”Jos ette opi tekemään roolia oikein, joudutte Putoukseen”, Teatteri­korkea­koulussa sanottiin – Christoffer Strandberg ei välittänyt, ja naurattaa nyt satojatuhansia suomalaisia

Christoffer Strandberg on saanut huomata Putous-suosion myötä, että netissä mukavimpia ovat lapset.

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 29, kävelee vastaan Helsingin Hernesaaressa sijaitsevassa tapahtumakeskuksessa ja kiskoo hampaita suustaan.

Näky olisi yllättävä, jos ei tietäisi, mistä on kyse.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Strandberg on saanut juuri valmiiksi Putous-harjoitukset, joissa hän on esittänyt imitaation Alexander Stubbista. Suustaan Strandberg irrottaa imitaatiota varten tarvittuja tekohampaita. Putousta on tänä syksynä kuvattu Hernesaaressa sijaitsevassa tapahtumakeskus Telakassa.

Olen halunnut tavata Strandbergin kuvauspaikalla, koska tarkoitus on puhua nimenomaan Putouksesta. Siitä, miten tänä syksynä Putous-debyyttinsä tehneestä Strandbergistä on tullut yksi kauden suurimpia suosikkeja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ennen sitä Strandberg vie kuitenkin tekohampaansa puvustamoon.

Kun pakolliset asiat on hoidettu, Strandberg istuu sohvalle studion takahuoneessa ja alkaa kertoa omasta suhteestaan 2010-luvun suosituimpaan suomalaiseen viihdeohjelmaan

”Kun Putouksen ensimmäinen kausi alkoi, olin juuri aloittanut opiskelut Teatterikorkeakoulussa. Muistan, että jo silloin Putous tuntui mielestäni kiinnostavalta”, Strandberg sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Teatterikorkeakoulussa Strandbergin innostusta ei kuitenkaan jaettu yleisesti.

Strandberg itse oli lapsesta lähtien tykännyt tehdä huumoria ja kehitellä itselleen ”sketsihahmojen” kaltaisia roolihahmoja. Teatterikorkeakoulussa hän oppi häpeämään omaa huumoriaan ja ajattelemaan, että viihde ja taide eivät sovi yhteen.

Tänä syksynä Strandberg sai huomata, että asenne ei ole muuttunut vuosien aikana mainittavasti.

”Kävin äskettäin Teakissa, kun ruotsinkielinen näyttelijäkoulutus täytti 110 vuotta. Sain siellä kuulla kommentin, että ’jos nyt ensimmäisellä luokalla olevat eivät opi tekemään kunnolla roolia, he joutuvat ehkä Putoukseen.’”


Vaikka sketsien ja viihteen tekeminen alkoikin aluksi hävettää Strandbergiä, päätti hän sitten olla välittämättä asiasta. Valmistumisensa jälkeen hän siirtyi ensin Viirus-teatteriin ja sieltä Ylelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ylellä työskennellessään Strandberg alkoi tehdä erityisesti ruotsinkieliselle yleisölle suunnattuja nettivideoita, jotka muistuttivat tyyliltään ja viihdyttävyydeltään varsin paljon Putousta. Lisäksi Strandberg esiintyi muun muassa Uuden Musiikin Kilpailun lähetyksissä, joissa hän vastasi sketsityylisestä väliaikaviihteestä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Siksi ei ole suuri ihme, että noin vuosi sitten Putouksen tuotantoyhtiö Yellow Film otti häneen yhteyttä ja pyysi koekuvauksiin. Ohjelman nimestä ei puhuttu, mutta Strandbergille kerrottiin, että siihen liittyy ”hahmoja”. Sen jälkeen päättelytyö ei ollut kovin vaikeaa.

Kutsu koekuvauksiin tuli Strandbergille täydelliseen aikaan. Ennen kutsua hän oli alkanut jo kyllästyä tekemään sketsejä.

”Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika lopettaa niiden tekeminen, koska jutut alkoivat junnata paikallaan.”

Putouksesta Strandberg kuitenkin innostui, koska ajatteli, että suuren yleisön katsomassa hittiohjelmassa hän pääsisi tekemään sketsiviihdettä uudella tavalla.

Koekuvauksissa Strandberg esitteli tuotantoryhmälle esiasteen Barbi de Voro -hahmosta, rikollisesta isoäidistä, jolla hän on noussut suomalaisten suosioon kuluneen syksyn aikana.

Toisinkin olisi voinut käydä. Ennen Putous-kauden alkua Strandberg oli suunnitellut itselleen jo aivan toisenlaisen, Strandbergin sanojen mukaan ”laskelmoidun”, hahmon.

Syy oli se, että Strandberg ei olisi halunnut nousta taas esille naishahmolla.

Niistä Strandberg on tähän mennessä tunnettu parhaiten. Vuosien ajan drag queen -keikkoja tehnyt Strandberg valittiin Miss Drag Queeniksi vuonna 2013. Vaikka Strandberg muistetaan myös muun muassa Alexander Stubb -imitaatioistaan, Ylen sketseissäkin Strandbergin tavaramerkiksi muodostuivat naishahmot. Tällä hetkellä Strandberg on mukana Helsingin kaupunginteatterin ylistetyssä Kinky Boots -musikaalissa, jossa hän myös esitää drag queeniä.

”Ajattelin, että Putouksessa voisin luoda itselleni ihan uuden profiilin. Nousta uudella tavalla esiin niin, ettei kyse olisi taas naisen esittämisestä”, Strandberg sanoo.

Sitten suunnitelma ”uuden profiilin luomisesta” alkoi tuntua liian laskelmoidulta. Strandberg tajusi pitävänsä selvästi eniten juuri Barbi de Voron hahmosta, ja niinpä hän palasi siihen ennen kauden alkua.

”En myöskään ajattele Barbia drag-hahmona, vaikka siitä on niin kirjoitettu. Drag show on sitä, että mies leikkii sukupuolella ja esittää naista. Putouksessa en ole mies, joka esittää naista, vaan hahmoni on vain nainen”, Strandberg sanoo.


Kauden aikana Barbi de Vorosta on muotoutunut yksi koko kauden suurimmista suosikeista. Viikoittain Putouksella on ollut yli 600 000 katsojaa.

Lauantaina edessä on Putouksen kauden viimeinen jakso, jossa Barbi de Voro kilpailee Pilvi Hämäläisen esittämän Make-vauvan ja Mikko Penttilän näyttelemän Taika-Pasin kanssa sketsihahmokilpailun voitosta.

Se on jopa pieni ihme. Kauden alussa huomiota keräsivät eniten Hämäläisen Make-vauvan ja Penttilän Taika-Pasin lisäksi Ernest Lawsonin Afrobotti ja Timo Lavikaisen Pieru.

Kun Ilta-Sanomat kyseli ensimmäisen jakson jälkeen lukijoiltaan suosikkihahmoa, Barbi de Voro ei yltänyt edes neljän parhaan joukkoon.

Syy on todennäköisesti se, että Barbi de Voro ei ole täysin perinteinen sketsihahmo. Rikollisen isoäidin hauskuus ei perustu äärimmäisen helppoihin ja heti tajuttaviin vitseihin ja ilmiselviin hokemiin.

Sen sijaan Barbi de Voro muistuttaa enemmän perinteisen komediasarjan roolihahmoa, jolla on kunnollinen taustatarina ja joka viihdyttää viikko viikolta enemmän, kun sen tarinasta oppii enemmän.

Toki Barbi de Vorolla on myös helposti naurattavia maneereita, ja mummohahmo viihdyttänee varsinkin ohjelman nuoria katsojia. Siinä mielessä Barbi de Vorossa on jotain samaa kuin toissa kaudella ylivoimaiseksi suosikiksi nousseessa Aina-Inkeri Ankeisessa, jonka Strandberg nimeää yhdeksi omista suosikeistaan sketsihahmojen historiassa.

Hahmon tyylissä on kuitenkin myös jotain samaa kuin esimerkiksi Jussi Vatasen Antsku-hahmossa, jolla Vatanen voitti ohjelman viidennen tuotantokauden. Antskunkaan hauskuus ei pohjautunut yksinkertaistettuihin vitseihin, vaan kokonaistarinaan, joka viehätti suomalaisia suuresti.

Lauantaina selviää, onko Barbi de Voron tietyllä tavalla traaginenkin tarina poliiseja pakoilevaksi ammattirikolliseksi tarpeeksi kiinnostava, että sillä voittaa koko sketsihahmokilpailun. Viime viikolla Barbi de Voro oli jo yleisöäänissä Make-vauvan kanssa kahden kärjessä.

Ainakin nuorissa katsojissa riittää paljon Barbi de Voro -faneja. Strandberg kertoo saavansa päivittäin Instagramissa muun muassa Barbi de Voro -piirroksia. Sosiaaliseen mediaan on myös luotu kuvitteelliset tilit Barbi de Vorolle ja tämän lapsenlapsille.

Strandbergille tuntemattomat ihmiset ovat luomassa sosiaalisessa mediassa kokonaista Barbi de Voro -universumia, johon Strandberg ei ole osallistunut millään tavalla.

”Barbi nauraa kauhean äänekkäästi, mutta naurun takan on paljon muuta. Se syvyys toivottavasti kiinnostaa ihmisiä. Ja toki lapsia ja nuoria näyttää viehättävän rikollisuus”, Strandberg sanoo ja nauraa.


Putous-julkisuuden myötä Strandberg onkin oppinut huomaamaan, että parhaiten netissä käyttäytyvät lapset ja nuoret.

”Putouksen alkamisen jälkeen mulla on vahvistunut se käsitys, että lapset ja nuoret ovat netissä kivoja. Aikuiset sen sijaan ovat kivoja huomattavasti harvemmin.”

Monien muiden julkisuudessa esillä olevien henkilöiden tavoin myös Strandberg on tehnyt päätöksen olla lukematta itseään koskevaa keskustelua nettipalstoilla.

Erityisesti häntä on harmittanut se, miten mediassa on luotu hänestä väärää mielikuvaa, mikä on johtanut puolestaan nettikommentoijien hermostumiseen.

”Annoin esimerkiksi haastattelun, jossa halusin vain puhua Putouksesta. Haastattelun aikana kysyttiin myös seksuaalisuudestani. Minulla ei ole mitään ongelmia puhua aiheesta, mutta haluan, että siihen on järkevä syy.”

Strandberg on homo ja elää tällä hetkellä miehen kanssa. Haastatteluissa hän ei ole silti halunnut ottaa parisuhdettaan erityisemmin esille, koska se ei liity hänen töihinsä.

”Lopputulos oli se, että haastattelusta tehtiin juttu otsikolla ’Kaapista ulos tullut Christoffer Strandberg’. Juttu käsitteli lähinnä sitä, miten olen tullut ulos kaapista. Minulla ei ole todellakaan agendalla päästä olemaan mikään julkkishomo-Christoffer. Muutenkaan julkisuus ei ole oleellista minulle muuten kuin töideni kautta.”

Strandbergiä on myös huvittanut, miten hänen nimensä kirjoitetaan jutuissa jatkuvasti väärin. Välillä Siuntiosta kotoisin olevasta näyttelijästä on myös puhuttu sipoolaisena.

Suurimpaan osaan mediapyörityksestä ja otsikoista Strandberg on kuitenkin onnistunut suhtautumaan huumorilla.

Ja vaikka hän ei haluakaan korostaa seksuaalisuuttaan haastatteluissa, on aihetta käsitelleistä jutuista ollut myös tietynlaista hyötyä. Strandberg kokee tärkeäksi toimia esikuvana nuorille, ja siksi hän on käynyt esimerkiksi Lasten ja nuorten säätiön järjestämillä Dream-kouluvierailulla puhumassa omista kokemuksistaan.

Putouksen alkamisen jälkeen hän on käynyt ainakin yhden samanlaisen keskustelun myös sosiaalisessa mediassa.

”12-vuotias tyttö laittoi minulle Instagramissa yksityisviestin ja kysyi, olenko homo. Vastasin ensin, että en yleensä vastaile tällaisiin kysymyksiin, koska se ei ole oleellinen asia. Sitten kerroin kuitenkin, että näin on, ja lopulta kävimme aiheesta keskustelun hänen kanssaan Instagramissa. Hän ei ollut millään tavalla vihamielinen, vaan pelkästään utelias”, Strandberg kertoo.

Putoukseen lähteminen tiesi Strandbergille merkittävän julkisuuden ohella sitä, että hänen piti irtisanoutua vakituisesta työstään Ylellä.

Putouksen loppumisen jälkeen Strandberg ei haaveile paluusta vakituiseen työsuhteeseen Ylelle.

”Olen nyt kliseisesti sanottuna vapaassa putouksessa. Haluan tehdä mahdollisimman monenlaisia töitä näyttelijänä.”

Entä Barbi de Voron hahmo Putouksen jälkeen? Monet Putouksen suosikkihahmot ovat jatkaneet elämäänsä.

”Näen ihan hyvin sen, että Barbi voisi keikkailla yritysten tilaisuuksissa. Tällä hetkellä en kuitenkaan osaa ajatella yhtään pidemmälle kuin seuraavaan lauantaihin.”

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Televisio
 • Nyt
 • Juuso Määttänen
Nyt.fi luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Verkkokauppa Asoksen epätoivoisesta joulukaupasta on tullut vaateketjujen kannalta painajaismainen näytelmä – tästä siinä on kyse

 2. 2

  Espoolaiselta ostarilta löytyy oiva japanilainen bistro, jonka udon-keitto saa kriitikolta suitsutusta

 3. 3

  #metoo on laittanut monen kunniallisenkin miehen miettimään käytöstään – mutta näillä tavoilla se on mullistanut meidän naisten elämän

 4. 4

  Tämä uusi emoji hämmentää nyt ihmisiä, koska kukaan ei tiedä, mitä sillä pitäisi oikein ilmaista

 5. 5

  Jälleen uusi yökerhomullistus Helsingissä: Stadin Tähti lopettaa vuodenvaihteessa

 6. 6

  ”Entä jos Sale twiittailisi kuin Trump?” – sometili laittaa Trumpin sanat Sauli Niinistön suuhun, tehden USA:n presidentin öykkäröinnistä näkyvämpää

 7. 7

  Menikö Hitler-Fingerpori ohi? Niin meni muiltakin – tavoitimme Pertti Jarlan, näin hän selittää

 8. 8

  Facebook suosittelee kaveriksi ihmistä jonka tiedät, muttet ole tekemisissä – Yhtiö mallintaa käyttäjästään ”varjominän”, jonka avulla se pystyy päättelemään hämmästyttävän paljon

 9. 9

  Ajattelet sosiaalista mediaa väärin, sanoo Piilaakson pioneeri – rahaa ei tehdä mainostamisella vaan käytöksemme kokonaisvaltaisella muokkaamisella

 10. 10

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 11. Näytä lisää
 1. 1

  #metoo on laittanut monen kunniallisenkin miehen miettimään käytöstään – mutta näillä tavoilla se on mullistanut meidän naisten elämän

 2. 2

  Jälleen uusi yökerhomullistus Helsingissä: Stadin Tähti lopettaa vuodenvaihteessa

 3. 3

  Verkkokauppa Asoksen epätoivoisesta joulukaupasta on tullut vaateketjujen kannalta painajaismainen näytelmä – tästä siinä on kyse

 4. 4

  ”Entä jos Sale twiittailisi kuin Trump?” – sometili laittaa Trumpin sanat Sauli Niinistön suuhun, tehden USA:n presidentin öykkäröinnistä näkyvämpää

 5. 5

  Espoolaiselta ostarilta löytyy oiva japanilainen bistro, jonka udon-keitto saa kriitikolta suitsutusta

 6. 6

  ”Jazz on jakamista ja tukemista”, totesi Vuoden 2018 jazzmuusikko – Koko Jazz Clubilla satoi palkintoja

 7. 7

  Uusi video pääsi kyseenalaiselle ykköspaikalle Youtuben inhotuimpana – vaikka kyseessä oli palvelun oma yritys iloisesti juhlistaa vuoden 2018 tapahtumia ja ihmisiä

 8. 8

  Legendaarinen yökerho Lady Moon lopettaa vuoden­vaihteessa – ravintola­maailmassa sen taival oli poikkeuksellisen pitkä

 9. 9

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 10. 10

  Tämä uusi emoji hämmentää nyt ihmisiä, koska kukaan ei tiedä, mitä sillä pitäisi oikein ilmaista

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 2. 2

  Uusi Harry Potter -elokuva raivostuttaa faneja, koska se paljastaa asioita, joiden ei pitänyt olla mahdollisia

 3. 3

  Helsingistä saa vihdoin kunnon pastaa – testasimme annoksen kuudessa ravintolassa, ja yksi ylsi viiteen tähteen

  Tilaajille
 4. 4

  ”Entä jos Sale twiittailisi kuin Trump?” – sometili laittaa Trumpin sanat Sauli Niinistön suuhun, tehden USA:n presidentin öykkäröinnistä näkyvämpää

 5. 5

  Angela Merkel katseli punaiselta matolta, kun lapsilukko sulki Theresa Mayn autoonsa – tämä oli paras brexit-vertauskuva ehkä ikinä

 6. 6

  #metoo on laittanut monen kunniallisenkin miehen miettimään käytöstään – mutta näillä tavoilla se on mullistanut meidän naisten elämän

 7. 7

  Aamulehden jutussa punk-yhtye ”Huorasta” sensuroitiin voimasanat bändin nimeä myöten – päätöksen takana oli piikki Suomen mediavalvojalle

 8. 8

  Nämä prinssi Harrysta ja Meghan Marklesta tehdyt ”elävät vahahahmot” vetävät sanattomaksi – ja saattavat olla upeinta taidetta koskaan

 9. 9

  Jälleen uusi yökerhomullistus Helsingissä: Stadin Tähti lopettaa vuodenvaihteessa

 10. 10

  Miss Norja esiintyi Miss Universum -kilpailussa saamenpuvussa, ja saamelaiset osoittivat suosiotaan: ”Olen erittäin ylpeä”

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Verkkokauppa Asoksen epätoivoisesta joulukaupasta on tullut vaateketjujen kannalta painajaismainen näytelmä – tästä siinä on kyse

 2. 2

  Uusi paljastus Facebookin tietojen­vaihdosta on kylmäävä

 3. 3

  NYT: Facebook antoi Netflixille ja Spotifylle vapaan pääsyn käyttäjien yksityis­viesteihin

 4. 4

  Uutta tietoa noin 10-vuotiaan espoolaistytön epäillystä pahoinpitelystä: Väkivalloin kaadettu tyttö iski päänsä maahan, vietti yön sairaalassa

 5. 5

  ”Tämä on ainoa oikea tapa elää”, sanoo 81-vuotias Iiri Heinilä, joka teki eläkkeellä suuren elämän­muutoksen – Kolme kahdeksan­kymppistä paljastaa, mikä on pitkän iän salaisuus

  Tilaajille
 6. 6

  Tullin salainen ase: Helsinki-Vantaalle koulutetaan huippuunsa viritetty makkarakoira

 7. 7

  Helsingin oman virka­miehen kapina pysäytti home­koulun purkamisen – Apulais­pormestari hermostui: ”Pöyristyttävää”

 8. 8

  Haaveiletko muutosta pientalo­alueelle? THL:n ylilääkäri kehottaa harkitsemaan: ”Huonon ilman­laadun takia voi joutua infektio­kierteeseen”

 9. 9

  Viron poliisi otti kiinni kymmenen Danske Bankin työntekijää

 10. 10

  Viikingit kasvattivat kissoja turkiseläiminä, mutta keskiajalla kissojen koossa tapahtui poikkeuksellinen muutos

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Kiina hiipii pohjoiseen, ja poromies Jussa Seurujärveä hirvittää – HS:n erikoisartikkeli kertoo, miten Aasian jätti hivuttaa valtaansa Suomeen ja mitä sen loputon raaka-ainenälkä meille tarkoittaa

  Tilaajille
 2. 2

  Punaisten hiusten syy selvisi

 3. 3

  Pako jatkunut jo kolme kuukautta: Autoilija kävi yliajamansa naisen luona ja jätti tämän suojatielle kuolemaan Tikkurilassa

 4. 4

  Helsingin oman virka­miehen kapina pysäytti home­koulun purkamisen – Apulais­pormestari hermostui: ”Pöyristyttävää”

 5. 5

  Ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen ajoi Namuravintolan konkurssiin saadakseen verovähennyksiä – Verottajalle jäämässä 29 000 euron saatavat

 6. 6

  Äiti etsii hyväntekijää: 11-vuotiaan tytön lahjaostokset pelastuivat Espoon Sellossa

 7. 7

  Oulun seksuaalirikoksista epäilty vapautettiin vahingossa Saksassa – miehestä annettu kansainvälinen etsintäkuulutus

 8. 8

  Haaveiletko muutosta pientalo­alueelle? THL:n ylilääkäri kehottaa harkitsemaan: ”Huonon ilman­laadun takia voi joutua infektio­kierteeseen”

 9. 9

  ”Tämä on ainoa oikea tapa elää”, sanoo 81-vuotias Iiri Heinilä, joka teki eläkkeellä suuren elämän­muutoksen – Kolme kahdeksan­kymppistä paljastaa, mikä on pitkän iän salaisuus

  Tilaajille
 10. 10

  Miksi 47 uutta hävittäjää ei riitä Suomelle? Taustalla ilmasodan parvitaktiikka

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Kiina hiipii pohjoiseen, ja poromies Jussa Seurujärveä hirvittää – HS:n erikoisartikkeli kertoo, miten Aasian jätti hivuttaa valtaansa Suomeen ja mitä sen loputon raaka-ainenälkä meille tarkoittaa

  Tilaajille
 2. 2

  Lääkäri Antti Heikkilän uutuus­kirja vilisee virheitä – HS pyysi asian­tuntijoita arvioimaan tekstin: ”Tällaiset väitteet voivat johtaa kuoleman­tapauksiin”, professori sanoo

  Tilaajille
 3. 3

  Kansallisbaletin Tuhkimon ylipainoiseksi puettu hahmo loukkasi Ani Kellomäkeä niin, että hän lähti esityksestä pois: ”En halunnut osallistua yhteiseen kiusaamishetkeen”

 4. 4

  Kun 35-vuotias nainen haluaa lapsen, mutta ei kelpuuta mukavaa miestä, naisen täytyy olla sekaisin

 5. 5

  Laura Huhtasaari kirjoitteli blogiinsa väitteitä islamista, sai kirjoituskiellon, samalla perussuomalaisnaiset kampanjoivat suut teipattuna – tästä kaikessa on kyse

 6. 6

  Merten roskapyörteiden kunnian­himoinen puhdistus­operaatio vastatuulessa – teinin keksinnöstä löytyi kohtalokas vika

 7. 7

  Kokenut maailman­matkaaja vinkkaa kymmenen ainut­laatuista matka­elämystä – mukana myös suomalainen, unohdettu helmi

 8. 8

  Pekka Haaviston lausunto perus­suomalaisista oli viisautta, jota vihreät eivät kestä kuulla

 9. 9

  Apulaisprofessori Joy Wolframia, 29, luullaan usein assistentiksi – tosiasiassa hän on Helsingissä kasvanut huippu­tutkija, joka johtaa uraa uurtavaa syöpä­tutkimusta arvostetulla yhdysvaltalais­klinikalla

  Tilaajille
 10. 10

  Mummon autotallista löytyi autofanien sydämet särkevä, jopa sadantuhannen arvoinen yllätys

 11. Näytä lisää