Who Is America? vei likasankokomedian ennennäkemättömän pitkälle – ohjaaja-käsikirjoittaja Anna Dahlman perehtyi sarjaan ja kertoo nyt, miten poliitikko manipuloidaan laskemaan housunsa ja huutamaan rasistisia loukkauksia - Nyt.fi | HS.fi

Who is America? oli uskomaton, häpeällinen, ällistyttävä – miten sen tekeminen on edes mahdollista? Ammattilainen perehtyi Boratin tekijän hittiin ja kertoo nyt, miten sarja on tehty

Tilanneäly, pokka ja taustalla oleva iso tuotanto-organisaatio mahdollistivat sen, että brittikoomikko Sacha Baron Cohenin skandaalinkäryinen uutuussarja onnistui.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Anna Dahlmanin mukaan brittikoomikko Sacha Baron Cohen on taitava. Ei tämä muuten onnistuisi vedättämään kokeneita poliitikkoja.

13.9.2018 10:31

Apua. Voiko noin tehdä?

Jonkinlainen raja tuntui ylittyvän, kun brittikoomikko Sacha Baron Cohenin esittämä Mossad-mies Erran Morad alkoi sohia alabamalaista republikaanipoliitikkoa piippaavalla ”pedofiilitutkallaan”.

Roy Mooren, 71, toki väitetään 1970-luvulla tehneen seksuaalisia aloitteita 14-vuotiaalle tytölle. Seksuaalirikolliseksi vihjailu oli silti liikaa ainakin Moorelle, joka haastoi Cohenin ja tämän taustajoukot oikeuteen kunnianloukkauksesta ja vaatii 80 miljoonan euron korvauksia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat