Laulaja Evelinasta on tullut ”Suomen Kardashian”, teinien tyyli-ikoni, jota syytetään kulttuurisesta omimisesta – Nettikritiikki ei häntä kiinnosta: ”Joku pahoittaa aina mielensä” - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Laulaja Evelinasta on tullut ”Suomen Kardashian”, teinien tyyli-ikoni, jota syytetään kulttuurisesta omimisesta – Nettikritiikki ei häntä kiinnosta: ”Joku pahoittaa aina mielensä”

Evelinasta, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaaksosta, on tullut kahdessa vuodessa yksi Suomen kuunnelluimmista laulajista. Evelinalla on yli 140 000 Instagram-seuraajaa, joista osa on ehkä jopa liian intohimoisia.

Evelina valitsee itse ”tyylinsä, musiikkinsa, koko pakettinsa”, kuten hän itse sanoo. Levy-yhtiö ei määrää hänen pukeutumistaan.

Julkaistu: 30.10.2017 12:13

Kahdessa vuodessa yhdeksi Suomen kuunnelluimmista naisartisteista, jonka suurin hitti on kerännyt Spotifyssa yli 13 miljoonaa kuuntelua.

Se on teko, josta Suomen ykkösrivin artistitkin ovat varmasti kateellisia. Suomi-Spotifyssa 10 miljoonan rajaa on pidetty haamurajana, jota esimerkiksi useat Vain elämää -ohjelmasta tutut nimetkään eivät ole onnistuneet pitkällä urallaankaan ylittämään.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat