Ovatko ruokarajoitteet ja hienot yllätysmenut mahdoton yhtälö? Selvitimme, kuinka pitkälle fine dining -kokit venyvät

Allergiat ja erityisruokavaliot eivät ole este hienojenkaan yllätysmenujen nauttimiselle, kolmesta helsinkiläisravintolasta vakuutetaan.

Colourbox

7.4.2017 13:26

Teurastamon What’s cooking -ruokatapahtumassa yleisö pääsee seuraamaan ihka eläviä ruokabloggareita keittiöpuuhissa. Kokkausnäytösten jälkeen on mahdollisuus illastaa yhdessä bloggareiden kanssa Kellohalli-ravintolassa.

Illallisen teema on ”vege”, ja osallistujia pyydetään ilmoittamaan erikoisruokavalioista etukäteen. Moni vegaani, kasvissyöjä, keliaakikko ja allergikko tuntee rutiinin, sillä ruokaa ei voi tietenkään aina valita itse kaikkine raaka-aineineen. Joskus sitä on keittiön armoilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat