Hanasaaren uusittu fine dining -ravintola saa kriitikolta neljä tähteä: pohjoismaisia annoksia ja erityisen maittavia jälkiruokia

Pohjoismainen ruoka­retki uusittuun kokoushotelliin osoittautui elämykseksi.

Jälkiruokaa Johanneksen tyyliin: pääosassa jogurtti ja tyrni.

Johannes

★★★★

Missä? Hanasaari, Hanasaarentie 5, Espoo. hanaholmen.fi

Koska? Ma–la klo 17–22.

Paljonko? Alkuruuat 12–15 e, pääruuat 23–31 e ja jälkiruuat 11 e.

Hanasaari on Helsingistä tullen ensimmäinen niemennokka Espoon puolella. Suomalaisruotsalaisella kulttuurikeskuksella on ikää yli 40 vuotta, ja kulahtanut rakennus koki äskettäin parin vuoden peruskorjauksen. Paikassa säilytettiin 70-luvun henkeä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat