Rakastetun kulttiklassikon televisioinnissa mukana brittinäyttelijöiden tähtikaartia – Good Omens yhdistää lakonisen huumorin ja maailmanlopun menon - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Rakastetun kulttiklassikon televisioinnissa mukana brittinäyttelijöiden tähtikaartia – Good Omens yhdistää lakonisen huumorin ja maailmanlopun menon

Huumorifantasiaa ja rutikuivaa brittihuumoria on parin vuoden päästä tarjolla Good Omens televisiosarjan muodossa.

Good Omens -tv-sarjan näyttelijät Michael Sheen (vas.) ja David Tennant kuvauspaikalla St. Jamesin puistossa Lontoossa syyskuussa.

Julkaistu: 9.10.2017 10:46

Kun fani tuo kirjailijalle nimikirjoitusta varten kirjan, joka on kasa irrallisia sivuja muovikassissa, on varmaa, että kirja ei ole odotellut hyllyssä.

Tällaisesta tapauksesta kertovat Neil Gaiman ja Terry Pratchett esipuheessa, jonka he kirjoittivat Good Omens (Hyviä enteitä) -romaaninsa uusintapainokseen 2000-luvun alussa. He kertovat kirjoittaneensa nimikirjoituksen alun perin vuonna 1990 ilmestyneeseen romaaniin vuosien aikana satojatuhansia kertoja. Kirjojen kunto on tosiaan vaihdellut. On ollut kylvyssä käyneitä kappaleita ja pokkareita, jotka pysyivät koossa vain teipin voimalla.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat