Testasimme, mistä löytyvät Helsingin parhaat ravintoloiden leikkitilat – Tässä kuusi vaihtoehtoa ketjupaikkojen perinteisille nurkkauksille

Helsingissä on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joista löytyy viihtyisä leikkinurkkaus. Esittelemme kuusi kivaa paikkaa lasten kanssa ruokaileville.

Kolmelta iltapäivällä enemmistö aikuisista on saapunut etelähaagalaiseen kahvilaan, Café Torpetiin, pienen seuralaisen kanssa.

Torpet on suosittu paikka nimenomaan lapsiperheiden keskuudessa, ja syy on selvä. Juuri tästä kahvilasta saattaa löytyä koko kaupungin hienoin leikkinurkkaus.

Puhe nurkkauksesta ei tosin tee minkäänlaista oikeutta leikkikompleksille, joka on oikeastaan kokonainen kaksikerroksinen talo tukevilla portailla ja lystikkäällä ikkunaruudukolla. Kivijalan ”kellarikomeroihin” voi piilottaa pehmoleluja tai maailmantuskan iskiessä itsensä.


Talon ylempi kerros muodostaa jännittävän pesämäisen huoneen. Kahvilavastaava Anu Kuokkasen tietojen mukaan se on herättänyt kiinnostusta myös aikuisissa. Jykevä rakennelma kestää myös täysikasvuisen ihmisen painon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Joku isä onkin joskus nukahtanut tuonne ylös”, Kuokkanen kertoo ja naurahtaa.

Vanhemmuuden vähäpätöisiä mutta toistuvia pulmia on kysymys siitä, minne suunnata ruokailemaan tai kahvittelemaan perheen pienimmän seurassa silloin, kun sellaiseen on mahdollisuus.

Hampurilaispaikat houkuttelevat edullisilla ruuilla, Rosson kaltaiset erityisesti perheille suunnatut ketjuravintolat hyvin varustelluilla leikkinurkkauksilla. Parhaassa tapauksessa hyvä leikkipaikka suo aikuiselle mahdollisuuden nauttia ateriansa viimeiseen suupalaan asti.

Niinpä vanhemmiksi tultuaan myös hipsteribistrojen kanta-asiakkaat päätyvät kerta toisensa jälkeen tuttuun, entisistä raastepöydistään muistettavaan ketjupaikkaan – vain, koska sen perimmäisessä nurkassa saa telmiä, pelata ja lukea tällaiselle toiminnalle erikseen varatulla alueella.

Vaihtelunhaluisten kannalta myönteinen uutinen on, että viihtyisiä leikkinurkkauksia löytyy lukuisista pääkaupunkiseutulaisista ravintoloista ja kahviloista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Café Torpetissa kahvilasalia hallitseva leikkitalo on niin vaikuttava ilmestys, että kolmevuotiaan testihenkilön pillimehu unohtuu pöydälle koskemattomana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leikkimahdollisuuksiin kuuluu talorakennelman lisäksi esimerkiksi punainen potkuauto miedon melutason tööttiominaisuudella, pehmoleluja, kirjoja sekä erilaisia muovitavaroita.

Testaajaksi lähtenyt 3-vuotias Frida on näkemästään ja kokemastaan silmin nähden hyvillään.

Millainen tämä leikkipaikka sinusta Frida on?

”Se on hieno. Se on vähäsen kivempi.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

(Pieni miettimistauko.)

”Se on musta valoisa. Se on kiva.”

Aikuista ilahduttavat verrattain edulliset hinnat. 8,50 euron hintainen keittolounas sisältää päivittäin vaihtuvan keiton lisäksi leivän sekä kahvin tai teen. Alle seitsenvuotiaat saavat lounaan puoleen hintaan, alle kaksivuotiaat ilmaiseksi.

Tulikuuman kahvin lisäksi sielua lämmittää tieto, että toiminnan tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen diakoniatyön kautta.

Leikkinurkkauksissa mielikuvitus pääsee valloilleen. Kekseliäisyydestä on apua myös niitä metsästäessä.

Arabianrannan ”business parkissa” eli korkean toimitalon alakerrassa on tuiki tavallista henkilöstöravintolaa erehdyttävästi muistuttava ravintola Nordic Light Arabian Portaali, jota pyörittää kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys ISS.


Ilmeisimmät todisteet eivät viittaa leikkipaikan olemassaoloon – mutta kyllä vain!

Isojen ikkunoiden alla lapsia odottaa siistiksi puunattu nurkkaus värikkäällä teltalla, minikeittiöllä ja muhkeilla tyynyillä, joille voi asettua mukavasti vaikkapa lukemaan kirjaa.

Mitä ilmeisimmin teltan innoittamana testihenkilöt Frida, Alvar, 2, Taimi, 3, ja Tove, 1, panevat pystyyn sirkusesityksen. Vaikutuksen tekee myös leikkikeittiö. Kun hellan painaa päälle napista, levyt alkavat hehkua punaisina.

Täällä pienet vieraat otetaan huomioon myös hinnoittelussa: lapsen lounaasta pulitetaan iän mukaan euro per vuosi viiteen ikävuoteen saakka, 5–10-vuotiaat lounastavat vitosella.

Etelä-Haagan Café Torpet on viikonloppuisin auki vain joka toisena lauantaina. Nordic Light taas ei palvele lainkaan viikonloppuisin.

Sen sijaan ydinkeskustan kattojen yltä löytyy paikka, joka on auki aamupäivästä iltamyöhään kuutena päivänä viikossa – ja jossa lapsetkin sattuneesta syystä viihtyvät.

Sokoksen tavaratalon ylimmän kerroksen Ravintola Loisteesta avautuu upea näkymä. Nuoriin testihenkilöihin tekee suurimman vaikutuksen ravintolasalin keskivaiheilla sijaitseva leikkipaikka, kokonainen tilava huone.


Mieleen tulevat ruotsin­laivojen välkkyvät peli­luolat. Eri puolilla mini­yksiön kokoista tilaa nököttää sulassa sovussa Playstation 4 -peliasemia, iloisenvärisestä muovista valmistettuja leikkitaloja ja suomalaista designia Eero Aarnion kirkkaanvihreiden Puppy-koirien muodossa.

Monia leikkikaluja on kaksin kappalein. Se on hyvä idea kaksistaan leikkimään saapuneiden Fridan ja Alvarin mielestä.

Aikuista ilahduttaa lasten kunnianhimoinen à la carte -lista, jolla on lohen ja lihapullien lisäksi tarjolla esimerkiksi punajuuricarpaccio viikunakastikkeella. Me kuitenkin tilaamme pelkät kahvit.

Kupillisen hinta (3,60 e) on suolainen, mutta rauhallisesta kahvitteluhetkestä maksaa ihan mielellään. Lapset viihtyvät ylitsepursuavien mahdollisuuksien parissa niin hyvin, ettei heistä kuulu salin puolelle kiljahdustakaan.

Kiista puhkeaa vasta lähdön hetkellä muttei lasten kesken vaan lasten ja aikuisten välille. Täällä on niin kivaa, ettei kumpikaan tahtoisi poistua paikalta.

Café Torpet (Kauppalantie 48, www.torpet.fi). Avoinna ma–pe klo 9–17 sekä joka toinen lauantai klo 9.30–13, su suljettu. Lounas arkisin klo 11–14. Nordic Light ArabianPortaali (Arabiankatu 12, www.arabianrannanportaali.fi). Avoinna ma–pe klo 8–16. La ja su suljettu. Lounas arkisin klo 11–13.30. Ravintola Loiste(Kaivokatu 3, www.raflaamo.fi/fi/helsinki/ravintola-loiste). Avoinna ma klo 11.30–22,ti–pe klo 11.30–24.La klo 13–24, su suljettu. Lounas arkisin klo 11.30–14.

Muista myös nämä!

Leikkejä Tikkurilassa

Uudenkarheassa ravintolassa modernia ilmettä sopii odottaa myös lasten leikkipaikalta. Tikkurilan Blablablassa odotukset käyvät toteen: kivasti sisustetun paikan lastennurkkaus on somistettu niin sanottuun skandityyliin mustalla, valkoisella ja puulla. Naperot voivat viihdyttää itseään myös piirustusvälineillä ja puisilla palapeleillä.

Leikkitilan sijoittelua on selvästi harkittu: nurkkaus löytyy vessoille johtavan reitin varrelta hieman syrjempää mutta kuitenkin näköyhteyden päässä kaikista pöydistä.

Lastenlistaa täällä ei ole, mutta aikuisten annoksia valmistetaan pienempinä vähintään puoleen hintaan. Kaikkein pienimmille voi pyytää sormiruoka-annoksen.

Blablabla Eatery (Tikkuraitti 13, Vantaa, www.blablabla.fi). Avoinna ma–to klo 10–20sekä pe ja la klo 10–22.Lounas arkisin klo 10.30–14. Meilahden klassikko

Meilahden White Lady on tunnettu koko perheen ravintolana, jossa lapset otetaan mukavasti huomioon.

Noin kuusi neliömetriä käsittävässä leikkinurkkauksessa on, täälläkin, leikkikeittiö tiskialtaineen, uuneineen ja astioineen. Kosketusnäyttölaitteilla voi pelata pelejä. Leikkisyvennykseen on näköyhteys melkein jokaisesta salin pöydästä.Leikkipaikka on myös aidatulla pihalla.

Alle 13-vuotiaita varten on lasten lista, jonka annoksista on nerokkaasti tarjolla kahta eri kokoa ruokahalun mukaan. À la carte -listalta saa myös annoksia puoleen hintaan.

White Lady (Mannerheimintie 93, www.whitelady.fi). Avoinna ma klo 11–21, ti–pe klo 11–22,la klo 13–22, su klo 13–21.Lounas arkisin klo 11–14. Puutalon tulokas

Oulunkyläntien kauniissa sinisessä puutalossa aukesi viime vuoden lopulla sympaattinen Café Amore. Arkisin on tarjolla keittolounas ja lisäksi joka päivä aamusta iltaan huokeasti hinnoiteltu munakas (salaatin kanssa 7 e).

Koristeellisesti sisustetun kahvilan sisääntulopäädyssä on matalilla huonekaluilla ja priimakuntoisella leikkikeittiöllä varustettu nurkkaus. Aikuinen voi istuutua aivan leikkinurkkauksen kyljessä sijaitsevaan pöytään, jolloin ulko-oven välittömästä läheisyydestä ei koidu harmia. Leikkikeittiön yläpuolelle sijoitettu mietelausetaulu muistuttaa teemaan sopivasti, että Love is patient, love is kind.

Café Amore (Oulunkyläntie 7, www.facebook.com/pg/Cafe-Amore). Avoinna ma–pe klo 8–18, la ja su klo 10–18.Keittolounas arkisinalkaen klo 11.

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Ravintolat
 • Lapset
 • Nyt
 • Raisa Mattila
Nyt.fi luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Et ole sittenkään käyttänyt ketsuppikuppeja väärin koko elämäsi ajan – soitimme suomalaismiehelle, joka ratkaisi massiivisella selvitystyöllä vuosikausien mysteerin

 2. 2

  Ajattelet sosiaalista mediaa väärin, sanoo Piilaakson pioneeri – rahaa ei tehdä mainostamisella vaan käytöksemme kokonaisvaltaisella muokkaamisella

 3. 3

  Aidon suomalaisen passin valo­kopio maksaa internetin pimeässä verkossa seitsemän euroa – tiedoilla voi tehdä verkko-ostoksia tai kaapata tilejä

 4. 4

  Internetissä hämmästeltiin, mikä musta rinkula prinssi Harrylla on kädessään – sitten selvisi, että ”mysteerisormus” on peräisin Suomesta

 5. 5

  Urheilumaailma on puhunut päivä­kausia Serena Williamsista tehdystä pila­piirroksesta – Kysyimme tutkijalta, miksi kuva on rasistinen

 6. 6

  Verohallinto julkaisi Instagramissa kenties kaikkien aikojen kuivimman vitsin, eikä kukaan oikein tiedä, mitä siitä pitäisi ajatella

 7. 7

  ”Oletko ENFP vai INTJ?” Armottoman vanhentunutta persoonatestiä käytetään jatkuvasti työelämässä ja deittiprofiileissa – psykologi kertoo, miksi se ei toimi

 8. 8

  Tämä riemastuttava maalaus Donald Trumpista ja entisistä presidenteistä nousi koko internetin vitsin aiheeksi – eikä ihme, koska se on täynnä upeita yksityiskohtia

 9. 9

  Miksi ihmeessä me meikkaamme? Näin meikkaamista vapautetaan naisten pakkorutiinista miesten ja ihan kaikkien iloksi

 10. 10

  105 annosta, joita pitää syödä Helsingissä

  Tilaajille
 11. Näytä lisää
 1. 1

  Ajattelet sosiaalista mediaa väärin, sanoo Piilaakson pioneeri – rahaa ei tehdä mainostamisella vaan käytöksemme kokonaisvaltaisella muokkaamisella

 2. 2

  Et ole sittenkään käyttänyt ketsuppikuppeja väärin koko elämäsi ajan – soitimme suomalaismiehelle, joka ratkaisi massiivisella selvitystyöllä vuosikausien mysteerin

 3. 3

  Internetissä hämmästeltiin, mikä musta rinkula prinssi Harrylla on kädessään – sitten selvisi, että ”mysteerisormus” on peräisin Suomesta

 4. 4

  Aidon suomalaisen passin valo­kopio maksaa internetin pimeässä verkossa seitsemän euroa – tiedoilla voi tehdä verkko-ostoksia tai kaapata tilejä

 5. 5

  Vankilaöitä, katutappeluita, huumekauppaa ja tiukkaa vääntöä rahasta – Tällaisen kuvan uutuuskirja maalaa suomiräpin jättiläisen hurjimmista vaiheista

 6. 6

  ”Olen tehnyt joko upean löydön tai kamalan virheen”, twiittasi amerikkalaismies – ja tuli luoneeksi viikon viraaleimman videon, joka on täydellinen musiikkituotos

 7. 7

  Varjostin tuntematonta henkilöä vesipyssy taskussani hänen iltalenkkinsä aikana – ja se kertoo paljon siitä, miksi roikumme tahtomattamme sosiaalisessa mediassa

 8. 8

  Miksi ihmeessä me meikkaamme? Näin meikkaamista vapautetaan naisten pakkorutiinista miesten ja ihan kaikkien iloksi

 9. 9

  BBC:n toimittaja perehtyi suomalaiseen small talkin puutteeseen perusteellisesti – apuna meemi, Kimi Räikkönen, peruslatteudet ja haastatteluja

 10. 10

  Kolme tutkijaa kirjoitti uskomattomia hölynpöly­artikkeleita feministisiin julkaisuihin ja sai osan niistä läpi – kysyimme suomalaistutkijoilta, mitä se kertoo feministisen tutkimuksen tasosta

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Ajattelet sosiaalista mediaa väärin, sanoo Piilaakson pioneeri – rahaa ei tehdä mainostamisella vaan käytöksemme kokonaisvaltaisella muokkaamisella

 2. 2

  Tämä riemastuttava maalaus Donald Trumpista ja entisistä presidenteistä nousi koko internetin vitsin aiheeksi – eikä ihme, koska se on täynnä upeita yksityiskohtia

 3. 3

  Et ole sittenkään käyttänyt ketsuppikuppeja väärin koko elämäsi ajan – soitimme suomalaismiehelle, joka ratkaisi massiivisella selvitystyöllä vuosikausien mysteerin

 4. 4

  Harry Potter -fanit vihastuivat Johnny Deppin roolista uudessa elokuvassa – Depp pysyi pitkään hiljaa mutta kommentoi viimein kohua amerikkalaislehdelle

 5. 5

  BBC:n toimittaja perehtyi suomalaiseen small talkin puutteeseen perusteellisesti – apuna meemi, Kimi Räikkönen, peruslatteudet ja haastatteluja

 6. 6

  Olympiamitalisti Adam Rippon on rakastettu homoikoni, joka on suututtanut Donald Trumpin pojan – Nyt hän kertoo, miten tutustui suomalaiseen miesystäväänsä vahingossa

 7. 7

  Brittitoimittaja pilkkasi Daniel Craigin miehisyyttä, koska tämä kuvattiin kantamassa lastaan – näin yksi twiitti aloitti loputtomalta tuntuvan somesotkun

 8. 8

  Vankilaöitä, katutappeluita, huumekauppaa ja tiukkaa vääntöä rahasta – Tällaisen kuvan uutuuskirja maalaa suomiräpin jättiläisen hurjimmista vaiheista

 9. 9

  ”Olen tehnyt joko upean löydön tai kamalan virheen”, twiittasi amerikkalaismies – ja tuli luoneeksi viikon viraaleimman videon, joka on täydellinen musiikkituotos

 10. 10

  Internetissä hämmästeltiin, mikä musta rinkula prinssi Harrylla on kädessään – sitten selvisi, että ”mysteerisormus” on peräisin Suomesta

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Kalasatamaan rakennettiin katu, joka on tasa-arvoinen kaikille – uusi liikenne­järjestely aiheutti palaute­ryöpyn

 2. 2

  Brittipilotti ohjasi koneensa kiitoradalle kylki edellä – Finnairin lentäjä selittää, mistä on kyse ja paljastaa loma­kohteiden haastavimman kentän

 3. 3

  Kuinka nopeasti nuuskan käyttö näkyy hammaslääkärille? Voiko nuuskalla kairata reiän poskeen? Asiantuntijat käyvät läpi 15 netistä tuttua väitettä

  Tilaajille
 4. 4

  Historioitsija vertaa sosiaalisen median hysteriaa 1600-luvun noitavainoihin – ”Huhut leviävät nyt samalla tavalla kuin silloin”, sanoo Mirkka Lappalainen

 5. 5

  Kimi Räikkönen ajoi Suomen juhlavoiton – ”Olen varmaan onnellisin ihminen tällä varikolla”

 6. 6

  Ranskassa on syntynyt poikkeuksellisen monta vauvaa, joilla on epä­muodostuneet kädet – viran­omaiset ovat ymmällään

 7. 7

  ”Joidenkin kohdalla on pakko toivoa, etteivät he koskaan saa töitä” – Ammattikouluista uhkaa valmistua hoitajia, jotka voivat olla vaaraksi hoidettavilleen, sanovat opettajat

  Tilaajille
 8. 8

  Näin lakko vaikuttaa meihin – Viisi ihmistä eri aloilta kertoo, miten alku­viikon lakko näkyy heidän arjessaan ja mitä he siitä ajattelevat

 9. 9

  Lähihoitajakouluun tuupataan ihmisiä, joita ei uskaltaisi lähettää työharjoitteluun – Opetusministeri Grahn-Laasonen aikoo palauttaa ammattikoulujen soveltuvuustestit jo tällä hallituskaudella

 10. 10

  Tarvittiin paloittelumurha, ennen kuin Saudi-Arabian kruununprinssiä alettiin vaatia vastuuseen teoistaan

 11. Näytä lisää
 1. 1

  ”Joidenkin kohdalla on pakko toivoa, etteivät he koskaan saa töitä” – Ammattikouluista uhkaa valmistua hoitajia, jotka voivat olla vaaraksi hoidettavilleen, sanovat opettajat

  Tilaajille
 2. 2

  Ranskassa on syntynyt poikkeuksellisen monta vauvaa, joilla on epä­muodostuneet kädet – viran­omaiset ovat ymmällään

 3. 3

  Brittipilotti ohjasi koneensa kiitoradalle kylki edellä – Finnairin lentäjä selittää, mistä on kyse ja paljastaa loma­kohteiden haastavimman kentän

 4. 4

  Minä olen juuri se koodari, joka pudotetaan viimeisellä rekrykierroksella, kun palkasta yritetään neuvotella

 5. 5

  Lähihoitajakouluun tuupataan ihmisiä, joita ei uskaltaisi lähettää työharjoitteluun – Opetusministeri Grahn-Laasonen aikoo palauttaa ammattikoulujen soveltuvuustestit jo tällä hallituskaudella

 6. 6

  Mies yllätti murtautujat koti­pihaltaan kantamasta tavaroita – Nuoret miehet pahoin­pitelivät hänet sairaala­kuntoon

 7. 7

  Yllättävä tulos HS:n asumismenovertailussa: Kerrostalossa asuminen maksaa vuodessa lähes 1 400 euroa omakotitaloasumista enemmän

 8. 8

  Miksi naista pitää ”rakentaa” tunteja ennen kuin hän kelpaa televisioon? Jenni Pääskysaari kyllästyi näyttämään ”drag queenilta” ja teki radikaalin ratkaisun

  Tilaajille
 9. 9

  Kalasatamaan rakennettiin katu, joka on tasa-arvoinen kaikille – uusi liikenne­järjestely aiheutti palaute­ryöpyn

 10. 10

  Miksi ay-liike voi Suomessa uhmata vaaleilla valittuja päättäjiä? Selitys löytyy vuosikymmenten takaa

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Miksi naista pitää ”rakentaa” tunteja ennen kuin hän kelpaa televisioon? Jenni Pääskysaari kyllästyi näyttämään ”drag queenilta” ja teki radikaalin ratkaisun

  Tilaajille
 2. 2

  ”Joidenkin kohdalla on pakko toivoa, etteivät he koskaan saa töitä” – Ammattikouluista uhkaa valmistua hoitajia, jotka voivat olla vaaraksi hoidettavilleen, sanovat opettajat

  Tilaajille
 3. 3

  Helsinki laski, että 87-vuotias Eeva tulee kuukauden toimeen 101 eurolla – sosiaali­työntekijä neuvoi myymään asunnon tai ottamaan lainaa lääkkeisiin

 4. 4

  Kalusteita lahjoitetaan niin paljon, etteivät kaikki kelpaa edes kirpputoreille – Nämä käytetyt kalusteet viedään käsistä, näitä ei huolita edes ilmaiseksi

  Tilaajille
 5. 5

  ”Minun on ajateltava, että oli hänen aikansa mennä” – 39-vuotiaana kuolleen Perttu Häkkisen vaimo, ystävät ja työtoverit kertovat, kuinka paljon he menettivät

  Tilaajille
 6. 6

  Kettu istahti paikallisbussin penkille Kirkkonummella – Video näyttää, miten kuski paimentaa eläimen ulos katseen voimalla

 7. 7

  Audi, Lada ja Toyota haudattiin vuodeksi suohon ja kaivettiin sen jälkeen ylös – Venäläisen Youtube-porukan ”testi” vahvistaa vanhan totuuden

 8. 8

  Uuden lastensairaalan katolle ilmestyi englanninkielinen teksti: Varautuuko sairaala pommituksiin?

 9. 9

  Puolen metrin syvyydestä löytyi tuhat vuotta vanha viikinkilaiva Norjassa – ”Tämä on maailman­sensaatio”

 10. 10

  Asiantuntijoiden varoitus poliiseille: Älä katso iPhone-puhelinta

 11. Näytä lisää
Uusimmat
 1. Juuri nyt
 2. Iltasanomat: Työasussaan Roosa nauha -kampanjan symbolia pitänyt sai potkut
 3. Austinin F1-osakilpailussa hylättiin kaksi kuljettajaa – Räikkösen tieltä väistyvä ruotsalaiskuljettajakin nousi MM-pisteille
 4. 9-luokkalainen Erik Saravuo harrastaa alppihiihtoa, golfia ja crossfitiä – Asiantuntijat patistavat nuoria harrastamaan useampaa lajia
 5. Helsingissä kuntakohtaiset asumismaksut ovat lähes tonnin suurempia kuin Kokkolassa – Kiristyvä kiinteistövero kurittaa isojen remonttien rasittamia taloyhtiöitä
 6. New Yorkissa halloween on kielletty seksuaalirikollisilta ja valvojat etsivät heidän kotoaan kiellettyjä karkkeja
 7. Pääministeri puhuu kirpun ampumisesta tykillä, mutta sikoja on oikeasti räjäytetty ydinpommilla
 8. Kalasatamaan rakennettiin katu, joka on tasa-arvoinen kaikille – uusi liikenne­järjestely aiheutti palaute­ryöpyn
 9. Kuinka nopeasti nuuskan käyttö näkyy hammaslääkärille? Voiko nuuskalla kairata reiän poskeen? Asiantuntijat käyvät läpi 15 netistä tuttua väitettä Tilaajille
 10. Tunti sitten
 11. Kimi Räikkönen ”toi matkamuistoja perheelle”, Minttu hehkutti voittoa: ”Tuollaiselle aina tilaa vaatekaapissa”
 12. ”Tässä korruptoituneessa maassa ei tarvitse pelätä seuraamuksia” – Maltan tunnetuimman toimittajan poika jätti työnsä selvittääkseen, kuka murhasi hänen äitinsä auto­pommilla
 13. Näytä lisää