Janni Hussi luuli osallistuvansa urheilukilpailuun, mutta sitten hänen bikinikuvansa olivat lehtien sivuilla – Nyt hän kertoo televisiossa, miten toipui fitness-uransa aiheuttamasta syömishäiriöstä

Yhä useampi suomalainen tietää Selviytyjien ansiosta, kuka on Janni Hussi. Se on Hussin näkökulmasta hyvä asia, koska juuri julkisuus on hänelle ratkaisevassa roolissa töiden kannalta. Alun perin hän ei sitä kuitenkaan suunnitellut.

Kahvilan ovi käy, ja fitnesmallina tunnettu yrittäjä, bloggaaja Janni Hussi, 26, astuu vauhdilla sisään.

Hussilla on kiire. Edellisissä kuvauksissa on mennyt kauemmin kuin hän on odottanut, ja hän on siksi lykännyt muita päivän menojaan.

Ennen kahvilaan saapumista Hussi on seissyt vesisateessa Selviytyjät-kilpatoverinsa Juhana Helmenkalastajan kanssa Hietalahdessa.

Juuri Selviytyjistä tulleen huomion takia Hussilla on ollut viime aikoina poikkeuksellisen paljon kiireitä. Kuvauksia, haastatteluita... Hussi kertoo itsekin miettineensä, onko hän jo liikaa kaikkialla.

”Mietin, onko tässä tullut Janni Hussi -ähky. Toisaalta tiedän, että tämä on nyt se huomion kliimaksi. Sitten taas hiljenee”, Hussi sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hussi on ollut Helmenkalastajan ohella yksi viime sunnuntaina päättyneen Selviytyjät-kauden puhutuimmista kilpailijoista. Häntä pidettiin lähes koko kauden potentiaalisena voittajakandidaattina, josta kaikki haluavat nyt osansa.

Seuraavaksi Hussin on mentävä käymään kotona käyttämään Harri-koiransa ulkona.

Siksi hän on sopinut tämän haastattelun lähelle kotiaan Helsingin Kamppiin ylimääräisen matkustamisen minimoimiseksi. Kotona käymisen jälkeen on jatkettava matkaa taas seuraaviin kuvauksiin.

Myöhästely näyttää hermostuttavan Hussia. Hän menee jonottamaan kahvia, koska ”jotain lämmikettä” olisi kiva saada vesisateessa seisomisen jälkeen. Kohta hän tulee istumaan pöytään ilman kahvia.

”Äh, antaa olla. Siellä menee nyt niin kauan”, Hussi sanoo.

Hussi on pahoil­laan aika­taulujen venymisestä ja ei halua viivyttää haastattelun alkua enempää. Selvästi ärsyttää.

Lopulta kahvi saadaan pöytään, kun kuvaaja käy hakemassa sen Hussille. Kasvoille nousee helpottunut hymy. Hän tarkistaa kännykkänsä kameralla nopeasti, miltä näyttää.

Se on oleellinen kysymys Hussin työn kannalta.

Ammatiltaan Hussi on yrittäjä, ja työnkuvaan kuuluu muun muassa tv-töitä ja tilaisuuksissa esiintymisiä. Silti iso osa Hussin ajasta kuluu somessa työskentelystä.

Vuosikausien ajan koulussa on opetettu, että ”julkkis” ei ole ammatti ja että ”julkkiksena” oleminen ei tarkoita, että sillä voi elää.

Se on toki totta, mutta Janni Hussi on erinomainen osoitus siitä, miten paljon julkisuuden avulla pystyy luomaan itselleen töitä. Kauppalehden haastattelussa ”sometähdeksi” tituleerattu Hussi kertoi, että yksi kuva hänen Instagramissaan maksaa yhteistyötä haluavalle yritykselle vähintään tuhat euroa.

Rahoille saa myös vastinetta. Hussilla on tällä hetkellä Instagramissa yli 115 000 seuraajaa. Enemmän kuin monilla Suomen eturivin artisteilla.

Siksi Hussin Instagram-kuvat eivät ole nopeita räpsyjä, vaan niiden suunnittelu, valmistelu ja ottaminen vievät paljon aikaa. Hussi seuraa tarkkaan myös kuviensa analytiikkaa ja tietää, että profiili saattaa kerätä viikossa yli 4 miljoonaa katselua.

Se on vain yksi osa Hussin ”sometähteyttä”. Lisäksi Hussi kirjoittaa blogia, jonne pitää julkaista kolme tekstiä viikossa. Hussi on myös aloittanut tubettamisen ja esiintyy suositun Biisonimafia-sketsiryhmän videoilla.

Tällaisia kuvia Hussi on julkaissut Instagramissa viime aikoina:
Hussi kuvailee itse, että hänen Instagram-kuvansa ovat sporttisia, raikkaita ja häntä itseään kuvastavia. Välissä on mainostajien kanssa tehtyjä yhteistyöjulkaisuja, jossa kehutaan esimerkiksi tiettyjä tuotteita. Instagram Storyn puolella hän kuvaa itseään vielä paljon vapaammin ja vitsailee itsensä kustannuksella.

Säännöllisesti Hussin Instagram- ja blogijulkaisut päätyvät suomalaisen viihdemedian juttujen aiheeksi. Siihen hän on jo tottunut. Silloin kun media tekee juttuja hänen omasta sisällöstään, hän pystyy paremmin ohjailemaan sitä, mistä kirjoitetaan.


Silti Hussi muistut­taa, ettei hän koskaan pyydä lehtiä tekemään juttuja hänen Instagram-kuvistaan.

”Toivon, etteivät ihmiset ajattele, että siellä se Hussi soittelee lehtiin ja pyytää tekemään juttuja kuvistaan.”

Erityisen paljon juttuja kirjoitettiin silloin, kun Hussi julkaisi itsestään enemmän alusvaate- ja bikinikuvia. Esimerkiksi näin:

Janni Hussi intiimissä topless-kuvassa – loikoilee pelkät sukkahousut jalassa vuoteella

Janni Hussi keimailee alusvaatteissa - katso kuva!

”Janni Hussi poseeraa läpinäkyvässä pitsialusasussa – ’Olet ihan mieletön!’”

Ei hän bikini- tai alusvaatekuvien julkaisemista ole tietoisesti lopettanut edelleenkään. Hussin mukaan tilille mahtuu erilaisia kuvia, monipuolisuus on oleellista. Kauppalehden haastattelussa Hussi kertoi alusvaatekuvien tuoneen kieltämättä lisää seuraajia. Nyt häntä ei kiinnosta puhua koko aiheesta.

”Sitä julkaisemista voi tehdä monella tavalla... En mä oikeastaan halua sanoa tästä enempää. Heti jos sanon, että ’pikkarikuvat myyvät’ se on sitten kaikkialla otsikoissa”, Hussi sanoo.

Juuri niin Hussi toki sanoi Kauppalehdelle.

Otsikoissa olemiseen Hussi on joutunut tottumaan.

Hussin ura julkkiksena alkoi, kun hän osallistui Jutta Gustafsbergin järjestämään fitnessmallikilpailuun vuonna 2010 ollessaan 19-vuotias.

Urheilullinen Hussi oli harrastanut jalkapalloa pienestä lähtien ja vaihtanut jalkapallouran päättymisen jälkeen salitreenaamiseen. Fitnessmallikilpailuun hän osallistui, koska ajatteli sen olevan kiinnostava sporttikilpailu.

Sitten Hussi voitti kilpailun.

Pian soitti MTV3:n toimittaja ja halusi tehdä hänestä jutun. Hussi meni aluksi puhelusta aivan hämilleen. Kohta soitti myös Iltalehden toimittaja.

”Yhtäkkiä tyttö Kuusankoskelta oli valtakunnan mediassa. Kyllä sitä piti vähän sulatella. Olin aika nuori silloin”, Hussi kertoo.

Sulattelun jälkeen Hussi tajusi, että julkisuudesta voi olla hyötyä. Hän teki personal trainerin töitä, ja julkisuus alkoi tuoda lisää asiakkaita.

”Huomasin, että julkisuus korreloi suoraan kysynnän kanssa. Aika nopeasti tajusin, että tämä kannattaa käyttää hyödyksi, kun tällainen on tarjolla.”

Vähitellen Hussi alkoi olla säännöllisesti osa viihdemedioiden kasvogalleriaa. Vuonna 2013 hän liittyi Instagramiin, mikä oli lähtölaukaus hänen someuralleen. Seuraavana vuonna häntä pyydettiin mukaan TV5:n tosi-tv-ohjelmaan Tavallista elämää. Sitten tulivat Fitnesspäiväkirjat, Elixir – ja Selviytyjät.


Kun Hussille soitettiin Selviytyjien tuotantoyhtiöstä Moskito Televisionilta, Hussi yllättyi melkein yhtä paljon kuin vuonna 2010 MTV:n toimittajan soittaessa.

”Minulta kysyttiin, mitä suunnitelmia minulla oli kesälle. Luulin ensin, että puhutaan esimerkiksi viikosta. Sitten sanottiin, että ’Olimme ajatelleet koko kesäkuuta’. En miettinyt montaa hetkeä ennen kuin suostuin”, Hussi kertoo.

Syy nopeaan suostumiseen oli yksinkertainen: Hussi oli ollut lapsesta lähtien Selviytyjät-fani ja oli aina ajatellut, että Selviytyjät olisi yksi niistä harvoista ohjelmista, johon hän lähtisi mukaan hetkeäkään harkitsematta.

Sen sijaan Selviytyjien tuoma lisähuomio – ja sen ”korreloiminen kysynnän kanssa” – ei ollut Hussin mukaan missään nimessä pääsyy lähteä mukaan ohjelmaan.

Ei, vaikka viime kuukausina Hussin fanimäärät ovatkin olleet taas selvässä nousussa. Instagram-tilillään erityisesti ”24–35-vuotiaiden naisten segmenttiä” tavoitteleva Hussi on huomannut, että seuraajiksi on tullut nyt myös paljon enemmän nuoria tyttöjä.

”Totta kai tiedostin, että tässä ohjelmassa mukana oleminen on tuskin huonoa pr:ää.”

Siinä hän on ollut aivan oikeassa.

Siinä missä Juhana Helmen­kalastaja oli tämän kauden vihatuin kilpailija, on Hussi ollut ohjelmaa koskevissa keskusteluissa suurimman osan kaudesta yksi yleisö­suosikeista. Hussia on pidetty mukavana ja sympaattisena.

Lisäksi Hussi on kerännyt huomiota puhumalla ohjelmassa vaikeista aiheista, kuten syömishäiriöstään. Julkisuuteen hänet nostanut fitness-ura laukaisi Hussin lapsuuden syömishäiriön uudestaan 2010-luvulla. Sitten hän lopetti fitness-kilpailun ja alkoi toipua.

”Kävin monta kertaa päivässä vaa’alla. Jos olin epäonnistunut päiväkohtaisessa painon pudottamisessa, rankaisin ja soimasin itseäni hirveästi. Laihduin älyttömiä määriä sen seurauksena”, Hussi kertoi kameroille lapsuuden syömishäiriöstään.

Televisiossa Hussi myös kertoi, miten alkoi toipua fitness-uran lopettamisen jälkeen.

Televisiossa näytetyn jakson jälkeen Hussi on saanut paljon kiittävää palautetta suorasta puheestaan nuorilta faneiltaan, heidän vanhemmiltaan ja syömishäiriöstä kärsivien nuorten kanssa työskenteleviltä.

”Nyt eletään niin suoritus- ja ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa. Pitäisi olla sitä ja pitäisi olla tätä ja jaksaa koko ajan”, Hussi sanoo.

Sen hän tietää itse hyvin fitness-ajoiltaan. Hussi sanookin, että oman taustansa vuoksi olisi tekopyhän kuuloista, jos hän puhuisi esimerkiksi ylipainosta. Sen sijaan hän haluaa omalla esimerkillään rohkaista terveellisiin elämäntapoihin ilman, että siihen liittyy pingottamista, ahdistumista tai rajoittavia ulkonäköpaineita.

Hussi kertoo, että otti syömishäiriönsä puheeksi Selviytyjien kuvauksissa, koska autiolla saarella oli aikaa pohdiskella vaikeita asioita, jotka voi normaalisti arjessa sysätä sivuun.

Menneisyys syömishäiriön kanssa oli myös syy, miksi Hussin piti harkita kilpailuun osallistumista. Samaa mieltä olivat psykologit, joiden kanssa Hussi keskusteli ennen saarelle lähtöä.

”Toinen psykologeista kirjoitti papereihini, että mulla on trauma taustalla. Toinen puolestaan varoitti, että kilpailu voi laukaista taas syömishäiriön.”

Hussi pelkäsi ohjelman jälkeen sairastuvansa uudestaan syömishäiriöön, mutta pääsi siitä yli oikealla ruokavaliolla.


Myös Hussin nykyiseen arkeen liittyy jatkuva suorittaminen, ”somessa oleminen”.

Viimeisimmissä Selviytyjät-jaksoissa Hussi on puhunut siitä, miten kuukausi autiolla saarella on saanut ajattelemaan somessa vietettyä aikaa ja harkitsemaan sen vähentämistä. Kun ohjelma oli loppu, paluu arkeen tuntui käsittämättömältä.

”Kuvausten päättymisen jälkeen mut haettiin lava-autolla, ja tuottaja ojensi puhelimeni. En tunnistanut sitä. Olin sitä mieltä, ettei se ole puhelimeni. Kun sitten avasin puhelimen, ja se alkoi täyttyä viesteistä, pyysin tuotantoryhmää ottamaan sen pois”, Hussi kertoo.

Ei kestänyt lopulta kauaa, kun Hussi oli päässyt kiinni takaisin normaaliin arkeen.

”Valitettavan nopeasti se lipsui siihen, että kännykkä on liimattu käteen ja toisella kädellä näpyttää konetta.”

Selviytyjät ei tarjonnut Hussille elämänmuutosta, eikä lopulta myöskään voittoa, jota hänelle koko kauden veikattiin.

Ratkaisevassa finaalijaksossa Hussi jäi toiseksi, kun muista kilpailijoista koostunut tuomaristo äänesti selvään voittoon Sampo Kaulasen.

Finaalijaksossa ratkaisevaksi syyksi Hussin tappiolle näytti osoittautuvan se, että moni muista kilpailijoista piti häntä epärehellisenä pelaajana ja kieroilijana.

Siis Hussia, jonka piti olla kieroilevan Helmenkalastajan vastakohta?

Hussi kertoo, että hän pyrki olemaan saarella samanlainen kuin tosielämässäkin. Ei halua aiheuttaa vaivaa, pyrkii sovittelevuuteen.

”Mä aion kyllä ehdottomasti olla hyvis. Mä vain oon luontaisesti sellainen”, Hussi sanoi kameroille heti kilpailun ensimmäisessä jaksossa.

Lopulta puhdas hyviksen rooli ei ollut mahdollinen. Silti kieroiluun tähtäävässä kilpailussakin Hussi valitsi liittolaisensa tarkkaan heti alussa. Jaksoja katsoessa näytti siltä, että Hussi pysyi suurimmista juonitteluista taka-alalla lähes loppuun saakka.

Katsojat heräsivät Hussin pelaamiseen vasta, kun loppusuoralla Hussi huijasi ystäväänsä Katja Ståhlia ja äänesti hänet ulos.

Ehkä Hussin kohtaloksi koitui juuri se, että muuten hyviksen tavoin käyttäytyvän Hussin imagossa pienikin juonittelu koettiin kohtalokkaaksi. Juonittelua hän ei silti näyttänyt harrastavan yhtään sen enempää kuin esimerkiksi voittoon äänestetty Kaulanen.

Kieroilijan maine onkin ainut asia, jonka Hussi ei toivo häntä Selviytyjistä seuraavan.

”Fakta on se, että jos ei tuossa kilpailussa itse tee vähän kierompia peliliikkeitä, oma nahka on vaarassa. Se ei ole sitä ihan todellista minää”, Hussi sanoo.

Helsingin Sanomat, Nyt.fi ja Selviytyjiä esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Televisio
 • Selviytyjät
 • Sosiaalinen media
 • Terveys
 • Nyt
 • Juuso Määttänen
Nyt.fi luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Julkkiskokki Harri Syrjäsen Hampton Bay pettää odotukset – kala-annos osoittautuu läpeensä epäonnistuneeksi tekeleeksi, ja jälkiruuasta tulee mieleen opiskelijaruokala

 2. 2

  Maanantaina paljastui maailman yksi epätoden­näköisimmistä seurustelu­suhteista, ja internet on yhtä aikaa sekä innoissaan että tyrmistynyt

 3. 3

  Pikatestissä Leblonin terassi: syntisen hyviä ranskalaisia ja laadukasta hampurilaista varjostaa vain Hanasaaren hiilikasa

 4. 4

  ”Sanottiin, että tämä on junttia ja maakuntajuttu” – Kenenkään ei pitänyt kiinnostua Tikkurila-festivaalista, mutta siitä kasvoi vahingossa suosikkitapahtuma

 5. 5

  Hittiräppärin uutuuskappale synnytti kesän kuumimman nettivillityksen – ja se oli hauska siihen asti, kunnes teinit alkoivat hyppiä ulos liikkuvista autoista

 6. 6

  Jordan B. Peterson aloitti käskemällä nuoria vetelyksiä siivoamaan huoneensa, ja pian hänestä tuli internet-oikeiston palvoma älykkö – mutta kuka hän oikein on?

 7. 7

  Hyvän ravintolakokemuksen perässä ei tarvitse matkata Helsingin keskustaan asti – Torpparinmäen Kulmassa on hyvä palvelu ja harkittuja annoksia

 8. 8

  Tässä 9 kiinnostavinta pizzeriaa Helsingissä juuri nyt

 9. 9

  Donald Trump antoi raivoa herättäneelle kommentilleen niin hämmentävän selityksen, ettei internet voinut muuta kuin keksiä siitä toinen toistaan tylympiä vitsejä

 10. 10

  Hopeanuoli-lastensarja traumatisoi väkivallalla, jota piti sensuroida – ja opetti tekemään aina oikein

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Julkkiskokki Harri Syrjäsen Hampton Bay pettää odotukset – kala-annos osoittautuu läpeensä epäonnistuneeksi tekeleeksi, ja jälkiruuasta tulee mieleen opiskelijaruokala

 2. 2

  ”Sanottiin, että tämä on junttia ja maakuntajuttu” – Kenenkään ei pitänyt kiinnostua Tikkurila-festivaalista, mutta siitä kasvoi vahingossa suosikkitapahtuma

 3. 3

  Hittiräppärin uutuuskappale synnytti kesän kuumimman nettivillityksen – ja se oli hauska siihen asti, kunnes teinit alkoivat hyppiä ulos liikkuvista autoista

 4. 4

  Maanantaina paljastui maailman yksi epätoden­näköisimmistä seurustelu­suhteista, ja internet on yhtä aikaa sekä innoissaan että tyrmistynyt

 5. 5

  Tässä tämän kesän Pori Jazz -löytö: Los Angelesin KNOWER tekee kreiseintä tanssijazzia ikinä

 6. 6

  Pikatestissä Leblonin terassi: syntisen hyviä ranskalaisia ja laadukasta hampurilaista varjostaa vain Hanasaaren hiilikasa

 7. 7

  Donald Trump antoi raivoa herättäneelle kommentilleen niin hämmentävän selityksen, ettei internet voinut muuta kuin keksiä siitä toinen toistaan tylympiä vitsejä

 8. 8

  Jordan B. Peterson aloitti käskemällä nuoria vetelyksiä siivoamaan huoneensa, ja pian hänestä tuli internet-oikeiston palvoma älykkö – mutta kuka hän oikein on?

 9. 9

  Markus Kaakinen tutki perusteellisesti nettivihaa, koska niin ei ole tähän mennessä mainittavasti tehty, ja tämä kaikki selvisi

 10. 10

  Hyvän ravintolakokemuksen perässä ei tarvitse matkata Helsingin keskustaan asti – Torpparinmäen Kulmassa on hyvä palvelu ja harkittuja annoksia

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Donald Trump antoi raivoa herättäneelle kommentilleen niin hämmentävän selityksen, ettei internet voinut muuta kuin keksiä siitä toinen toistaan tylympiä vitsejä

 2. 2

  Hittiräppärin uutuuskappale synnytti kesän kuumimman nettivillityksen – ja se oli hauska siihen asti, kunnes teinit alkoivat hyppiä ulos liikkuvista autoista

 3. 3

  ”Näin käy kun panee KGB-agentin KFC-agenttia vastaan” – Donald Trump joutui talk show -juontajien pilkan kohteeksi ”antauduttuaan” Venäjän presidentille

 4. 4

  Julkkiskokki Harri Syrjäsen Hampton Bay pettää odotukset – kala-annos osoittautuu läpeensä epäonnistuneeksi tekeleeksi, ja jälkiruuasta tulee mieleen opiskelijaruokala

 5. 5

  Tästä oli kyse jalkapallon MM-kisojen isoimmassa uutistapahtumassa, joka peitti hetkeksi alleen jopa Ranskan voitonjuhlat

 6. 6

  Tämä pidätetty mopsi on sympaattisin juttu internetissä tällä hetkellä – eivätkä ihmiset voi olla ihastelematta sitä

 7. 7

  Markus Kaakinen tutki perusteellisesti nettivihaa, koska niin ei ole tähän mennessä mainittavasti tehty, ja tämä kaikki selvisi

 8. 8

  ”Sanottiin, että tämä on junttia ja maakuntajuttu” – Kenenkään ei pitänyt kiinnostua Tikkurila-festivaalista, mutta siitä kasvoi vahingossa suosikkitapahtuma

 9. 9

  Asuntokupla uhkaa! Markkinat yllättyivät! Puhumme talousasioista kuin ne olisivat satuolentoja tai luonnonvoimia, ja se on vaarallista

 10. 10

  Pikatestissä Leblonin terassi: syntisen hyviä ranskalaisia ja laadukasta hampurilaista varjostaa vain Hanasaaren hiilikasa

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Julkkiskokki Harri Syrjäsen Hampton Bay pettää odotukset – kala-annos osoittautuu läpeensä epäonnistuneeksi tekeleeksi, ja jälkiruuasta tulee mieleen opiskelijaruokala

 2. 2

  Helsingin keskustan 1800-luvun puutalot saatetaan siirtää tai purkaa, Museo­virasto hämmentyi – ”Nyt on menty pikkuisen takapuoli edellä puuhun”

 3. 3

  Terveysvesien trendi voi johtaa ”seuraavaan mahdolliseen kansan­tautiin” – Tutkija huomasi, että suomalaisten hampaat ovat alkaneet kärsiä eroosiosta

 4. 4

  Soluasunnot kelpaavat opiskelijoille niin huonosti, että Hoas tarjoaa asukkaiden käyttöön sähköautoja maksutta

 5. 5

  Helsingissä vierailleen amerikkalaisen valokuvamallin puoliso edusti punaisessa solmiossa

 6. 6

  Rikkoiko nuori korkeushyppylupaus Ella Junnila sääntöjä harvinaisella ihomainoksellaan? Näin vastaa SUL:n kilpailupäällikkö

 7. 7

  ”Peilikaappi on asennettu niin alas, ettei pää mahdu väliin” – Tällaisia ovat uudet, epäkäytännölliset kylpyhuoneet

 8. 8

  Kuvia Suomesta, osa 33: Jonne Heinonen kuvasi krapulaa

 9. 9

  WhatsApp yrittää rajoittaa Intiassa lynkkauksiin johtaneita valeuutisia – Viimeisin uhri on nainen, joka ”liikkui epäilyttävästi”

 10. 10

  ”Ilmaisia illallisia” Helsingin keskustan ravintoloissa syövä mies vangittiin – Poliisin mukaan mies on jättänyt laskun maksamatta jo yhdeksän kertaa tänä vuonna

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Helsingissä vierailleen amerikkalaisen valokuvamallin puoliso edusti punaisessa solmiossa

 2. 2

  Kuvia Suomesta, osa 33: Jonne Heinonen kuvasi krapulaa

 3. 3

  Terveysvesien trendi voi johtaa ”seuraavaan mahdolliseen kansan­tautiin” – Tutkija huomasi, että suomalaisten hampaat ovat alkaneet kärsiä eroosiosta

 4. 4

  ”Perusterveet aikuiset soittavat, kun ovat vihaisia luonnolle” – Helle­aalto lisää turhia hätä­puheluja

 5. 5

  Voi vain ihmetellä, millä perusteella kaupungin vuokra-asuntoja jaetaan

 6. 6

  ”Peilikaappi on asennettu niin alas, ettei pää mahdu väliin” – Tällaisia ovat uudet, epäkäytännölliset kylpyhuoneet

 7. 7

  Egyptin vanhan valta­kunnan romahduttanut kuivuus tallentui kiveen intialaisessa luolassa – siitä alkoi meghalaya-aika, jota nyt elämme

 8. 8

  Julkkiskokki Harri Syrjäsen Hampton Bay pettää odotukset – kala-annos osoittautuu läpeensä epäonnistuneeksi tekeleeksi, ja jälkiruuasta tulee mieleen opiskelijaruokala

 9. 9

  Onko maaseudulla ollenkaan tulevaisuutta? HS:n Heikki Aittokoski lähti selvittämään asiaa Ylä-Savoon, joka on pienois­malli siitä, mitä Suomessa nyt tapahtuu

  Tilaajille
 10. 10

  Saksan GP:n tulokset pysyvät alkuperäisessä muodossaan – Lewis Hamilton voitti, Valtteri Bottas oli toinen: ”En päässyt ohi, ja sitten käskettiin minimoimaan riskit”

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Republikaani­senaattori John McCain: Helsingin huippu­kokous oli hirvittävä virhe – lue HS:n seuranta Trumpin ja Putinin tapaamisen käänteistä

 2. 2

  This is Finland: After Trump and Putin leave, the president heads across the street for a drink

 3. 3

  Kuvia Suomesta, osa 33: Jonne Heinonen kuvasi krapulaa

 4. 4

  Tällainen on Suomi: Kun Trump ja Putin olivat poistuneet, presidentti Niinistö lähti terassille kuin kuka tahansa

 5. 5

  Trump tuhosi Helsingin huippukokouksen yhdellä iskulla – amerikkalaiset tyrmistyivät Trumpin ”antautumisesta” Venäjän presidentille

 6. 6

  Helsingissä vierailleen amerikkalaisen valokuvamallin puoliso edusti punaisessa solmiossa

 7. 7

  Jäämies Ötzi kuoli täysin vatsoin, mutta nykyihmistä hänen viimeinen ateriansa voi hirvittää

 8. 8

  ”Ostin kaksi kuumemittaria ja söin elohopeat niistä” – tutkija selvittää laittoman abortin teettäneiden naisten kohtaloita

  Tilaajille
 9. 9

  Heidi Juvonen on ollut pian vuoden ostamatta mitään turhaa, vaikka hänellä on kolme alaikäistä lasta ja kaksi kissaa – Näin se onnistui

  Tilaajille
 10. 10

  ”Konttorirotta” käveli Ancelikh Kaspisen ja Anni Nykäsen kojulle ja pyysi heidät Finlandia-talolle tarjoamaan mansikoita – Nyt kuvat ”sokeeraavan” makeista mansikoista leviävät maailmalla

 11. Näytä lisää