Taylor Swift tappelee Kanye Westin, Kim Kardashianin ja Katy Perryn kanssa, ja se on tämän hetken parasta viihdettä – saaga on pitkä, mutta tämä juttu auttaa kärryille - Nyt.fi | HS.fi

Taylor Swift tappelee Kanye Westin, Kim Kardashianin ja Katy Perryn kanssa, ja se on tämän hetken parasta viihdettä – saaga on pitkä, mutta tämä juttu auttaa kärryille

Tällä viikolla uuden levyn julkaisevasta 27-vuotiaasta pop-tähdestä Taylor Swiftistä on tullut parissa vuodessa viihdemaailman ”käärme”, joka tuntuu olevan sanasodassa melkein kaikkien kanssa. Ja suuri yleisö tietenkin nauttii tästä kaikesta, koska julkkisten tappelu on tänä päivänä parempaa viihdettä kuin yksikään käsikirjoitettu draama tai tosi-tv-ohjelma.

Taylor Swift, Kanye West, Katy Perry ja Kim Kardashian viihdyttävät ihmisiä sotimalla keskenään.

8.11.2017 16:01 | Päivitetty 9.11.2017 8:50

Taylor Swift julkaisi hiljattain uuden musiikkivideon kappaleestaan ...Ready For It?

Kuten 27-vuotiaan pop-tähden kohdalla nykyään usein, videosta nousi kohu. Monet olivat nimittäin varmoja, että Swift esiintyy videolla alasti.

Totuus oli toinen. Swiftillä on päällään ihonvärinen kokovartaloasu, mikä videolla nopeasti katsottuna voi näyttää siltä, että Swift on alasti. Kohun noustua Swift näpäytti valittajia Snapchatissa julkaisemalla pari kuvaa itsestään kyseisessä asussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat