”Suomen vihatuin mies” Reino Nordin raivostuttaa netissä, mutta ohittaa itse kohut nauramalla äänekkäästi: ”Jos joku ärsyyntyy, silloin sillä on ongelma” - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

”Suomen vihatuin mies” Reino Nordin raivostuttaa netissä, mutta ohittaa itse kohut nauramalla äänekkäästi: ”Jos joku ärsyyntyy, silloin sillä on ongelma”

Reino Nordin vaikuttaa paperilla oikein mukavalta kaverilta. Nauravainen ja puhelias muusikko on tehnyt 10 miljoonan Spotify-kuuntelun rajan ylittäneen kappaleenkin. Silti moni vihaa häntä enemmän kuin ketään toista suomalaisartistia.

Reino Nordin luottaa pukeutumisessaan tyylikkäisiin vaatteisiin ja aurinkolaseihin.

Julkaistu: 3.10.2017 11:34

Kahvilan iso aula alkaa kaikua, kun pöydästä kajahtaa kovaa kuorolaulua muistuttava ulvaisu. Lähimpänä istuvat ihmiset kääntyvät katsomaan ihmetellen.

Ääni on lähtöisin muusikko Reino Nordinista, 34. Kyseistä ääntä on kuunneltu tähän mennessä Spotifyssa jo yli 10 miljoonaa kertaa. Se on Nordinin uran suurimman hittikappaleen Antaudun tavaramerkkiosuus: kertosäkeen tunnistettava huippukohta, jolla on huudatettu yleisöä Nordinin kesän festarikeikoilla.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?