaa ja tuore libanonilaistyylinen leipä. Ähky on taattu.

Auki ma–pe 11–19, la–su 12–19. oldjerusalem.fiMUNKKIVUOREN OSTOSKESKUS

Raumantie 1, munkkivuori.com (Helsinki)

Sushi-san

Sushiravintola, jota pitää japanilaisen ruoan tienraivaaja Kimmo Jylhä. Tarjolla on myös poke-bowl-kulhoja, joissa riisipedin päällä on lohta ja erilaisia kasviksia.

Auki ma–pe 11–21, la 11–19. sushisan.fi

PUHOS

Kastelholmantie 2 (Helsinki)

Kirkuk

Lähi-idän ruokaa tarjoavassa ravintolassa grillataan muun muassa kanaa ja shish-kebabia hiiligrillissä.

Auki ma–su 10–21. facebook.com/ravintolakirkuk

Newroz

Kurdiravintolan erikoisuus ovat lihavartaat, joihin pujotetaan esimerkiksi maksaa ja sydäntä.

Auki ma–la 10–22, su 10–21.

PUOTILAN OSTOSKESKUS

Klaavutie 11 (Helsinki)

Com Viet

Vietnamilaisen perheen pitämä ravintola, josta saa muun muassa mainioita pho-keittoja.

Auki ma–pe 10.30–19, la 12–19. ravintolacomviet.fi

Olutravintola Pikkulintu

Yksi Helsingin parhaista olut- ja viskipaikoista. Oman maahantuonnin ansiosta valikoimassa on oluterikoisuuksia joita ei välttämättä muualla ole. Mallasviskejä löytyy hyllystä yli 300 erilaista.

Auki ma–to 15–24, pe 15–2, la 12–2, su 12–24. pikkulintu.fi

SELLO

Leppävaarankatu 3–9, sello.fi (Espoo)

Fuku Supreme

Pidetyn, nyt jo toimintansa lopettaneen punavuorelaisen sushiravintolan työn jatkaja. Buffettipaikka, josta saa sushin lisäksi myös pieniä lämpimiä japanilaisia ruokia.

Auki ma–to 11–15.30 ja 17–21, pe 11–14.30 ja 17–22, la 12–16.30 ja 17–21, su 12–19. fukusupreme.com

HS Digistä löydät Hesarin juttuarkiston helmet
Saat tilaajana kokeilla HS Digiä maksutta
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Ravintolat
 • Pikaruoka
 • Kauppakeskukset
 • Katuruoka
 • fine dining
Nyt.fi luetuimmat
 1. 1

  Nyt.fi kommentti: Ylen A-teema osoitti jälleen, kuinka surkea konsepti sillä on – Ohjelmassa piti keskustella seksuaalisesta häirinnästä, mutta siellä keskusteltiin siitä, miten voi flirttailla

 2. 2

  Kukaan ei pelasta sinua täältä, sanoi ”lääkäri”, riisui toimittajan ja aloitti tutkimuksen – Kokeilimme, miltä tuntuu osallistua seksuaalisia fantasioita toteuttavaan esitykseen

 3. 3

  Uuvuttaako keskustelu seksuaalisesta häirinnästä jo? Suomessa käytiin myös toinen pitkä, syyllistävä keskustelu – ja se lopulta auttoi

 4. 4

  Trumpin valinta presidentiksi on tragedia Yhdysvalloille, sanoo Mikko Alanne, joka lähti 1990-luvulta Espoosta Hollywoodiin ja on luonut 171 maassa esitettävän tv-sarjan

 5. 5

  Emma Kantanen löysi Pekingistä lesboyhteisön ja piirsi kokemuksistaan sarjakuvan: ”Vaikka Kiinassa sensuroidaan verkkoa, piirit löytyivät yllättävän nopeasti mobiili-somesta”

 6. 6

  Näin Pressiklubin Sanna Ukkolasta tuli feministien kärkäs arvostelija, jota pidetään konservatiivien uutena suosikkina – Mitä mieltä hän todella on tasa-arvosta ja suomalaisesta some­keskustelusta?

  Tilaajille
 7. 7

  Miksi uudessa Tuntemattomassa sotilaassa ei ollut naisia rintamalla, kysyi ”tyhmä toimittaja” – Paitsi ettei kysynyt, näin helposti someraivo lähtee väärille urille

 8. 8

  Suomi mainittu! Jenkkilehti ylistää Hanoi Rocksia ja muistelee kuinka radikaali se oli: ”Jos näit bändin 1983 tai 1984, koit tietynlaisen jumalan”

 9. 9

  Nämäkin asiat ovat tuhonneet suomalaiset perhearvot: vaimon itsenäisyys, oma sukunimi ja oikeus aborttiin

  Tilaajille
 10. 10

  Ole oma kesäheilasi: Näin masturboit, jos sinulla on penis

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Nyt.fi kommentti: Ylen A-teema osoitti jälleen, kuinka surkea konsepti sillä on – Ohjelmassa piti keskustella seksuaalisesta häirinnästä, mutta siellä keskusteltiin siitä, miten voi flirttailla

 2. 2

  Kukaan ei pelasta sinua täältä, sanoi ”lääkäri”, riisui toimittajan ja aloitti tutkimuksen – Kokeilimme, miltä tuntuu osallistua seksuaalisia fantasioita toteuttavaan esitykseen

 3. 3

  Uuvuttaako keskustelu seksuaalisesta häirinnästä jo? Suomessa käytiin myös toinen pitkä, syyllistävä keskustelu – ja se lopulta auttoi

 4. 4

  Miksi vaikutusvaltaiset miehet panevat naiset katsomaan masturbointiaan? Asiantuntija vastaa

 5. 5

  Trumpin valinta presidentiksi on tragedia Yhdysvalloille, sanoo Mikko Alanne, joka lähti 1990-luvulta Espoosta Hollywoodiin ja on luonut 171 maassa esitettävän tv-sarjan

 6. 6

  Mikä hirvitys? Pikku Kakkosessa esiintyy jopa Morsoa pelottavampi hahmo, joka on kuin suoraan kauhuleffasta – Soitimme ja kysyimme, mistä näitä kumpuaa

 7. 7

  Suomi mainittu! Jenkkilehti ylistää Hanoi Rocksia ja muistelee kuinka radikaali se oli: ”Jos näit bändin 1983 tai 1984, koit tietynlaisen jumalan”

 8. 8

  67 brunssia Helsingissä – kattava opas siihen, mitä syödä ja missä

 9. 9

  Tätä on seksuaalinen häirintä, ja tämän sille voi tehdä – Kaikki, mitä asiasta pitää tietää

 10. 10

  Viimeisen Ryhmäteatteri-ohjauksen aika – ohjaaja Esa Leskinen muistelee tiivistä yhteistyötään näyttelijä Vesa Vierikon kanssa

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Miksi vaikutusvaltaiset miehet panevat naiset katsomaan masturbointiaan? Asiantuntija vastaa

 2. 2

  Nyt.fi kommentti: Ylen A-teema osoitti jälleen, kuinka surkea konsepti sillä on – Ohjelmassa piti keskustella seksuaalisesta häirinnästä, mutta siellä keskusteltiin siitä, miten voi flirttailla

 3. 3

  Presidentti­ehdokas Laura Huhtasaari hehkutti Puolan äärioikeiston järjestämää itsenäisyys­marssia, arvostelijat ja CNN mokasivat, maahanmuutto­vastaiset riemastuivat – tästä on kyse

 4. 4

  Kukaan ei pelasta sinua täältä, sanoi ”lääkäri”, riisui toimittajan ja aloitti tutkimuksen – Kokeilimme, miltä tuntuu osallistua seksuaalisia fantasioita toteuttavaan esitykseen

 5. 5

  Trollit ja automatisoidut videotehtaat tuottavat lapsia traumatisoivia videoita Youtubeen, eikä vanhemmilla ole välttämättä edes hajua, mitä lapset palvelussa katsovat

 6. 6

  Jari Sinkkonen arvosteli sukupuolierojen hämärtämistä, Mauri Pekkarinen kiitti häntä ”höpö höpö”-puheen osoittamisesta – Nyt Twitterissä vitsaillaan #Sinkkoselle

 7. 7

  Helsinkiläiset jonottavat päivä toisensa perään Taco Belliin, ja se sai ihmettelemään, että ”kuka väitti, ettei kaupunkilaiset oo juntteja?”– Tässä lisää hämmästelyn aihetta

 8. 8

  Anna Abreu tyhjensi Instagram-tilinsä ja vaihtoi artistinimensä – Sometempaukset ovat muusikoille varma tapa huomion keräämiseen

 9. 9

  Porilainen Atte Timonen twiittasi supersankarielokuvan naiskuvastoa arvostelevan kuvaparin, iso amerikkalainen viihdelehti teki jutun hänen twiitistään – Soitimme

 10. 10

  Tamperelaisesta metsästä löytyi vuosikymmeniä vanha disketti, josta ekspertit onnistuivat kaivamaan sisällön – löytyi 1980-luvulla tehty Alkon valistuspeli, jossa ”voi juoda itsensä hengiltä”

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 1. 1

  Murhakultin johtaja Charles Manson on kuollut

 2. 2

  New Yorkissa siskoni sopeutui hyvin joukkoon – Suomessa moni katsoo häntä kuin hänessä olisi jotain vikaa, ja se tuntuu pahalta

 3. 3

  Tältä näyttää syrjäytyminen Suomen kartalla: Kruunupyyssä voidaan parhaiten, synkin tilanne on Äänekoskella – HS:n laskuri ja kartat kertovat, miten kotikuntasi nuorilla menee

 4. 4

  Hyväosaiset omistavat yhteiskunnan, joka myötäilee heidän etuaan – siihen on yksi syy ylitse muiden

  Tilaajille
 5. 5

  Maailma teki uskomattoman tempun ja torjui happosateet ja otsonikadon – nyt 15 000 tutkijaa vetoaa ihmiskunnan selviämisen puolesta, mutta suurimpaan ongelmaan ei löydy ratkaisua

 6. 6

  Donald Trump hermostui Kiinasta pelastetun koripalloilijan isän kommenteista – ”Olisi pitänyt jättää heidät vankilaan”

 7. 7

  Maapallon pyöriminen hidastuu, tutkijat ennustavat ensi vuodeksi rajuja maanjäristyksiä – Helsingin yliopiston apulaisprofessori: ”Edelleenkään emme voi ennustaa, missä järisee”

 8. 8

  Tuntuuko, että kaikki muuttuu vaarallisemmaksi? Olet oikeassa, ja on terveellistä tunnustaa se

 9. 9

  Hallitusneuvottelujen katkeaminen vei Saksan poliittiseen kriisiin – Angela Merkelin aika voi olla ohi

 10. 10

  Lauri Markkasen huippuvire jatkuu – piste-ennätys tappiollisessa ottelussa Phoenix Sunsia vastaan

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Hygieniasta löytyy huomautettavaa sadoissa ravintoloissa Helsingissä – Katso hakukoneella, miten on kotikulmiesi ravintoloiden laita

 2. 2

  Niina Hartikainen ei ole pelkkä mies tai pelkkä nainen vaan muunsukupuolinen – Voiko hänestä pian tulla Niina Tero Hartikainen?

  Tilaajille
 3. 3

  Suvi Haimi kypsyi muovijätteen määrään kylpyhuoneessaan – syntyi uraauurtava keksintö, joka kiinnostaa jo kansainvälisiä kosmetiikkabrändejä

 4. 4

  Maapallon pyöriminen hidastuu, tutkijat ennustavat ensi vuodeksi rajuja maanjäristyksiä – Helsingin yliopiston apulaisprofessori: ”Edelleenkään emme voi ennustaa, missä järisee”

 5. 5

  Husin toimitusjohtaja HS:n mielipidepalstalla: ”En ole koskaan nähnyt Suomen terveyspolitiikkaa niin sekaisin kuin nyt”

 6. 6

  Sdp:n kannatus lähestyy kokoomuksen suosiota – keskusta ja vihreät loivassa alamäessä

 7. 7

  New Yorkissa siskoni sopeutui hyvin joukkoon – Suomessa moni katsoo häntä kuin hänessä olisi jotain vikaa, ja se tuntuu pahalta

 8. 8

  Himoliikkuminen on maailmassa vain harvan oikeus – Suomessakin on ihmisiä, jotka eivät liiku lainkaan, erot tyttöjen ja poikien välillä näkyvät jo 3-vuotiaana

 9. 9

  Donald Trump hermostui Kiinasta pelastetun koripalloilijan isän kommenteista – ”Olisi pitänyt jättää heidät vankilaan”

 10. 10

  Jalkainfarkti tunnetaan huonosti, silti tuhannet ovat vaarassa saada sen ja joutua jopa amputaatioon

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin”

 2. 2

  ”Kukaan älykäs ja kaunis nainen ei halua seurustella työttömän, kouluttamattoman miehen kanssa” – 28-vuotias Valtteri ja 26-vuotias Kharouf kertovat tarinansa syrjäytymisestä

  Tilaajille
 3. 3

  Kolmevuotiaan lapsensa puukotuksesta epäillyn isän kuulustelut alkavat tiistaina, miehellä aiempaa rikostaustaa – Poliisi henkirikoksesta: ”Tapahtumia, joita ihmismieli ei meinaa käsittää”

 4. 4

  Suvi Haimi kypsyi muovijätteen määrään kylpyhuoneessaan – syntyi uraauurtava keksintö, joka kiinnostaa jo kansainvälisiä kosmetiikkabrändejä

 5. 5

  Varaslähtö länsi­metroon: astu kyytiin ja kiidä tunnelissa 36 kilometriä idästä länteen – verkko­retki kuvaa reitin kuljettajan silmin ja esittelee jokaisen aseman 360-kuvalla

 6. 6

  Mies vei Saphira-koiransa hoitoon Lohjalle – kun hän meni myöhemmin katsomaan koiraa, löytyi vain tyhjä talo, josta oli lämpöpatteritkin viety

 7. 7

  Tuhat vuotta sitten valtava viikinkiarmeija vyöryi Suomeen ja sai selkäänsä hämäläisiltä – Näin kertoo taru, mutta mitä oikeasti tapahtui?

  Tilaajille
 8. 8

  Husin toimitusjohtaja HS:n mielipidepalstalla: ”En ole koskaan nähnyt Suomen terveyspolitiikkaa niin sekaisin kuin nyt”

 9. 9

  Turvapaikkapäätöstä odottava Sharif Qaderi potkaistiin ulos ryhmäkodista kun hän täytti 18 vuotta – Sitten itähelsinkiläinen lapsiperhe otti hänet luokseen asumaan

 10. 10

  Parisuhde tuhon partaalla – asiantuntija ja HS:n lukijat kertovat, millaiset syyt ajavat parit harkitsemaan eroa ja mikä lopulta sai pysymään yhdessä

  Tilaajille
 11. Näytä lisää