Helsingin Sinne muuttui Smygiksi, jossa annokset ovat runsaita ja alkuruuat parhaita

Smygissä ruoka on paikoin erinomaista, mutta annokset jopa haastavan runsaita.

Vammalan lukiosta vuonna 1970 ylioppilaiksi kirjoittaneiden seurue tapasi Smygissä. Pöydän takana Reijo Ikävalko, Tuula Reiman ja Lumia Lehto. Edessä Pirkko Sipilä (vas.) ja Anita Mäkinen.

20.4.2017 11:54

Smyg★★★

Missä? Eerikinkatu 2, smyg.fi, 010 5678780.

Koska? Ma 11–15 (vain lounas), ti–pe 11–24, la 13–24.

Paljonko? Lounas 16 e, 2 ruokaa 29 e, 3 ruokaa 39 e. À la carten alkuruuat 11–14 e, pääruuat 23–28 e, jälkiruuat 11 e.

Smyg on uusi yritys, mutta sillä on tällä paikalla historiaa. Tässä oli pari vuotta Helsingin Sinne, Porvoon maineikkaan Sinnen kumppaniravintola.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat