Blinitesti: Maistoimme blinejä neljästä helsinkiläisravintolasta ja löysimme sekä voittajan että häviäjän - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Blinitesti: Maistoimme blinejä neljästä helsinkiläisravintolasta ja löysimme sekä voittajan että häviäjän

Nytin ravintolakriitikko maistoi blinejä neljässä helsinkiläisravintolassa. Suomessa tämä herkku on yleensä pullea ja lätty on lätty, mutta Venäjällä on toisin.

Blinien rapea paistopinta toimii kuin tarjottimena täytteille. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Julkaistu: 2.2.2018 8:00, Päivitetty 2.2.2018 15:07

On taas se aika vuodesta, kun keskustellaan siitä, mikä on blini. Ja voiko se olla ohut vai pitääkö olla paksu?

Helmikuu tekee rasvaisesta kausiherkusta ajankohtaisen. Seitsemännellä viikolla ennen pääsiäistä, laskiaisena, laskeudutaan 40 päivän paastoon. Näin ortodoksisen perinteen mukaisesti. Tänä vuonna laskiaistiistai on 13. helmikuuta.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat