Keittokirjakerhossa yhden ruokalajin tekemällä saa maistaa montaa muutakin – Tässä tärkeimmät vinkit oman kerhon perustamiseen

2010-luvun ruokakulttuuria edustavassa kerhossa kokataan läpi yhdessä sovitun kirjan reseptejä.

Keittokirjakerhon ensimmäisessä kokoontumisessa Paula Merikko (vas.) ja Minka 5 kk, Päivi Riihiluoma ja Isla 8 kk, Laura Ihanainen ja Olivia 8 viikkoa, Elina Jolma ja Vilho 7 kk ja Kaisa Tulenheimo-Järvinen ja Iida 1 vuotta.

20.3.2018 17:06

On lounasaika espoolaisen paritalon olohuoneessa. Ulkona on pakkasta, ja sisään tulleet naiset kaivavat vauvoja toppapuvuista. Seuraavaksi kaivellaan kasseja: niistä nostetaan esiin karitsan jauhelihakebakoita ja fenkolisalaattia.

Kuuden hengen ruokapöydälle on laitettu maljakkoon neilikoita. Lautaskattaus on juhlava, servietit kohoavat kolmioina ja erilaiset ruokailuvälineet kiertävät lautasta. Nyt ei olla missään äiti–lapsi-kerhon tapaamisessa, vaan keittokirjakerhon ensimmäisessä kokoontumisessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat