Hotpot on nykyhetken trendiruokaa: Maistoimme suosittuja hotpot-annoksia kolmessa helsinkiläisravintolassa – Yksi vakuutti annoskoollaan ja toinen tyylillään - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Hotpot on nykyhetken trendiruokaa: Maistoimme suosittuja hotpot-annoksia kolmessa helsinkiläisravintolassa – Yksi vakuutti annoskoollaan ja toinen tyylillään

Suosittua hotpotia saa myös Helsingin ravintoloista – maistoimme kolmea. Kylmän vuodenajan herkkupataa syödessä tärkeää on yhdessä näpertäminen.

Ravintola Furuma Cuisinen hotpot tykötarpeineen. Kahdenlaiseen padan liemeen upotetaan tofua, mereneläviä ja mausteyrttejä – tai vaikka pyöryköitä merenelävistä ja lihasta, erilaisia kasviksia ja perinteisimpänä raakaa lihaa. Maustekastikkeet kuuluvat asiaan: maapähkinätahna vei kielen.

Julkaistu: 12.1.2018 9:45

Ollaan jossakin Aasian reunoilla. Ulkona on kipakka talvi, mutta sisällä perhe lämmittelee pöydän ääressä. Sen keskellä padasta nousee liemen höyry. Pöytää peittää paksu topattu peitto, jonka ruokailijat voivat kääräistä polviensa ympärille. Kun tämän lämmittävän kikan on joskus kokenut, sen kyllä muistaa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat