Pikatestissä Glo-hotellin ravintola: lämmittävät pataruoat sopivat talvisäälle, vaikka tunnelma on kliininen

Toimittaja Meri-Tuuli Lindströmin Pataruokaa oli yksi viime vuoden ylistetyimpiä keittokirjoja. Nyt siitä poimittuja ruokia tarjoillaan Glo-hotellissa.

Glo-hotellin lounasravintolan tunnelma on aavistuksen hengetön.

10.2.2017 17:08

GLO Hotel Kluuvin pataruokalounas

PIKATESTI

Missä? Kluuvikatu 4, glohotels.fi

Koska? Ma–pe 11–14

Paljonko? 10,20 e

Toimittaja Meri-Tuuli Lindströmin Pataruokaa oli yksi viime vuoden ylistetyimpiä keittokirjoja. Esimerkiksi ruokatoimittaja Mikko Takala nosti sen Kauppalehden Optiossa keittokirjojen eliittiin ja arveli teoksen jäävän niiden harvojen opusten joukkoon, joihin hän palaa yhä uudelleen.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat