Näin Pressiklubin Sanna Ukkolasta tuli feministien kärkäs arvostelija, jota pidetään konservatiivien uutena suosikkina – Mitä mieltä hän todella on tasa-arvosta ja suomalaisesta somekeskustelusta? - Nyt.fi | HS.fi

Näin Pressiklubin Sanna Ukkolasta tuli feministien kärkäs arvostelija, jota pidetään konservatiivien uutena suosikkina – Mitä mieltä hän todella on tasa-arvosta ja suomalaisesta some­keskustelusta?

Toimittaja Sanna Ukkola on kirjoittanut kolumneja jo vuosia, mutta kahden viime vuoden aikana hänestä on tullut Twitter-keskustelussa nimi, joka aiheuttaa monille automaattisen vastareaktion. Miksi niin on käynyt ja mitä Ukkola itse ajattelee tästä?

Kun Sanna Ukkola kirjoittaa uuden tekstin, se nousee heti puheenaiheeksi somessa. Ukkola itse ei mielestään kirjoita provosoivasti.


6.11.2017 11:43 | Päivitetty 6.11.2017 19:42

”Saanko sitten varmasti nähdä sitaattini?”

Ylen toimittaja, Pressiklubin juontaja Sanna Ukkola katsoo silmiin ja esittää kysymyksensä ennen kuin alkaa vastata. Se on jo toinen kerta haastattelun aikana, kun Ukkola varmistaa, että saa luettavakseen omat kommenttinsa ennen jutun julkaisua. Ensimmäisen kerran hän on kysynyt asiasta heti haastattelun aluksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat