Mies loi ”bändilleen” tyhjästä fani­kunnan, levy-yhtiön sekä uutis­sivuston ja buukkasi niiden avulla kiertueen ilman yleisöä – nyt hän selittää tekoaan Twitterissä

Threatin on ollut viime päivien kuumin puheenaihe musiikkimaailmassa. Harmi, että yhtyettä ei ole oikeasti olemassa.

Oletko kuullut Los Angelesista lähtöisin olevasta rock-bändistä nimeltään Threatin?

Ei tarvitse hävetä, jos et ole.

Sitä ei nimittäin ole oikeasti olemassa.

Ei ainakaan siinä mielessä, missä yleensä bändin mielletään olevan olemassa.

Ei, vaikka Threatin on julkaissut yli miljoona katselua keränneen musiikkivideon ”hittikappaleestaan” Living is Dying.Sivumennen sanottuna sekä musiikkivideo että kappale ovat niin absurdeja kokonaisuuksia, että video kannattaa ehdottomasti katsoa.

Bändi ei ole oikea, vaikka bändin Facebook-sivuilla on yli 38 000 tykkääjää.


Tykkääjät ovat mitä ilmeisemmin ostettuja, suurimmaksi osaksi peräisin Brasiliasta.

Bändi ei ole oikea, vaikka sillä on näyttävät kotisivut, joita komistavat yhtyeen laulajan Jered Threatinin kasvot.


Ei, vaikka Threatin on parhaillaan ”Breaking”-nimiselle maailmankiertueella Britanniassa ja muualla Euroopassa.


Mistä ihmeestä on siis oikein kyse?

Lyhyesti sanottuna: huijauksesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hieman pidemmin sanottuna: täydellisestä tavasta osoittaa, millaisessa maailmassa oikein elämme.

Jos nämä vastaukset eivät riitä, tässä kokopitkä selitys.

Sosiaalisessa mediassa alkoi kohina Threatin-nimisen rock-yhtyeen ympärillä reilu viikko sitten.

Kuohunta sai alkunsa, kun Threatin aloitti mainostetun Euroopan-kiertueensa 1. marraskuuta Lontoossa sijaitsevassa The Underworld -baarissa.

Selvennykseksi: The Underworld on oikeasti olemassa keikkapaikka. Samoin ovat kaikki muutkin baarit, jotka on listattu Threatinin kiertuekalenterissa.

Kaikki paikat ovat myös oikeasti ottaneet Threatinin esiintymään ravintolaansa, ja ainakin useimmissa ravintoloissa on ollut ”pääesiintyjä” Threatinin lisäksi myös paikallisia bändejä lämmittelijöinä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Useimmat keikat myös järjestettiin oikeasti. Jos siis järjestämiseksi lasketaan se, että Jered Threatin -nimellä esiintyvän laulajan johtama ja Threatin-nimeä käyttävä yhtye soitti jonkinlaista musiikkia sovittuna aikana sovitussa paikassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Keikoissa oli vain yksi ongelma. Niillä ei ollut käytännössä ollenkaan yleisöä.

Ei, vaikka yhtyeen ”agentti” oli ilmoittanut keikkapaikoille, että keikoille oli myyty ennakkoon monta sataa lippua. Esimerkiksi The Underworldissa järjestetty keikalle oli yhtyeen ”agentin” mukaan myyty 291 lippua ennakkoon.

Lopulta keikalle saapui kolme ihmistä.

Sama toistui keikka toisensa perään. 8. marraskuuta Birminghamissa järjestetyn keikan piti bändin ilmoituksen mukaan olla ennakkoon loppuunmyyty.

Paikalle saapui samana iltana esiintyneen The Unresolved -yhtyeen (oikeasti olemassa oleva sellainen) jäsenen Adam Gostickin mukaan hieman päälle kymmenen ihmistä, suurin osa heidän tuominaan.

Tässä vaiheessa brittiläisten keikkapaikkojen Facebook- ja Twitter-sivuilla alkoi olla paljon keskustelua bändistä, joka on kiertänyt ympäri Britanniaa ja esiintynyt vastoin lupauksiaan tyhjille katsomoille.

Esimerkiksi Birminghamissa sijaitseva The Asylum -keikkapaikka julkaisi varsin tylyn kommentin yhtyeestä jälkeenpäin Twitterissä.
Netissä alkoi kiertää kuva esimerkiksi Manchesterin keikalta, joka näytti tältä:
Tässä vaiheessa tieto alkoi levitä myös musiikkimedioihin. Muun muassa NME raportoi tyhjillä keikkapaikoilla esiintyvästä huijaribändistä viime perjantaina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sen jälkeen Threatinin tarina alkoi olla kaikkialla. Maanantaina siitä kirjoitti yksi Britannian suurimmista medioista The Guardian ja Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Jo ennen The Guardianin ja BBC:n juttuja Threatinin tarina alkoi olla niin laajalti tiedossa, että jäljellä olevat keikkapaikat peruivat sovitut esiintymiset. Sunnuntaina yhtyeen olisi pitänyt esiintyä Pohjois-Irlannin pääkaupungissa Belfastissa sijaitsevassa Empire Music Hallissa, mutta keikkapaikka perui viime hetkellä yhtyeen esiintymisen.

Twitter-tilillään Empire Music Hall pilaili Threatinin kustannuksella ilmoittamalla, että ”molemmat lipun ostaneet” saisivat rahansa takaisin.
Erityisen tarkkaan tapausta on kuitenkin tutkinut Metalsucks-sivuston toimittaja Vince Neilstein, joka on kirjoittanut viime perjantaista lähtien lähes kymmenen juttua Threatin-yhtyeestä, sen keulakuvasta Jered Threatinista ja ylipäänsä kaikesta sekopäisyydestä koko tapaukseen liittyen.

Viime päivien aikana on selvinnyt toinen toistaan käsittämättömämpiä asioita.

Esimerkiksi se, että Threatin-huijausta on selvästi rakennettu todella pitkään ja että siihen on käytetty todella paljon aikaa.

Pienenä esimerkkinä tästä käy, että yhtyeellä on yritetty perustaa jo viime keväänä Wikipedia-sivu, joka on kuitenkin poistettu, koska Wikipedian ylläpitäjät epäilivät koko tapausta huijaukseksi.

Tai se, että Youtubesta löytyy jo vuodelle 2016 päivätty ”fanin julkaisema video” massiivisesta yleisömerestä väitetyllä Threatinin keikalla. Keikalla ei tosin näy esiintyvää yhtyettä ollenkaan.Tämä on kuitenkin pientä verrattuna siihen, mitä Metalsucks-sivusto on onnistunut selvittämään parin päivän aikana.

Saadakseen keikat buukattua koko Threatin-projektin takana oleva henkilö (kutsutaan häntä nyt nimellä Jered Threatin, koska parempaakaan ei ole tiedossa) on luonut tyhjästä Stageright Bookings -nimisen keikkamyyntiyrityksen.

Sitä ei tokikaan ole oikeasti olemassa, eikä sillä ole yhtään oikeaa yhtyettä asiakkaanaan. Stageright Bookings -yrityksen nettisivuilla on tosin listattu kymmenittäin yhtiön asiakkaana toimivia artisteja ja bändejä (yksi niistä on Threatin), joista kaikki ovat keksittyjä.

Keikkamyyntiyrityksen lisäksi Threatin-projektia varten on luotu olematon levy-yhtiö Superlative Music, joka väittää nettisivuillaan olevassa historiaosiossa toimineensa vuodesta 1964 lähtien.

Koska tämäkään ei ole tarpeeksi Superlative Musicille on luotu myös oma Facebook-sivu.

Jered Threatin on myös tehnyt omalle Youtube-kanavalleen ilmeisesti itsensä kanssa ”haastatteluja”, joissa hän vastaa videon ulkopuolella olevan ”toimittajan” kysymyksiin. Nämä videot on sittemin poistettu Youtubesta.

Ja totta kai pelkästään tätä projektia varten on luotu myös olematon uutissivusto Top Rock Press, joka koostuu lähinnä muualta kopioidusta artikkeleista ja satunnaisista Threatin-maininnoista.

Kaiken tämän jälkeen ei ole oikeastaan edes erityisen suure ihme, että Jered Threatin -nimeä käyttävä mies sai houkuteltua kolme oikeaa livemuusikkoa, eli rumpali Dane Davisin, kitaristi Joe Pruneran ja basisti Gavin Carneyn kanssaan kiertämään Eurooppaa.

Viikonloppuna uutisoitiin, että ainakin Davis ja Prunera olivat keskeyttäneet kiertueen. Tänään Davis on antanut Classic Rock -medialle erikoishaastattelun, jossa kertoo kaikkien kolmen keskeyttäneen kiertueen, kun totuus paljastui heille.

Haastattelussa Davis myös kertoo, miten Threatin-yhtyeen manageri houkutteli hänet mukaan. Lienee jo sanomatta selvää, että mitään oikeaa manageria tai manageriyritystä ei oikeasti ollut olemassa.

Davis, Prunera ja Carney yksinkertaisesti kuvittelivat lähtevänsä kiertueelle bändissä, joka on saanut poikkeuksellisen mahdollisuuden esiintyä Euroopassa.

Keikkapaikat Jered Threatin puolestaan buukkasi esiintymällä ulkopuolisena promoottorina, joka varasi keikkapaikat itselleen ja vakuutti keikkapaikoille, että tapahtumiin on myyty satoja lippuja ennakkoon.

Miltä sitten keikoilla näytti?

Youtubessa on julkaistu nyt ainakin yksi oikea video Threatinin Euroopan-kiertueelta. Manchesterin keikalla kuvattu video osoittaa varsin tyhjentävästi, miten – noh – tyhjää yhtyeen keikalla on.Koko tempaus on ärsyttänyt monia musiikkialan ihmisiä ja tapahtumajärjestäjiä.

Baarien omistajia on ottanut päähän se, että heillä on ollut ravintola täynnä työntekijöitä palvelemaan satoja lipun ostaneita asiakkaita, joita ei ole koskaan saapunut paikalle.

Muita bändejä on ärsyttänyt se, että joku onnistuu saamaan aikaan kokonaisen kiertueen bändille, jolla ei ole ollenkaan oikeaa fanikuntaa tai oikeastaan mitään muutakaan.

Musiikkialan ihmisiä on ärsyttänyt yleisesti se, että näin massiivinen huijaus on mahdollinen.

Samalla koko tapaus on kuitenkin täydellinen kuvaus nykyajastamme.

Tämä on esimerkki siitä, että jos joku oikein kovasti haluaa, hän voi luoda kokonaisen koneiston tyhjästä syntyneen yhtyeen ympärille. Lopulta tälle yhtyeelle voi saada oikeiden livemuusikoiden säestämän kokonaisen keikkakiertueen, joka ei kuitenkaan kiinnosta ketään, koska kukaan ei oikeasti ollut kuullut koko yhtyeestä – vaikka Facebookin mukaan sillä on kymmeniä tuhansia faneja.

Elämme ajassa, jossa kaikki tämä on mahdollista. Samoin kuin on mahdollista saada Tripadvisorin suosituimmaksi ravintolaksi paikka, jota ei oikeasti ole olemassa.

Maanantaina aiheesta kirjoitetuissa jutuissa todetaan, että Threatin-yhtyeen Facebook-sivu ja Jered Threatenin Twitter-tili olisi poistettu.

Nyt ne molemmat ovat kuitenkin palanneet aktiivisiksi, ja niissä kerrotaan, että ”Jered Threatin antaa huomenna [keskiviikkona] virallisen lausunnon” aiheesta.
Nettikommenteissa useat ovat olleet jo sitä mieltä, että koko massiivisen huijauksen on oltava jonkinlainen taideteos.

Ehkä keskiviikkona koko totuus selviää.

Onko Threatin-huijaus esimerkiksi massiivinen dokumenttiprojekti? Tai jotain vielä hienompaa?

Tällä hetkellä varmaa on vain se, että mistään Threatiniin kirjoitetusta ei voi olla täysin varma.

Päivitys 15.11. kello 9.10

Hetken aikaa näytti jo siltä, että Jered Threatinin lupaamaa suurta ilmoitusta ei tulisi ollenkaan keskiviikon aikana.

Lopulta Suomen aikaan kello 20 aikaan Threatinin Twitter- ja Facebook-tilille ilmestyi kuitenkin viesti.
”Mitä valeuutiset ovat? Muutin tyhjän huoneen kansainväliseksi uutisotsikoksi. Jos luette tätä, olette osa illuusiota”, Threatin kirjoittaa.

Siinä se.

Tämä oli Threatinin lupaama ”suuri ilmoitus”.

Ei ihme, että monet ovat olleet ilmoituksen jälkeen entistä pettyneempiä.
Threatinin ehdittiin toivoa olevan jo jonkinlainen suuri taideprojekti, joka päättyisi näyttävään spektaakkeliin. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että kaikkien käänteiden jälkeen saamme vain väitetyn näpäytyksen valeuutisista.

Epäselväksi oikeastaan jää edes, ketä Threatin tulkitsee näpäyttäneensä. Keikkapaikkoja? Ne ovat suurin kärsijä Threatinin huijauksessa. Sen sijaan Threatinin mainitsemissa ”kansainvälisissä uutisotsikoissa” on alusta lähtien kirjoitettu Threatinista nimenomaan epäonnistuneena huijausprojektina. Ei kovin kummoinen näpäytys näin katsottuna.

Suunnilleen samaan aikaan Threatinin ilmoituksen kanssa Metalsucks-sivuston Vince Neilstein on myös onnistunut selvittämään Threatinin oikean henkilöllisyyden.

Metalsucks-sivuston jutun mukaan Threatinin oikea nimi on Jered Eames. Eames puolestaan on tehnyt musiikkia jo vähintään vuosikymmenen ajan. 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä hän perusti metalliyhtyeen Saetith, jolta julkaistiin kaksi oikeaa EP:tä ja jolla oli ilmeisesti jopa oikea levytyssopimus oikean levy-yhtiön kanssa. Yhtiö myös kävi todistetusti ainakin muutamilla oikeilla keikoilla, jossa oli oikeaa yleisöä.

Silti jo Saetith-yhtyeen aikana Eamesilla on vaikuttanut Metalsucksin keräämän aineiston perusteella olleen tapana liioitella yhtyeensä suosiota äärimmäisyyksiin ja pyrkiä päästä osoittamaan olevansa suositumpi kuin oikeasti on.

Lisäksi Eamesin veli Scott Eames on metallimuusikko, joka edelleen soittaa oikeissa yhtyeissä. Scott Eames on toimittanut Metalsucks-sivustolle tiedotteen, jossa kertoo pettyneensä veljensä valintoihin ja uskovansa, että hänen lahjakkuudeellaan Jered Eamesilla olisi ollut mahdollisuuksia myös oikeaan musiikkiuraan.

”Vaikka hän saattaa yrittää kääntää tämän perusteelliseksi huijaukseksi, voin vakuuttaa teille, että veljeni tuntien tämä oli nimenomaan epäonnistunut yritys päästä mukaan musiikkiteollisuuteen”, Scott Eames kirjoittaa.

Ehkä jonain päivänä Jered Eames saa vielä kaiken tämän jälkeen perustettua oikean yhtyeen ilman keksittyä fanikuntaa.

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Internet
 • Musiikki
 • Nyt
 • Juuso Määttänen
Nyt.fi luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 2. 2

  Uusi Harry Potter -elokuva raivostuttaa faneja, koska se paljastaa asioita, joiden ei pitänyt olla mahdollisia

 3. 3

  Nämä prinssi Harrysta ja Meghan Marklesta tehdyt ”elävät vahahahmot” vetävät sanattomaksi – ja saattavat olla upeinta taidetta koskaan

 4. 4

  Seksuaalisen häirinnän uhrin elämä jää pahimmillaan elämättä – Twitterissä miehiä heräteltiin esimerkillä, johon voivat samastua kaikki

 5. 5

  Angela Merkel katseli punaiselta matolta, kun lapsilukko sulki Theresa Mayn autoonsa – tämä oli paras brexit-vertauskuva ehkä ikinä

 6. 6

  Miss Norja esiintyi Miss Universum -kilpailussa saamenpuvussa, ja saamelaiset osoittivat suosiotaan: ”Olen erittäin ylpeä”

 7. 7

  Tämä video brittien Brexit-keskustelun viittomakielisestä tulkista meni viraaliksi, sillä tyrmistynyt ilmeily kuvastaa Brexit-tunnelmia täydellisesti

 8. 8

  Samsung mainosti puhelimensa kameraa naisen järjestelmä­kamera­selfiellä, internet riemastui – Nyt hän kertoo, miten kaikki tapahtui

 9. 9

  11 Helsingin teepaikkaa, jotka sinun pitää tietää

  Tilaajille
 10. 10

  Annantaloon perustettiin joukkorahoituksella lasten oma kahvila, jossa on aina tarjolla makaronilaatikkoa

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 2. 2

  Nämä prinssi Harrysta ja Meghan Marklesta tehdyt ”elävät vahahahmot” vetävät sanattomaksi – ja saattavat olla upeinta taidetta koskaan

 3. 3

  Uusi Harry Potter -elokuva raivostuttaa faneja, koska se paljastaa asioita, joiden ei pitänyt olla mahdollisia

 4. 4

  Angela Merkel katseli punaiselta matolta, kun lapsilukko sulki Theresa Mayn autoonsa – tämä oli paras brexit-vertauskuva ehkä ikinä

 5. 5

  Annantaloon perustettiin joukkorahoituksella lasten oma kahvila, jossa on aina tarjolla makaronilaatikkoa

 6. 6

  Miss Norja esiintyi Miss Universum -kilpailussa saamenpuvussa, ja saamelaiset osoittivat suosiotaan: ”Olen erittäin ylpeä”

 7. 7

  Klonkun näyttelijä teki roolisuorituksen jakomielisenä Theresa Mayna – ehkä ilkeimmässä brexit-videossa ikinä

 8. 8

  Toimittaja on kaksinaamainen otus, joka kyselee kivasti mutta lopputulos on aivan muuta – mutta ilman tätä demokratia tuhoutuisi

 9. 9

  Julia Robertsista kertovan lehtijutun otsikko epäonnistui katastrofaalisesti – internet rakastaa myös pikkuruista oikaisua

 10. 10

  Seksuaalisen häirinnän uhrin elämä jää pahimmillaan elämättä – Twitterissä miehiä heräteltiin esimerkillä, johon voivat samastua kaikki

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 2. 2

  Uusi Harry Potter -elokuva raivostuttaa faneja, koska se paljastaa asioita, joiden ei pitänyt olla mahdollisia

 3. 3

  Yle ja Karjalainen väittivät virheellisesti Jussi Halla-ahon olleen paikalla ”natsilippu­kulkueessa” – Halla-aho arvosteli ”vastuullista mediaa” ja ajautui väittelyyn siitä, mihin oli oikein osallistunut

 4. 4

  Angela Merkel katseli punaiselta matolta, kun lapsilukko sulki Theresa Mayn autoonsa – tämä oli paras brexit-vertauskuva ehkä ikinä

 5. 5

  Klonkun näyttelijä teki roolisuorituksen jakomielisenä Theresa Mayna – ehkä ilkeimmässä brexit-videossa ikinä

 6. 6

  Miss Norja esiintyi Miss Universum -kilpailussa saamenpuvussa, ja saamelaiset osoittivat suosiotaan: ”Olen erittäin ylpeä”

 7. 7

  Kalevauva kokosi suomalaisten twiiteistä laulun ja onnistui tiivistämään täydellisesti, mistä Linnan juhlissa on oikeasti kyse – lue hulvaton kappale sanasta sanaan

 8. 8

  Julia Robertsista kertovan lehtijutun otsikko epäonnistui katastrofaalisesti – internet rakastaa myös pikkuruista oikaisua

 9. 9

  Samsung mainosti puhelimensa kameraa naisen järjestelmä­kamera­selfiellä, internet riemastui – Nyt hän kertoo, miten kaikki tapahtui

 10. 10

  Leonardo DiCaprio julkaisi Instagramissa kuvan Helsingin voimalaitoksesta – ja arvosteli sen avulla Donald Trumpin ilmastopolitiikkaa

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Suomen kieli on uhattuna, tällaisia keinoja poliitikot tarjoavat – Testaa, ymmärrätkö uussuomen lainasana­hirviöitä

 2. 2

  Ahdistaako tavara, mutta joulu­lahjat pitäisi hankkia? Tässä 86 erinomaista vinkkiä aineettomaksi joululahjaksi

  Tilaajille
 3. 3

  Vantaa purkaa taloja uusien tieltä – samalla jopa 40 vuotta asunnossaan asuneet vuokralaiset menettävät kotinsa

 4. 4

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 5. 5

  Ranskan poliisi ampui miehen, jota epäillään hyökkäyksestä Strasbourgin joulu­torille – epäillyn jäljille päästiin poliisin saatua vinkin käteen haavoittuneesta miehestä

 6. 6

  Maan uumeniin kairatut reiät paljastivat kokonaisen uuden maailman – suurin osa elämästä onkin maan alla

  Tilaajille
 7. 7

  Mummon autotallista löytyi autofanien sydämet särkevä, jopa sadantuhannen arvoinen yllätys

 8. 8

  Riidan hävinnyt Aalto-pankkiiriliike ei ole maksanut korvausta iäkkäälle asiakkaalle – Sijoittajien korvaus­rahastostakaan ei ole ollut apua pien­sijoittajalle

 9. 9

  Helsinkiläismiehet kehittivät päivässä takuuvarman ratkaisun kauppakeskus Rediin eksyneille

 10. 10

  Suomeen on tulossa lakeja, jotka mahdollistavat verkko­tiedustelun meri­kaapelista – HS selvitti, miten se käytännössä tapahtuu

  Tilaajille
 11. Näytä lisää
 1. 1

  Helsinkiläismiehet kehittivät päivässä takuuvarman ratkaisun kauppakeskus Rediin eksyneille

 2. 2

  Mummon autotallista löytyi autofanien sydämet särkevä, jopa sadantuhannen arvoinen yllätys

 3. 3

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 4. 4

  Kansallisbaletin Tuhkimon ylipainoiseksi puettu hahmo loukkasi Ani Kellomäkeä niin, että hän lähti esityksestä pois: ”En halunnut osallistua yhteiseen kiusaamishetkeen”

 5. 5

  Mies joutui raiskauksesta vankilaan väärän ilmiannon perusteella – uhri tunnusti seitsemän vuotta myöhemmin, nyt korkein oikeus purki tuomion

 6. 6

  Henri Heinonen huomasi teininä olevansa erilainen kuin kaverinsa – Nyt hän kertoo elämästään, johon seksi ei kuulu

  Tilaajille
 7. 7

  Ohikulkija löysi päiväkodin pihalle yksin unohdetun lapsen – Henkilökunnalle sattui virhe, sanoo varhaiskasvatusalueen päällikkö

 8. 8

  Suomi häviää isot datakeskus­hankkeet naapuri­maille, ja merkittävä syy on hyvin yksin­kertainen

 9. 9

  Patrik Laineen laukaus pelottaa jo pelikavereitakin: ”Kun kiekko tulee hänelle, kolme kaveria pakenee maalin edestä”

 10. 10

  Elon Musk avautui haastattelussa – 120 tunnin työviikosta huolimatta Tesla oli kuoleman partaalla, kunnes he pystyttivät teltan

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Kansanedustaja Touko Aallon päälle käytiin Linnan juhlissa – ”Kahdella kädellä rintakehään niin voimakkaasti kuin pystyy”

 2. 2

  Suomesta on tullut myrkkyä – Venäjällä tunnetaan syvää tyytymättömyyttä suomalaisia kohtaan

 3. 3

  Suurta osaa naisista koskevaa terveysongelmaa ei ole tutkittu, vaikka se haittaa elämänlaatua merkittävästi – Professori: ”Pidetty liian banaalina ongelmana”

 4. 4

  Kesän jälkeen äitien kasvoilta katosivat ilmeet, ja kätilö Rosmariini Tolonen näki sen – HS:n erikoisartikkeli vie vainottujen rohingyojen pakolaisleirille

  Tilaajille
 5. 5

  Kuvakooste: Valitsimme Linnan juhlien kymmenen säväyttävintä pukua – lukijoiden suosikiksi nousi 19-vuotias yllätysnimi

 6. 6

  Kun 35-vuotias nainen haluaa lapsen, mutta ei kelpuuta mukavaa miestä, naisen täytyy olla sekaisin

 7. 7

  Kansallisbaletin Tuhkimon ylipainoiseksi puettu hahmo loukkasi Ani Kellomäkeä niin, että hän lähti esityksestä pois: ”En halunnut osallistua yhteiseen kiusaamishetkeen”

 8. 8

  Painin päätteeksi Rauno Lehmusvyöry painoi liipaisinta, mutta varmistin pelasti poliisin hengen – Nyt ”vekselit lankeavat”, ja vakava sairaus nujertaa korsolaisen rikollis­joukon ydin­hahmoa

  Tilaajille
 9. 9

  Ennätykselliset veronpalautukset maksuun tänään – ensi vuonna valtaosa ei enää saa ”joulupalautuksia”

 10. 10

  Helsinkiläismiehet kehittivät päivässä takuuvarman ratkaisun kauppakeskus Rediin eksyneille

 11. Näytä lisää
Uusimmat
 1. Juuri nyt
 2. Tuhkimo-baletin pullukan pilkkaaminen ei ole ainoa ongelma – klassikko-oopperoissa on nähty raiskaus­kohtauksia ja seksi­turismia
 3. Vantaa purkaa taloja uusien tieltä – samalla jopa 40 vuotta asunnossaan asuneet vuokralaiset menettävät kotinsa
 4. Ranskan poliisi ampui miehen, jota epäillään hyökkäyksestä Strasbourgin joulu­torille – epäillyn jäljille päästiin poliisin saatua vinkin käteen haavoittuneesta miehestä
 5. Kasperi Kapanen nöyryytti ensin NHL:n kärkijoukkueen ruotsalaistähteä, sitten venäläistä ja iski lopulta kiekon yläkulmaan
 6. Nukketeatteri on monen jouluperinne – selvitimme, mistä suosio johtuu
 7. Mikä on suurin asia, joka on löytynyt hain mahasta?
 8. Patrik Laine tykitti kuivan putkensa poikki – Mikael Granlundilta hävyttömän hieno maalisyöttö
 9. Jabaar Edmond ei ole koskaan saanut äänestää, mutta ensi vaaleissa hän saa – Hänen kaltaisensa saattavat ratkaista Yhdysvaltojen seuraavan presidentin valinnan
 10. Ruotsalainen SEB on tarjonnut Aalto-pankkiiri­liikkeen entisille asiakkaille korvauksia – SEB:n vakuutukset saivat aiemmin poikkeukselliset moitteet
 11. Riidan hävinnyt Aalto-pankkiiriliike ei ole maksanut korvausta iäkkäälle asiakkaalle – Sijoittajien korvaus­rahastostakaan ei ole ollut apua pien­sijoittajalle
 12. Näytä lisää