Räppäri Nikke Ankara on parissa vuodessa kadonnut, lopettanut uransa, noussut taas huipulle ja suututtanut ihmiset tv:ssä – ”Yhtäkkiä mä olinkin mukamas perverssi” - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Räppäri Nikke Ankara on parissa vuodessa kadonnut, lopettanut uransa, noussut taas huipulle ja suututtanut ihmiset tv:ssä – ”Yhtäkkiä mä olinkin mukamas perverssi”

Lahtelainen Niiles Hiirola kirjoitti seitsemännellä luokalla kirjeessä vanhemmalle itselleen haluavansa räppäriksi. Nyt hän on sellainen, vieläpä yksi Suomen suosituin ja ennen kaikkea puhutuin. Lyhyelle uralle on mahtunut useita kohuja.

Nikke Ankara on ollut koko uransa ajan paljon julkisuudessa esillä, eikä pelkästään sillä tavalla kuin olisi itse tahtonut.

Nikke Ankara on ollut koko uransa ajan paljon julkisuudessa esillä, eikä pelkästään sillä tavalla kuin olisi itse tahtonut. Kuva: Outi Pyhäranta / HS

Julkaistu: 22.11.2017 11:41, Päivitetty 22.11.2017 13:36

Onko nyt Nikke Ankaran aika?

Se oli yksi ensimmäisistä mieleen nousseista ajatuksista, kun Suomen suosituimmaksi artistiksi itseään kutsuva räppäri Cheek paljasti uutisen, jota moni oli ehtinyt odottaa jo pidemmän aikaa.

Cheek kertoi viime viikolla lopettavansa uransa ensi vuoden elokuussa ja esiintyvänsä viimeisen kerran Lahden mäkimontussa. Monet, Cheek mukaan lukien, tuntuivat pitävän ilmoitusta välttämättömänä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta