Nämä neljä ravintolaa nousivat vuoden kohokohdiksi Nytin kriitikoiden listauksessa – koostimme yhteen kaikki vuoden 2018 kiinnostavimmat ravintolailmiöt - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Nämä neljä ravintolaa nousivat vuoden kohokohdiksi Nytin kriitikoiden listauksessa – koostimme yhteen kaikki vuoden 2018 kiinnostavimmat ravintolailmiöt

Mitä piti sisällään ravintolavuosi 2018? Ainakin vegaaniruokaa, cocktaileja ja hapanjuurileipää.

Tilaajille

Ravintola Pontuksen lampaan potka sai kehuja Nytin kriitikolta.

Julkaistu: 21.12.2018 2:00, Päivitetty 21.12.2018 11:38

Vuosi 2018 jää historiankirjoihin erittäin vilkkaana ravintolavuotena. Uusia ja kiinnostava paikkoja on avautunut kovaa vauhtia, eikä se näytä hidastuvan vuoden loppuessa.

Kesäkuussa summasimme yhteen vilkkaan alkuvuoden tulokkaita. Silloin esittelimme esimerkiksi filippiiniläisravintola Pobren, joka avasi Kampin kauppakeskukseen ja keskustan Citycenteriin avatun Bangkok9:n, jonka possunmakkarasalaatti keräsi kehuja kriitikko Teemu Lemiseltä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?