”Enää ei tarvitse olla pelkästään briejuustoa ja melonibuffettia” – Nyt mennään syömään sunnuntailounaalle eikä brunssille - Nyt.fi | HS.fi

”Enää ei tarvitse olla pelkästään briejuustoa ja melonibuffettia” – Nyt mennään syömään sunnuntailounaalle eikä brunssille

Helsingissä saa sunnuntaisin yhä useammin ravintola-annoksen pöytään tarjoiltuna.

Ilja Björs pitää ravintolansa auki sunnuntaisin, koska haluaa itsekin syödä silloin ulkona.­

14.3.2018 9:43

Kun Ilja Björs perusti yhtiökumppaninsa Jarkko Myllymäen kanssa ravintola Juuren 13 vuotta sitten, oli itsestään selvää, että ravintola olisi auki sunnuntaisin. ”Se lähti siitä, että halusimme itse syödä sunnuntaisin ulkona ja tarjota sen omassa ravintolassa muille. Teen sellaisia asioita, joita haluan ruokakulttuuriin tuoda.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat